Τα ζώδια της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου 2018

0
77

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο  του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:13:51,11/09/2018
Τα ζώδια της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου 2018
Τα ζώδια της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παρθένοι, μη σας ξεγελάει η έντονη κινητικότητα που εμφανίζεται στον χώρο της εργασίας σας, διότι μία αστάθεια μπορεί να εξελιχθεί και να ματαιώσει τις συμφωνίες σας. Υδροχόοι, οι συλλογικές ενέργειές σας, παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας,  και ανταμείβεστε γι’ αυτό. Γίνετε παρατηρητής στις συμπεριφορές των άλλων.

ΚΡΙΟΣ

Το οικονομικό σκέλος σας, θα χρειαστεί μία επανεξέταση, ώστε να μπορέσετε να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας, με υπευθυνότητα. Τα ερωτικά σας, χρειάζονται μία ανανέωση και έναν νέο τρόπο χειρισμού, για να απελευθερωθείτε από τα κλισέ,  που έχουν δημιουργηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εστίαση στις συμπεριφορές των γύρων σας, θα σας κάνουν πιο σταθερούς στις προσωπικές αντιλήψεις σας, εφόσον θα επιμένετε να είστε επιφυλακτικοί. Η ειλικρίνεια είναι το προτέρημα σας, και χρειάζεται να βρείτε την ανάλογη ανταπόκριση από τους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινότητα και η απόκτηση της υλικής ασφάλειάς σας, θα σας κουράσει σήμερα και θα αποδιοργανώσει τις σκέψεις και τους στόχους σας. Αφήστε την ημέρα να κυλήσει χωρίς ανατροπές και αφήστε τα σοβαρά θέματα για το προσεχές μέλλον. Βρεθείτε με φίλους και αναπληρώστε την χαμένη ενέργειά  σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα σχέδια και οι ιδέες σας, κινούνται επάνω σε ένα πλάνο,  που έχετε οργανώσει από το παρελθόν. Σήμερα, λοιπόν, μπορείτε να κάνετε μία επανεξέταση αυτών και να τα θέσετε σε λειτουργία. Η διάθεσή σας, είναι πιο ανάλαφρη στην προσωπική ζωή σας, και διοχετεύεται μέσα στις σχέσεις σας, αναπτερώνοντας τα αισθήματά  σας.

ΛΕΩΝ

Ο έντονος συναισθηματισμός σας,  και οι διενέξεις του παρελθόντος,  σας εγκλωβίζουν απομακρύνοντάς σας, από δράσεις και ενέργειες. Οι ανασφάλειες που προκύπτουν, μειώνουν την αυτοεκτίμησή σας, και αποδιοργανώνουν τις σκέψεις σας. Στραφείτε, λοιπόν, προς τις εσωτερικές ανησυχίες σας, και εντοπίστε τι σας επηρεάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διεκπεραίωση των σχεδίων σας, βρίσκεται σε ενεργητική φάση. Όμως, χρειάζεται ακόμα χρόνος για να φτάσουν στην πραγμάτωσή τους. Αξιοποιήστε τις δυνάμεις σας,  και δώστε τον καλύτερο εαυτό σας. Η επιθυμία να βρεθείτε με φίλους ή κοντινά πρόσωπά σας, θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σας, σε θετικά πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Η ανταμοιβή των προσπαθειών σας, θα είναι εμφανής και θα σας αναπτερώσει την ψυχολογία. Η απόφαση να συνεχίσετε να προσπαθείτε, θα ξεκαθαρίσει τις σκέψεις, που σας αποδιοργανώνουν. Η τάση να διασκεδάσετε και να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπά  σας, θα σας αποφορτίσει συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία αναγκαία παράκαμψη θα πρέπει να κάνετε σήμερα, αν υπάρξουν εντάσεις με τα άτομα που σας περιβάλλουν. Η διαφυγή είναι η λύση,  που θα πρέπει να δώσετε και να στραφείτε μόνο στην αποτελεσματικότητα των σχεδίων σας. Οι ανήσυχες σκέψεις για την εικόνα σας, μπορούν να δημιουργήσουν απρόβλεπτες συμπεριφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανεμελιά και η παιδικότητα του χαρακτήρα σας, δε θα πρέπει να πάρουν θέση σε σοβαρά θέματα,  που σας απασχολούν. Ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποιες κρυφές καταστάσεις, του παρελθόντος, οι οποίες θα σας προξενήσουν μία δυσαρέσκεια. Αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, που θα επηρεάσουν τα σχέδια, τα οποία θέλετε να προχωρήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να προχωρήσετε τα σχέδια σας,  και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες,  που μπορεί να βρεθούν μπροστά σας. Μιλήστε με άτομα, τα οποία μπορούν να σας δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές για όσα θέλετε να κάνετε και εμπιστευτείτε μόνο όσους κατέχουν τις γνώσεις, για να σας καθοδηγήσουν σωστά. Στα συναισθηματικά σας, μπορείτε να ξεπεράσετε πολύ πιο εύκολα σημαντικά ζητήματα μέσα στις σχέσεις σας,  και να κατανοήσετε περισσότερο και τη στάση των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η απαιτούμενη σοβαρότητα θα κινήσει με επιμέλεια τα επαγγελματικά σχέδια σας, και θα αποδώσουν τους καρπούς, που επιθυμείτε. Παρατηρήστε τις συμπεριφορές και την κριτική των γύρω σας, λαμβάνοντας έτσι τις σωστές αποφάσεις. Η αποδοχή που θα υπάρξει από το κοντινό περιβάλλον σας, θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι επιθυμίες και τα όνειρά σας, μπορούν να προχωρήσουν ευκολότερα σήμερα και να επηρεάσουν θετικά την πορεία της ζωής σας. Ακολουθείστε το ένστικτο και τη διαίσθηση που διαθέτετε, για να χαράξετε με σιγουριά το μέλλον σας.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

11 − two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.