Τα ζώδια της Παρασκευής 8 Μαρτίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:00:58,03/08/2019
Αγναντεύοντας τα αστέρια- Image by Free-Photos on Pixabay

Τα ζώδια της Παρασκευής 8 Μαρτίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής». Φωτογραφία: Image by Free-Photos on Pixabay

Δίδυμοι, η ικανότητά σας, να προσελκύετε τα άτομα, τα οποία σας περιβάλλουν και να τους επιβεβαιώσετε τις δυνατότητές σας, δείχνει τις άπειρες ικανότητες, που έχετε. Λέοντες, οι οικονομικές εκκρεμότητες είναι ένα βάρος, που σας συνοδεύει στην καθημερινότητά σας, και παράλληλα επηρεάζει τις σκέψεις σας, για το πως θα προχωρήσετε, χωρίς να υπάρξουν δυσκολίες. Η δυναμική του χαρακτήρα σας, και η τόλμη  είναι προσόντα που θα καθιερώσουν τις μελλοντικές κινήσεις σας. Τοξότες, η συναισθηματική κατάστασή σας, δεν είναι σε πλήρη ετοιμότητα, ώστε να ανταπεξέλθετε σε επιπρόσθετες ευθύνες από το επαγγελματικό περιβάλλον σας, και η στροφή προς τους χώρους, που σας δίνουν ζεστασιά και θαλπωρή, είναι αυτό που έχετε ανάγκη.

ΚΡΙΟΣ

Παρασκηνιακές υποθέσεις, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σας ανησυχήσουν, κάνοντάς σας, να βρεθείτε σε συναισθηματική έξαρση. Οι σκέψεις σας, θα πρέπει να βρίσκονται σε συγκρότηση, χωρίς να δημιουργούνται πλάνες, οι οποίες έχουν την ικανότητα να σας παραγκωνίσουν από δραστικά σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πτωτική διάθεσή σας, είναι αρνητική σε κινήσεις, που έχετε προγραμματίσει να κάνετε και μπορεί να μεταβάλει τα σχέδια σας, δεσμεύοντας την εξέλιξή σας,  για το μέλλον. Τα άτομα που έχετε γύρω σας, μπορούν αυτή την περίοδο να σας επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά. Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα συναισθηματικά σας, αυτή την περίοδο, είναι ικανοποιητικά για να ξεκινήσετε τα σχέδια, που έχετε στο πρόγραμμά σας. Οι κινήσεις σας, είναι στοχευμένες δίνοντας μία ακριβή εικόνα στη μέθοδο, που θέλετε να ακολουθήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα αίσθημα μοναξιάς σας διακατέχει σήμερα και σας απομονώνει από τα αγαπημένα πρόσωπά σας, και τις συνήθειες σας. Ο συναισθηματικό κόσμος  σας, είναι φορτισμένος και χάνετε τη  διάθεση να συνεχίσετε να παλεύετε για τα σχέδιά σας. Μην πτοήστε, ημέρα είναι θα περάσει.

ΛΕΩΝ

Η άριστη και  ευχάριστη διάθεση συγκροτεί τις σκέψεις σας, κάνοντας τες, πιο αισιόδοξες και σας ανανεώνει. Μπορείτε να ξεπεράσετε οποιεσδήποτε αντίξοες συνθήκες εμφανιστούν μπροστά σας, δυναμώνοντας την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε αρνητικές σκέψεις του παρελθόντος, που σας ακολουθούν μέχρι  και σήμερα, χαρακτηρίζοντας ένα αβέβαιο μέλλον. Ο χειρισμός των συναισθημάτων σας, παίζει σημαντικό ρόλο στις διαπροσωπικές σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια περίεργα συναισθήματα μπορούν να σας ακολουθήσουν στην διάρκεια της ημέρας και να σας εμφανίσουν ανασφάλειες, για την πρακτική των σχεδίων σας. Το πρόγραμμα που ακολουθείτε, για να φτάσετε σε θεμιτά αποτελέσματα, είναι αρκετά στοχευόμενο και θα πρέπει να μείνετε σταθεροί στις αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το άγχος μπορεί να σας περιορίσει κάθε σκέψη που στοχεύει σε ένα δημιουργικό μέλλον. Ασχοληθείτε με δημιουργικές και καλλιτεχνικές δράσεις, οι οποίες θα σας δώσουν μία ανανεωμένη διάθεση, για να προβείτε σε νέα σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε κάθε κόντρα με τα αγαπημένα πρόσωπά σας. Αποφύγετε εντάσεις που θα δημιουργήσουν μία δυσαρμονία στην επικοινωνία και στη σχέση σας. Θα πρέπει να μεταφέρετε τη δυναμική ενέργειά σας, σε δημιουργικές σκέψεις, ώστε να αποφευχθούν αρνητικές συναισθηματικές μεταβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κοινωνικότητα που θα εμφανιστεί στα επαγγελματικά σας, θα εξομαλύνει σχέσεις και ιδέες που έχουν μείνει ανεκπλήρωτες. Οι νέες επαφές σας, θα έχουν τις βάσεις για να σταθμίσετε ένα καινούργιο μονοπάτι στη νέα ζωή σας, που έχετε επιλέξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα μπορεί να λάβετε κάποιο χρηματικό ποσό από τις οικονομικές συναλλαγές, που υπήρξαν στο παρελθόν και θα σας βοηθήσουν να πάρετε μία ανάσα. Η διπλωματική στάση σας, θα μπορέσει να σταθεί ως κίνητρο για τις νέες συμφωνίες, που θα σας προταθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες, σας έχουν κουράσει ψυχολογικά και οι αντιδράσεις σας, στον τρόπο επικοινωνίας, μπορούν να φύγουν εκτός ελέγχου. Μείνετε συγκροτημένοι και αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, οι οποίες θα εντείνουν περισσότερο τις διαφωνίες.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.