Τα ζώδια της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου 2019

Από το Δρ Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:41:24,02/08/2019
Γυναίκα και φαντασία

Τα ζώδια της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Δίδυμοι, η ανάγκη να φλερτάρετε και να εκφράσετε το πάθος σας, για τη ζωή, σας κάνει πιο ερωτεύσιμους και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον αέρα που διαχέεται. Καρκίνοι, οι δυσκολίες και τα προβλήματα, σας έχουν επηρεάσει τη ψυχολογική διάθεσή σας. Απλά μετατρέψτε την αρνητική ενέργεια σε δημιουργία. Παρθένοι, η δοτική τάση σας, να εκφράσετε την αγάπη σας μέσω εκπλήξεων και δώρων, θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές, τις οποίες θα ζήσετε με τους αγαπημένους σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι συνεργασίες και οι συμφωνίες οικονομικής φύσεως, που έχετε να κάνετε, ευνοούνται με τα άτομα του γυναικείου φύλλου. Οι προτάσεις, τις οποίες θα δεχθείτε ή θα κάνετε, θα έχουν έναν καινοτόμο χαρακτήρα, που θα σας ξεκλειδώσουν πρωτότυπες ιδέες. Η δυναμική που δείχνετε απέναντι στα πράγματα θα σας χαρίσει ένα ευοίωνο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τις αντιθέσεις που υπήρξαν στις διαπροσωπικές σχέσεις σας, σήμερα καλείστε να αποφασίσετε χωρίς συναισθηματισμούς και ενοχικά σύνδρομα. Η συλλογική σκέψη σας, θα σας οδηγήσει με μέτρο να πραγματοποιήσετε ότι έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα, όλο αυτό το διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ευγενής και έντιμη συμπεριφορά σας, απέναντι στους ανθρώπους που συναναστρέφεστε θα κάνουν τη διαφορά και θα σας αναγνωρίσουν ως πρόσωπα έμπιστα, για συνεργασία. Μπορείτε, λοιπόν, να το εκμεταλλευτείτε και να οδηγήσετε τα πράγματα εκεί που θεωρείτε ότι θα σας αποδώσουν καρπούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήνετε ανασφαλή συναισθήματα να παίρνουν πρωτοβουλία και να κυβερνάνε τη ζωή σας, αφού οι ικανότητες σας υπερτερούν. Πρέπει να ισορροπήσετε το συναίσθημά σας, και τη λογική σας, φέρνοντάς τα, σε μία ισορροπία με αποτέλεσμα να καταλήξετε στα απαραίτητα συμπεράσματα.

ΛΕΩΝ

Οι εξορμήσεις που έχετε ως πλάνο να πραγματοποιήσετε με το/τη  σύντροφό σας, θα σας φέρουν πιο κοντά και θα δώσουν ένα ευχάριστο κλίμα να ξεδιαλύνετε τις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί, καθώς και έχουν κουράσει την επικοινωνία σας. Προσοχή στα λόγια τρίτων ατόμων, που έχουν πρόθεση να σας παγιδεύουν και να δυσφημίσουν τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα αισθήματα που κυριαρχούν σήμερα στο φως της ημέρας, είναι αρκετά αισιόδοξα και σας ενθαρρύνουν να κάνετε ενέργειες, οι οποίες θα προβούν θετικές. Έχετε την αίσθηση ότι ο δρόμος που ακολουθείτε μπορεί να είναι δύσβατος, αλλά θα σας αποφέρει θετικά αποτελέσματα. Η επιμονή και η υπομονή που διαθέτετε, μέχρι και να φτάσετε στο τέλος, σας χαρακτηρίζουν άξιους επιχειρηματίες.

ΖΥΓΟΣ

Η άθληση και οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα εξαλείψουν μεγάλο μέρος αρνητικής ενέργειας. Στραφείτε, λοιπόν, σε ενέργειες που θα σας χαλαρώσουν και θα σας χαρίσουν ένα αέρα δημιουργικό και αισιόδοξο, απομακρύνοντας εκνευρισμούς, καθώς και παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην ευαισθησία που πρόκειται να δείξετε στα καθημερινά ζητήματά σας, θυμηθείτε ότι θα πρέπει να οριοθετήσετε σύνορα που θα προστατέψουν την προσωπική ζωή σας. Η δοτική διάθεσή σας, είναι ανεπτυγμένη και αγγίζει τις καρδιές των άλλων γύρω σας. Όμως, υπάρχουν αρνητικά άτομα που επιθυμούν να την εκμεταλλευτούν.Απλά δείξτε την ανάλογη προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αγάπη για το καινούργιο και η επιθυμία να το κατακτήσετε, σας κάνει περισσότερο δημιουργικούς και ενεργητικούς. Οι υπερβολές όμως, μπορούν να σταθούν εμπόδιο ή να σας προξενήσουν προβλήματα που θα είναι μη αναστρέψιμα. Φανείτε συνετοί σε κάθε σας, κίνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιδεξιότητα και η εμπειρία που έχετε επάνω στο αντικείμενο , στο οποίο ασχολείστε ή που θέλετε να αξιοποιήσετε, σας οδηγούν σε αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον σας. Η προσοχή σας, δε θα  πρέπει να αποσπάται από επιρροές του γύρω περιβάλλοντός σας, ώστε να είστε ξεκάθαροι σε κάθε απόφαση που πρέπει να πάρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις επαγγελματικές υποθέσεις σας, καλό θα ήταν να κρίνετε τις συμπεριφορές των συνεργατών σας, και να μη διατηρείτε μία αφέλεια, που θα σας εκτροχιάσει από το στόχο σας. Το κίνητρο που θα σας κρατήσει σε μία ενεργοποίηση, είναι η θέληση για ένα καλύτερο αύριο, το οποίο αξίζετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε για τις ανησυχίες των γύρων σας, είναι κάποιες φορές υπερβολική και εισπράττετε το πρόβλημα, κάνοντάς το δικό σας. Η αποστασιοποίηση θα σας δώσει μία ξεκάθαρη εικόνα, χωρίς να συμμετέχουν συναισθήματα που μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν και να εμποδίσουν την κριτική σκέψη σας. Ο τρόπος αυτός θα βοηθήσει να δώσετε συμβουλές, που θα τους βγάλουν από το αδιέξοδο.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.