Τα ζώδια της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου 2019

Με το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:31:19,12/06/2019
Πλανήτης και δορυφόρος- Φωτογραφία από beate bachmann από το Pixabay

Κριοί, κάποια πράγματα θα έρθουν στο φως και θα καθορίσουν την πορεία της ημέρας. Να είστε προσεκτικοί απέναντι στα συμπεράσματα, που θα βγάλετε. Φωτογραφία από beate bachmann από το Pixabay

Κριοί, κάποια πράγματα θα έρθουν στο φως και θα καθορίσουν την πορεία της ημέρας. Να είστε προσεκτικοί απέναντι στα συμπεράσματα,  που θα βγάλετε. Παρθένοι, πριν οδηγηθείτε σε νέες ερωτικές σχέσεις, αναγνωρίστε τα συναισθήματα και τον τρόπο, που θα σας πλησιάσει το νέο ταίρι σας. Θυμηθείτε ότι η ειλικρίνεια, θα βρει την ανάλογη απήχηση. Υδροχόοι, η επαγγελματική ζωή σας, θα κυλήσει σε μία ηρεμία, χωρίς να υπάρξουν εμβόλιμες ανατροπές.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, θα έρθουν στο φως κάποιες υποθέσεις, που ίσως επηρεάσουν την ψυχολογία σας. Η κατάσταση που θα αντιμετωπίσετε, ίσως είναι δύσκολη και γι’ αυτό θα ζητήσετε τη συμβουλή έμπιστων προσώπων. Θα μπορέσετε, λοιπόν, να δείξετε δυναμισμό απέναντι στα πράγματα, καθώς θα είστε σίγουροι για το δρόμο, που θα πρέπει να ακολουθήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ενέργεια και η δράση που έχετε, θα μπορέσει να βγάλει προς τη δύναμή σας, και θα αλλάξουν την πορεία της ζωής σας. Μην επαναπαύεστε σε επιφανειακά θέματα. Απλά ακολουθήστε τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Μπορείτε να επικεντρωθείτε σε ένα στόχο, που θα είναι το καλύτερο για το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θα αισθανθείτε ότι είναι η πρώτη ημέρα,  που τα πράγματα γύρω σας, βαίνουν, όπως εσείς έχετε ορίσει. Η αντίδρασή σας, θα είναι ελεγχόμενη και αυτό θα σας δώσει το έναυσμα, για να τα καταφέρετε. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, που θα σας δείξει το δρόμο της επιτυχίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία ευχάριστη και γενναιόδωρη διάθεση  θα αναδειχτεί σήμερα και θα συγκεντρώσετε το ενδιαφέρον σας, σε πρωτότυπες ιδέες. Το κοινωνικό περιβάλλον σας, θα συμβάλει στην καλυτέρευση των στόχων σας, καθώς θα βρεθείτε με άτομα, τα οποία έχουν κοινούς στόχους με εσάς.

ΛΕΩΝ

Οι οικονομικές υποθέσεις που έχετε αναλάβει όλο αυτό το διάστημα, ίσως έχουν επιβαρύνει την ψυχολογία σας,  και αυτό στέκεται εμπόδιο στην ολοκλήρωσή τους. Προσπαθήστε να αποβάλλετε το άγχος και δώστε χρόνο στον εαυτό σας, μέχρι  και να τις διεκπεραιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρατηρήστε πως αντιδρούν τα άτομα γύρω σας. Αυτό θα σας κάνει πιο επιφυλακτικούς, χωρίς να μπαίνετε στη διαδικασία να αμφιβάλλετε για τις πράξεις σας. Πράξτε αναλόγως και μην αφήνετε τους διχασμούς, να επηρεάζουν τις σκέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα της καθημερινότητας, δε  αφήνουν τα καλλιτεχνικά ταλέντα  σας, να αναδειχθούν και να βγουν στην επιφάνεια. Η ψυχολογία σας, δε  βοηθάει να αναλάβετε σοβαρά θέματα και να τα επεξεργαστείτε. Βρείτε ελεύθερο χρόνο και ασχοληθείτε μόνο με τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα είναι κατάλληλη για να επεξεργαστείτε τα νέα σχέδια σας, και τις ιδέες σας, δημιουργώντας μία ευχάριστη ατμόσφαιρα γύρω σας. Διώξτε το άγχος και το στρες, κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σας. Η διασκέδαση και το φλερτ είναι αυτό, που θα σας συναρπάσουν, κάνοντας σας, να περάσετε ευχάριστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός σας,  και η στροφή προς το σπίτι και τα πρόσωπα που σας κατανοούν, είναι η λύση για να ισορροπήσετε τα συναισθήματά σας. Οι διαφωνίες που υπάρχουν στον επαγγελματικό χώρο σας, δε  βοηθούν την ψυχολογία σας.  Αντιθέτως, την επιβαρύνουν αρνητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, θα υπάρξει αρκετή κινητικότητα και ταυτόχρονα μία ανησυχία για την εξασφάλιση της επιτυχίας των σχεδίων σας. Αποφύγετε τη  λήψη σημαντικών αποφάσεων, οι οποίες κρίνουν το μέλλον σας,  και επικεντρωθείτε σε άλλα θέματα, που δεν απαιτούν ιδιαίτερη συγκέντρωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επικοινωνία στις διαπροσωπικές σχέσεις σας, θα ευνοηθεί και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε θέματα, που σας έχουν ενοχλήσει. Η ζεστασιά και τα αγνά συναισθήματα που θα επικρατήσουν, απέναντι στο/στη σύντροφό σας, θα δημιουργήσουν ένα όμορφο κλίμα μεταξύ σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποφύγετε κρίσιμα ζητήματα, που ίσως φέρουν αρνητικές εξελίξεις. Αυτό, θα σας εμποδίσει να δείτε με ψυχραιμία τα πράγματα. Πάρτε το χρόνο σας,  και ασχοληθείτε περισσότερο, με τον εαυτό σας, δίνοντάς του, την κατάλληλη προσοχή.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.