Τα ζώδια της Παρασκευής 5 Ιουλίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα,  PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

03:12:51,07/05/2019
Αστρολογια- Φωτογραφία από Karen Arnold από το Pixabay

Τα ζώδια της Παρασκευής 5 Ιουλίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Karen Arnold από το Pixabay

 

Κριοί, η συναισθηματική κατάστασή  σας,  δεν είναι η κατάλληλη, για να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε εμβόλιμο παρουσιαστεί. Μείνετε συγκροτημένοι και μην επιδιώξετε συναντήσεις και συνεργασίες με νέα πρόσωπα. Η ψυχική ισορροπία σας, είναι σημαντικότερη όλων. Ταύροι, παρότι σας πιέζουν οι ευθύνες και υποχρεώσεις, εσείς ψάχνετε νέους τρόπους διαφυγής και ασχολείστε με καινούργια πράγματα. Η σωστή χρήση του χρόνου θα σας βοηθήσει σε νέα σχέδια. Οι συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα θα δώσουν μία ευχάριστη νότα στο πρόγραμμά σας. Παρθένοι, η οργάνωση και η λεπτομερής εξέταση των υποθέσεων που έχετε αναλάβει, διαμορφώνει ένα σταθερό κλίμα και μπορείτε να λειτουργήσετε με σιγουριά, καθώς και αποδοτικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Οι αρνητικές σκέψεις έχουν παρουσιάσει μία αντίθετη εικόνα από αυτή,  που σας αντιπροσωπεύει. Ίσως, σας επηρεάζουν κάποιες προκαταλήψεις του παρελθόντος, τις οποίες δεν έχετε τη δύναμη να προσπεράσετε. Οι συζητήσεις με αρμόδια ή έμπιστα άτομα, θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν στη νέα πορεία, που έχετε επιλέξει.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εντάσεις που εξελίχθηκαν στο παρελθόν με κοντινά πρόσωπά σας, αποδιοργάνωσαν τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Σήμερα, βρίσκεστε σε μία αναζήτηση των προσωπικών σας ανησυχιών, ώστε να κάνετε μία αναδρομή, που θα σας δώσει την ευχέρεια, να αλλάξετε το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, ίσως περάσουν χρήματα από τα χέρια σας, που θα νιώσετε την ανάγκη να τα καταναλώσετε σε επιθυμίες, που έχετε. Προσέξτε τη διαχείρισή τους, χωρίς να προβείτε σε υπέρμετρες ενέργειες. Μην εμμένετε σε λεπτομέρειες και αναλυτικές συζητήσεις, γιατί θα νιώσετε ίσως αμηχανία, στις εντάσεις που θα προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχική κατάστασή σας, αρχίζει να ισορροπεί και να βρίσκετε την αυτοπεποίθησή σας. Μπορείτε πλέον να αποδεχθείτε τα λάθη του παρελθόντος, μεταφράζοντας τα,  ως εμπειρίες για το μέλλον. Μπορείτε επομένως, να βρεθείτε με το/τη  σύντροφό σας, και να εξομαλύνετε τις διαφωνίες που υπήρξαν.

ΛΕΩΝ

Η διαίσθηση και το ένστικτο είναι τα κλειδιά για να νιώσετε την ασφάλεια και να διευθετήσετε τις αντιξοότητες,  που σας έχουν συμβεί. Η στροφή προς το σπίτι, θα σας δώσει το περιθώριο να αναβιώσετε όμορφες στιγμές, με αγαπημένα πρόσωπά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, που θα σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Βρεθείτε με άτομα, με τα οποία  θα επικεντρωθείτε σε νέα δημιουργήματα και θα δραστηριοποιηθείτε σε νέους κλάδους.

ΖΥΓΟΣ

Αν προγραμματίσετε κάποια έξοδο σήμερα, προσέξτε τη διάθεσή σας, που μπορεί ξαφνικά να γινεί κυκλοθυμική και να χαλάσει το κλίμα μεταξύ σας. Μπορείτε να εξετάσετε τα δεδομένα σας, με σύνεση και μέσα από αυτά να αρπάξετε κάθε ευκαιρία, που παρουσιάζεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα είναι κατάλληλη για να βρεθείτε με φίλους και να περάσετε ευχάριστα. Αντισταθείτε, όμως,  σε μία παρορμητική συμπεριφορά, που θα σας δημιουργήσει προβλήματα και θα νιώσετε ότι ενδυναμώνει εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συγκροτήστε τη φαντασία σας,  και μην αφήσετε τα περιθώρια, να ξεφύγουν,  χάνοντας τον έλεγχο των πραγμάτων. Προσέξτε, τη συμπεριφορά των άλλων γύρω σας,  και μην αφήσετε να εισβάλλουν στην προσωπική ζωή σας, εμποδίζοντας τα επόμενα βήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σχέδιά  σας, κάνοντας την ανατροπή που τόσο καιρό περιμένατε. Μην αφήσετε τον αυθορμητισμό, να σας φέρει σε μετέωρη κατάσταση. Επικεντρωθείτε σε στόχους,  που έχουν ένα δυνατό υπόβαθρο και δίνουν μία άλλη διάσταση στα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μοναξιά και η άσχημη ψυχολογική κατάσταση μπορεί να σας κρατήσει στο σπίτι και χάνετε την όρεξή σας, για οτιδήποτε καινούργιο. Βρεθείτε μόνοι σήμερα ή ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, που θα σας χαλαρώσουν και θα σας γεμίσουν. Αφήστε την ημέρα να περάσει χωρίς πιέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διασκέδαση σας ενδιαφέρει και είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος. Οι συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα βελτιώσουν τη  διάθεσή σας. Μην αμφισβητείτε τις επιλογές σας. Εξάλλου, γνωρίζετε καλά τι πραγματικά θέλετε.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.