Τα ζώδια της Παρασκευής 4 Ιανουαρίου 2019


Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:08:40,2019-01-04
Ρολόι- άγαλμα-χρόνος

Τα ζώδια της Παρασκευής 4 Ιανουαρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Δίδυμοι, το επιχειρηματικό ταλέντο σας,  και οι ευφυείς σκέψεις σας, αναγνωρίζονται από το γύρω περιβάλλον σας,  και οι στόχοι σας, αρχίζουν να πραγματοποιούνται. Ιχθύες, οι παρεξηγήσεις που υπήρξαν στο παρελθόν, μπορούν να διαλευκανθούν και να πάρουν μία θετική τροπή τα πράγματα. Υδροχόοι, η απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σας, σας δυσκολεύει, ώστε να γεφυρώσετε το χάσμα επικοινωνίας, που υπάρχει στις σχέσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι δημιουργικές δεξιότητές σας, θα αποκτήσουν δύναμη μέσω της ενεργητικής προσωπικότητάς σας,  και θα εξομαλύνουν τις διαφορές που έχουν δημιουργηθεί στον επαγγελματικό τομέα σας. Η ευστροφία σας, θα ενεργοποιήσει πλευρές του χαρακτήρα σας, και θα τις εντάξει διπλωματικά στην άνοδό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σκέψεις σας, είναι ανοργάνωτες και προκαλούν μείωση της ενεργητικότητάς σας. Βάλτε σε σειρά τις επιθυμίες,  που έχετε και κατακτήστε τις,  βήμα – βήμα. Εξάλλου,  η υπομονή και η επιμονή σας χαρακτηρίζει έντονα. Αφήστε το ένστικτό σας, να σας οδηγήσει στην κατάκτηση του στόχου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ιδέες σας, κινούνται γύρω από νέες συνεργασίες, που θέλετε να κάνετε και έχετε την ικανότητα να τις στηρίξετε, με την ευχέρεια λόγου και τη διπλωματική διάθεσή σας. Ισορροπήστε – όμως – την αστάθεια των συναισθημάτων σας, ώστε να αποφύγετε περιττές κινήσεις, που θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αναλυτική σκέψη σας, για τις κινήσεις που θα  πρέπει να ακολουθήσετε στον επαγγελματικό σας,  τομέα, σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και ενδυνάμωση των ικανοτήτων σας. Είστε έτοιμοι, λοιπόν,  να οργανώσετε νέα σχέδια στο χώρο της εργασίας σας,  και να προβείτε και σε νέες συνεργασίες, που θα στηριχτούν σε γερά θεμέλια.

ΛΕΩΝ

Η ημέρα για σας, είναι αρκετά έντονη, εφόσον η λεπτομερής εξέταση των ζητημάτων που σας απασχολούν, σας φέρνει μπροστά σε διλλήματα. Η έντονη συμπεριφορά μπορεί να είναι ένα μέσο άμυνας για την υπεράσπιση των κεκτημένων σας. Προσπαθήστε, όμως, να τη μετριάσετε και να μετατρέψετε αυτή την ενέργεια σε δημιουργία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καθημερινότητα σας κουράζει ψυχικά και η διάθεση – επίσης –  να συμμετέχετε στους προβληματισμούς των άλλων, δε σας αφήνει, αν ασχοληθείτε με τα σχέδιά σας. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας,  και αντιμετωπίστε με περισσότερη λογική και οργάνωση τα πράγματα, εφόσον ο προγραμματισμός σας ξεκουράζει, καθώς  και σας δυναμώνει.

ΖΥΓΟΣ

Οι σκέψεις να κατακτήσετε πολλούς τομείς ταυτόχρονα και να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας, οφείλεται στο πνεύμα ελευθερίας, που σας διακατέχει. Μην παρασύρεστε – όμως –  από τον ενθουσιασμό σας. Απλά βαδίστε με σταθερές απόψεις και στηριχτείτε στις ικανότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έλεγχος , ο οποίος έχει προηγηθεί για τις ενέργειες που απαιτούν τα επαγγελματικά σας, είναι ικανός να σας φέρει αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις, που εξελίσσονται στον εργασιακό τομέα σας. Η υπευθυνότητα που σας διακρίνει, σας δίνει τη δυνατότητα να έρθετε αντιμέτωποι με αυτές και να ανταπεξέλθετε δυναμικά, χωρίς ενδοιασμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αντιδράσεις των άλλων γύρω σας, δείχνουν την άποψη,  την οποία έχουν για το πρόσωπό σας. Στην περίπτωση που είναι αρνητικές, θα πρέπει να είστε πιο επιφυλακτικοί απέναντί τους. Μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας, σε πρόσωπα που δεν είναι θετικά προσκείμενα. Οι ιδέες σας, είναι πρωτοποριακές και μπορούν να ξεχωρίσουν. Φτάνει να μπορείτε να τις υπερασπιστείτε και να τις προωθήσετε με σωστό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ευαισθησία σας, πολλές φορές μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με δυσκολίες στην επαφή σας, με τους άλλους. Γι’ αυτό, βάλτε τα όριά σας,  εκεί που χρειάζονται. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας, και δείξτε τη συμπόνια σας, με ελεγχόμενο τρόπο και παράλληλα δώστε τη βοήθειά σας,  όπου κρίνεται απαραίτητη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τάση να βρεθείτε με άτομα,  που έχετε κοινά και να προωθήσετε ιδέες και σχέδια, βελτιώνει τη διάθεσή σας, καθώς  και σας προσφέρει θετική ενέργεια. Οι συνεργασίες με το γυναικείο φύλλο ευνοούνται περισσότερο και μπορείτε να τις στηρίξετε με δημιουργικό τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποια απρόοπτα  μπορεί να συμβούν σήμερα που θα σας εκπλήξουν. Επανεξετάστε θέματα που αφορούν στις προσωπικές σχέσεις σας. Άν κάποια πράγματα σας προβληματίζουν ζητήστε τη συμβουλή ατόμων, τα οποία εμπιστεύεστε. Βρείτε την κατάλληλη στιγμή, αν θέλετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις και φερθείτε διπλωματικά.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six + one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.