Τα ζώδια της Παρασκευής 31 Μαΐου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:50:48,05/31/2019
Γη-Φωτογραφία από WikiImages από το Pixabay

Τα ζώδια της Παρασκευής 31 Μαΐου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από WikiImages από το Pixabay

Δίδυμοι, η ερωτική ζωή σας, μπορεί να σταθεροποιηθεί περισσότερο και θα ανταπεξέλθετε στις αντιξοότητες που εμφανίζονται, φτάνει να μιλήσετε με ειλικρίνεια για τα συναισθήματά σας. Καρκίνοι, η επαγγελματική εξέλιξή σας, βρίσκεται στο σημείο που μπορείτε να αποκομίσετε τους καρπούς των κόπων σας, εφόσον έχετε δουλέψει στο παρελθόν με μεγάλη υπομονή και συνέπεια. Μπορείτε, λοιπόν, να δείτε ξεκάθαρα τα επόμενα βήματά σας. Παρθένοι, η επιθυμία να βάλετε τα οικονομικά σας σε μία τάξη, σας κάνει πιο δημιουργικούς, η οργανωτική διάθεσή σας, είναι το κίνητρο, που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

ΚΡΙΟΣ

Η ψυχολογία σας, σήμερα, δε σας βοηθάει να προχωρήσετε σε συζητήσεις,  που μπορεί να υπάρξουν στον εργασιακό χώρο σας. Αποφύγετε, ότι σας προκαλεί εκνευρισμό και σας κάνει να βγείτε εκτός ορίων.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες δολοπλοκίες του παρελθόντος, έρχονται στο προσκήνιο και εσείς βρίσκεστε σε θέση άμυνας. Προσπαθήστε να τις διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο και μην πέσετε στην παγίδα του συναισθήματος. Κινηθείτε με βάση τη λογική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μικρά προβλήματα, μπορεί να παρουσιαστούν στις σχέσεις σας με τα συγγενικά πρόσωπα ή με το/τη  σύντροφό σας, τα οποία θα ξεπεραστούν, καθώς θα υπάρξει συμφιλίωση από τη  δική σας, πλευρά. Προσπεράστε θέματα και καταστάσεις, που θα χαλάσουν την ισορροπία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα για σας, μπορεί να μην είναι από τις καλύτερες, αλλά θα προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία σας, και να αντιδράσετε με έναν τρόπο που θα υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας. Η συνάντηση, όμως, με τα οικεία πρόσωπα, θα βοηθήσει την ψυχολογία σας,  και η αποδοχή των ενεργειών σας, θα σας ωθήσουν σε ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης.

ΛΕΩΝ

Η αγάπη για την περιπέτεια και η ανάγκη για ανανέωση  θα δώσει ένα άλλο χρώμα στην ημέρα σας. Οι επιθυμίες σας, θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας, και θα σας μεταφέρουν  στα ανέμελα χρόνια του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν, θα χρειαστεί να τα επιλύσετε και θα συγκροτήσετε τις ενέργειες σας, βρίσκοντας μία πιο δραστική λύση. Οι συμφωνίες που πρόκειται να κάνετε, θα έχουν ένα κερδοφόρο αποτέλεσμα για σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχρότητα που μπορεί να υπήρχε με κάποια άτομα από το κοντινό περιβάλλον σας, θα εξαλειφτεί εξαιτίας των ειλικρινών συναισθημάτων, τα οποία  θα κατατεθούν σε σοβαρές συζητήσεις που θα υπάρξουν. Η αντιληπτικότητα  και η έντονη διαίσθηση θα καθοδηγούν τις ενέργειές σας,  και θα πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι υποχρεώσεις και η ρουτίνα  σας περιορίζουν και επικρατεί η αίσθηση ότι δεν μπορείτε να λειτουργήσετε ελεύθερα. Μία εκδρομή στη  φύση, θα σας φέρει σε επαφή με την ομορφιά της ζωής και θα βρείτε το  χρόνο που σας χρειάζεται, ώστε να αποφορτιστείτε από αρνητικές καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το άγχος σας, έχει επηρεάσει τις σκέψεις και δεν μπορείτε να δράσετε σε θέματα που είναι σε εξέλιξη. Η υπομονή είναι το στοιχείο που θα σας βοηθήσει και θα σας δώσει το περιθώριο, να ξεπεράσετε εμπόδια στο δρόμο σας. Άτομα, τα οποία εμπιστεύεστε, μπορούν να σας συμπαρασταθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις με τα οικεία πρόσωπά σας, που μπορούν να σας βγάλουν εκτός ελέγχου. Η ημέρα σας, είναι αρκετά φορτισμένη και θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι  σε κάθε σκέψη και δράση. Αφήστε τα δύσκολα για άλλη ημέρα και επικεντρωθείτε, σε ότι σας χαλαρώνει και σας δίνει μεγαλύτερη αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ευαισθησία σας, στέκεται εμπόδιο σε συνεργασίες που απαιτούν αποφασιστικότητα και συνδυασμό λογικών, καθώς  και σοφών σκέψεων. Η ανάγκη, όμως, να επικοινωνήσετε και να βρεθείτε με άτομα, τα οποία έχετε κοινό στόχο, θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια, καθώς και σιγουριά.

ΙΧΘΥΕΣ

Συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπά σας, θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας, και θα ανοίξουν νέους ορίζοντες για το μέλλον σας. Η κοινωνικότητά σας, δημιουργεί νέους κύκλους σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, που σας παρουσιάζονται.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.