Τα ζώδια της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου 2018

0
98

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο  του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:00:28,11/30/2018

Τα ζώδια της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου 2018
Τα ζώδια της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Λέοντες, ο δυναμικός χαρακτήρας σας,  και η θέλησή σας, μπορούν να σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Διατηρήστε αυτή την εικόνα και αποφύγετε οξύθυμες συμπεριφορές. Υδροχόοι, ακολουθήστε την διαίσθηση και το ένστικτό σας, για να σας βγείτε από δύσκολες καταστάσεις. Η τάση αυτή  θα ξεκαθαρίσει πολλά.

ΚΡΙΟΣ

Οι αποφάσεις που θα  πρέπει να πάρετε, κρίνουν το μέλλον σας,  και μπορούν να αποκτήσουν τη δυναμική που εσείς καθορίζετε. Οι ευφυείς και πολυμήχανες σκέψεις σας, θα κατακτήσουν μία σταθερή εξέλιξη στον επαγγελματικό χώρο σας. Βάλτε τα θεμέλια που θα στηρίξουν τις βάσεις για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε κάθε διένεξη που θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα, εφόσον δε βρίσκεστε σε θέση να την αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Η εστίαση προς την εσωτερική αναζήτησή σας, θα σας δώσει μια διαφορετική οπτική σε θέματα που αγγίζουν το συναισθηματικό κόσμο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προτάσεις που θέλετε να κάνετε στον εργασιακό τομέα σας, θα επαναφέρουν την δυναμική εικόνα σας. Μην μείνετε σε προτάσεις, που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν και σας κάνουν να επαναπαυθείτε. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, και χαράξτε ένα σίγουρο δρόμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα σας, θα έχουν την επιμέλεια από εσάς και θα είναι ελεγχόμενες. Μπορεί να λάβετε κάποια χρήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και θα στηρίξουν ενεργά τις ανάγκες σας. Η ζεστασιά και η γαλήνη στη σχέση σας, θα προκύψει από την ειλικρινή κατάθεση των συναισθημάτων και από τις δύο πλευρές.

ΛΕΩΝ

Σήμερα δεν μπορείτε να ξεδιαλύνετε μπερδεμένες καταστάσεις εξαιτίας της οξύθυμης συμπεριφοράς, που επηρεάζει την επικοινωνία με τους γύρω σας. Η αυτοκυριαρχία σας, θα διατηρήσει τις ισορροπίες που χρειάζονται, για να μην πάρουν αρνητική τροπή τα πράγματα μέσα στις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υποθέσεις παρασκηνίου  θα έρθουν στο φως και θα αναγκαστείτε να αποκρυπτογραφήσετε στοιχεία του παρελθόντος. Παρακολουθήστε την υπόθεση, η οποία εξελίσσεται με έναν αυστηρό τρόπο, παραμερίζοντας τα συναισθήματα στα συμπεράσματα που θα βγάλετε.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα μπορείτε να δώσετε στην δημοσιότητα στοιχεία που θα ενεργοποιήσουν την αυτοπεποίθησή σας. Θυμηθείτε ο τρόπος, που θα τα προβάλετε, δείχνει την αποφασιστικότητά  σας.  Το κλειδί για να εξομαλύνετε τις καταστάσεις με τα αγαπημένα πρόσωπά σας, είναι η συμφιλίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αποδοχή από τους γύρω σας, θα εξαρτηθεί αρκετά από τη συμπεριφορά σας. Η κριτική που θα δεχθείτε, θα είναι το κίνητρο για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, το οποίο θα σας χαρίσει την επιτυχία. Η οργάνωση κάποιας συνάντησης, με το φιλικό περιβάλλον σας, θα σας φέρει πιο κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μαγνητισμός σας,  και ταυτόχρονα η παρορμητική διάθεσή σας, δείχνουν έναν αυθόρμητο χαρακτήρα, που μπορεί να διευρύνει νέους ορίζοντες. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας,  και ακολουθήστε έναν περιπετειώδη δρόμο  προς την επιτυχία. Το θάρρος που διαθέτετε, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσοχή σας, θα πέσει σε οικονομικά θέματα, που σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Η υλική ασφάλειά σας, προέχει αυτή την περίοδο και πρέπει να υπάρξει η κατάλληλη στρατηγική από μέρους σας. Μην αποθαρρύνεστε, έχετε το σθένος να τα καταφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επίγνωση των συναισθημάτων σας,  και των γύρω σας, δίνουν μία διαφορετική όψη στην αντίληψη των πραγμάτων. Η έκφρασή σας,  και η ελευθερία κινήσεων  αντικατοπτρίζουν το δυναμικό χαρακτήρα σας. Η σχέση με το/τη  σύντροφό σας, θα στηριχτεί σε ξεκάθαρες σκέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα ζητήματα της καθημερινότητας, έχουν απορροφήσει τις σκέψεις σας,  και σας προσανατολίζουν από τον τρόπο που θέλετε να κινηθείτε. Το άγχος και οι πιέσεις, μπορούν να σας διαταράξουν την ψυχοσύνθεσή σας. Οι δημιουργικές δραστηριότητες θα αποβάλλουν την αρνητική ενέργεια που σας έχουν φέρει οι ευθύνες.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

4 × three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.