Τα ζώδια της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου 2018

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα,Phd

Πρόεδρο του  Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

23:56:13,12/27/2018
Τα ζώδια της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου 2018

Τα ζώδια της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα,Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Κριοί, η αυτοκυριαρχία και η αυτοπεποίθηση μπορούν να σας προσφέρουν μία επαγγελματική επιτυχία. Η κοινωνική καταξίωσή σας, είναι απαραίτητη για την πρόοδο σας. Ταύροι, μην αφήνετε την ψυχολογική διάθεσή σας, να σταθεί ως φρένο στην επαγγελματική εξέλιξή σας. Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας, και θα μπορέσετε να κατακτήσετε με επιτυχία τα όνειρά σας. Ζυγοί, προσοχή μην παρασυρθείτε από περιττές σκέψεις, διότι θα χάσετε την ουσία των πραγμάτων, καταλήγοντας έτσι σε άτυπα συμπεράσματα.

ΚΡΙΟΣ

Η αυτοπεποίθηση, θα βελτιώσει την επαγγελματική ζωή σας, και θα σας βοηθήσει στην κατανόηση της δύναμης που διαθέτετε. Η επίτευξη των προσδοκιών σας, θα γίνει μέσω της θετικής σκέψης σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αφήσετε τον ψυχικό τομέα σας, να επιβραδύνει τις κινήσεις σας, και να σας παραπέμψει σε αρνητικές σκέψεις που δε θα σας προσφέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Επικεντρωθείτε σε στόχους, που μπορούν να σας αλλάξουν τη ζωή και να είναι  εποικοδομητικοί για το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση να κάνετε αγορές και να προβείτε σε νέα καταναλωτικά σχέδια, θα σας δώσει μία ενδιαφέρουσα εικόνα για την πορεία της ημέρας. Λειτουργήστε με σύνεση και απομακρυνθείτε από περιττές δαπάνες, που μπορούν να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Απλά διασκεδάστε και ζήστε τις εξελίξεις με συνάρτηση του χιούμορ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επικοινωνία με τους γύρω σας, και κυρίως με το γυναικείο φύλλο θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και θα ξετυλίξει πτυχές του εαυτού σας, που απλά ήταν κρυφές μέχρι  και σήμερα. Η διάθεσή σας, θα αλλάξει και θα αναπτύξετε μία αρκετά ενδιαφέρουσα εικόνα απέναντι στις καταστάσεις της ζωής.

ΛΕΩΝ

Πρόσωπα που συμπαθείτε και αισθάνεστε μία ισχυρή έλξη, θα σας δώσουν ένα νέο κίνητρο να λειτουργήσετε δυναμικά στα επόμενα βήματά σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, που θα παρουσιαστούν και θα σας αλλάξουν τις μέχρι και τώρα σκέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συναισθηματική κατάστασή σας, είναι αρκετά επιβαρυμένη αυτό το διάστημα και οι ανασφάλειες για το μέλλον παίρνουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Αυτός ο τρόπος σκέψης, μπορεί να είναι παροδικός, αλλά μπορεί να στιγματίσει τις ιδέες σας,  και να σας τραβήξει στο παρελθόν. Κοιτάξτε μπροστά, χωρίς ενδοιασμούς και διλλήματα για τις ικανότητες σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη για επικοινωνία με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα δραστηριοποιήσουν τις σκέψεις σας,  και ταυτόχρονα θα σας προσφέρουν μία χαλαρή διάθεση. Αφήστε τις επαγγελματικές ανησυχίες σας, για άλλη ημέρα, εφόσον δεν είστε έτοιμοι να δώσετε τις απαραίτητες λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κριτική των άλλων είναι αρκετά σημαντική για την εικόνα σας, την οποία θα πρέπει να επεξεργαστείτε χωρίς αναστολές και υπεκφυγές. Ξέρετε ότι έχετε την ικανότητα, να διαπραγματεύεστε καταστάσεις προς όφελός σας, και να τις στηρίζετε στην ευστροφία και στην γρήγορη αντίληψή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα θερμά συναισθήματα που τρέφετε απέναντι στο φιλικό σας, περιβάλλον, σας φέρνουν πιο κοντά και σας δίνουν την ευκαιρία να εκφράσετε τα αισθήματά σας. Η αποφασιστικότητα και η στιβαρή στάση απέναντι σε συζητήσεις που σας αφορούν, δείχνουν τη σοφή σκέψη που σας κυριεύει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχραιμία είναι το κύριο στοιχείο που θα σας απομακρύνει από εντάσεις με το γύρω περιβάλλον σας. Μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα και αντικρίστε την αλήθεια, όσο και δύσκολο και αν είναι. Η στάση σας,  απέναντι στην ομαλή διευθέτηση των πραγμάτων θα πρέπει να καθορίζεται με αργά και σταθερά βήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθυμία να ακολουθήσετε τα όνειρά σας και να προβείτε σε ακραία πράγματα, σας δίνουν την αίσθηση να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Μην υπερβαίνετε, όμως, τα όρια σας, και βγαίνετε εκτός τροχιάς, διότι θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για την επαναφορά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σταθερότητα σήμερα είναι συνοδοιπόρος στον τρόπο, τον οποίο  θα κινηθείτε, ώστε να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας, ειδικότερα με τις σχέσεις των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν. Μπορεί να είναι μία δύσκολη διαδικασία, αλλά είναι απαραίτητη για την συναισθηματική ισορροπία σας.

©Typologos.com 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 + eleven =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.