Τα ζώδια της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:44:35,09/27/2019
Εσωτερισμός-Φωτογραφία από Be Water από το Pixabay


Τα ζώδια της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Be Water από το Pixabay

Ταύροι, ίσως μία μικρή απογοήτευση σας κρατήσει στο σπίτι και άτομα, τα οποία εμπιστεύεστε θα έρθουν πιο κοντά σας. Ακούστε τις συμβουλές που έχουν να σας δώσουν. Λέοντες, σήμερα, θα θελήσετε να επιδοθείτε σε αθλητικές δραστηριότητες ή σωματικές εργασίες για να αποβάλλετε την περίσσεια ενέργεια. Δεν χρειάζεται να προβείτε σε αναλυτικές συζητήσεις, γιατί υπάρχει πιθανότητα να σας εκνευρίσουν. Σκορπιοί, η επαγγελματική σταδιοδρομία σας,  βρίσκεται σε καλό επίπεδο, δίνοντάς σας, τη σιγουριά να εκθέσετε τα πρωτότυπα σχέδιά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα, είναι για σας θετική, καθώς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες,  που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε και να τις αξιολογήσετε σωστά. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, και τις δυνατότητες που έχετε. Απομακρυνθείτε από παρορμητικές κινήσεις, που μπορούν να σας χαλάσουν τα σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ευαισθησία σας, και η απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σας, θα μειώσουν την ενέργειά σας και δε θα νιώσετε ικανοποιημένοι με τις σχέσεις σας. Αποστασιοποιηθείτε από σοβαρά θέματα και βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Ο διαλογισμός ή το διάβασμα θα σας χαλαρώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κινητικότητα που μπορεί να παρατηρήσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορεί να σας παραπλανήσει και να νιώσετε έτοιμοι για νέα σχέδια. Η επανεξέταση των θεμάτων που εκκρεμούν θα σας δώσει τη σιγουριά για τα επόμενα βήματά σας. Να είστε προσεκτικοί σε προτάσεις, που μπορεί να δεχθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση να πλησιάσετε και να φροντίσετε το σύντροφό σας, θα είναι η αιτία για να έρθετε πιο κοντά. Ίσως, του προτείνετε κάποια έξοδο ή εξόρμηση στη φύση και αυτό  θα γεφυρώσει το χάσμα,που μπορεί να υπάρχει στην επικοινωνία σας.

ΛΕΩΝ

Μία οξύθυμη συμπεριφορά μπορεί να σας φέρει σε απόσταση, με άτομα που συνεργάζεστε ή έχετε κοινά οικονομικά συμφέροντα. Προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί στις συζητήσεις που θα κάνετε και διατηρείστε ένα ομαλό κλίμα μεταξύ σας. Η ψυχραιμία είναι το κλειδί της ημέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο παρελθόν εξελίχθηκαν κρυφές καταστάσεις και αυτές έρχονται στο φως της ημέρας. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί στις απόψεις σας,  και μην παρασυρθείτε  από υποψίες που έχετε. Αποφύγετε τις εντάσεις, οι οποίες θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε ανοίγματα στον επαγγελματικό και κοινωνικό κύκλο σας. Η ημέρα σας ευνοεί και είναι στο χέρι σας, πως θα χειριστείτε τις καταστάσεις. Η στάση που θα κρατήσετε, είναι σημαντική για τις διαπροσωπικές σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας,  σήμερα, έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν σε ένα καλό επίπεδο. Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν, θα καθοδηγήσουν την πορεία σας, μέσα στον εργασιακό τομέα σας. Η φροντίδα προς τα άτομα, τα οποία αγαπάτε, είναι αυτή που σας αντιπροσωπεύει σήμερα και βελτιώνει τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η γενναιόδωρη τάση σας, είναι έντονη και βοηθάει τις σχέσεις σας. Μπορείτε, , να συζητήσετε με τα άτομα, τα οποία σας ενδιαφέρουν και αγαπάτε, δίνοντας τους,  συμβουλές για τα θέματα που τους προβληματίζουν. Η σχέση σας,  με το αντίθετο φύλο  ευνοείται περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες που έχετε. Δείξτε προσοχή σε παρασκήνια που τυχόν εξελιχθούν και αποφύγετε τις εντάσεις. Βασιστείτε στη διαίσθησή σας, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει στις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ερωτική διάθεσή σας, θα διαμορφώσει ένα ευχάριστο κλίμα στη σχέση σας. Η πρόθεση να χαροποιήσετε το σύντροφό σας, θα σας ωθήσει σε θετικές ενέργειες. Ίσως, τα δώρα και οι εκπλήξεις θα αντιπροσωπεύσουν τα συναισθήματά σας,  και θα περάσετε ευχάριστα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ζητήματα καθημερινότητας και υποχρεώσεις, θα πάρουν την πρώτη θέση στις σκέψεις σας, και θα σας προκαλέσουν λίγο άγχος. Σκεφτείτε πιο αισιόδοξα και δείτε με μία διαφορετική οπτική τα πράγματα. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, σε σημαντικά θέματα.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.