Τα ζώδια της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου 2018

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd,

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής

01:57:11,10/26/2018
Τα ζώδια της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου 2018

Τα ζώδια της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής

Κριοί, εμβόλιμα γεγονότα θα σας στρέψουν την προσοχή και θα μεταβάλλουν τον τρόπο της σκέψης  σας. Ζυγοί, η επιθυμία σας,  για ακραίες κινήσεις, είναι αρκετά έντονη, γεμίζοντας τον συναισθηματικό κόσμο σας,  θετική ενέργεια. Δείξτε,  όμως,  την απαραίτητη προσοχή.

ΚΡΙΟΣ

Οι εξελίξεις και οι συγκυρίες που θα εμφανιστούν σήμερα, θα σας τροφοδοτήσουν τις σκέψεις δίνοντας μία άλλη οπτική για τα πράγματα. Ίσως παίξουν σημαντικό ρόλο κοντινά πρόσωπά σας, βλέποντας με αυτόν τον τρόπο τα επαγγελματικά ζητήματά σας, να επιλύονται και να έχουν μακροχρόνιες εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσπάθειά σας,  να ανακάμψετε και να βρείτε τις απαραίτητες λύσεις,  που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο, σας ωθεί στην απομόνωση. Οι ανασφαλείς σκέψεις και οι φοβίες που σας έχουν επηρεάσει,  στέκονται εμπόδιο, ώστε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, που θέλετε να στοχεύσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η  λεπτομερής εξέταση των ζητημάτων που σας περιβάλλουν, δίνουν ένα αρεστό αποτέλεσμα , το οποίο θα  σας ικανοποιεί στο μέλλον. Μην επιμείνετε,  όμως, με εμμονή και χαθεί η ουσία των γεγονότων, η οποία θα σας δείξει ξεκάθαρα τον τρόπο χειρισμού σας. Η διάθεση να βοηθήσετε άτομα, τα οποία αγαπάτε, μπορεί να σας φέρει πιο κοντά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο έλεγχος που αισθάνεστε ότι υπάρχει από τους γύρω σας, προσδιορίζει τις μελλοντικές κινήσεις σας, ώστε να είναι πιο συγκροτημένες και εύστοχες. Η συναισθηματική κατάστασή σας, μπορεί να φέρει αναταράξεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον σας, προκαλώντας αρνητική στάση απέναντί σας. Προσπαθήστε να την ελέγξετε.

ΛΕΩΝ

Οι προθέσεις σας, είναι αρκετά αέρινες σήμερα και θέλετε να ασχοληθείτε με ένα διαφορετικό κίνητρο, βγαίνοντας από τη ρουτίνα. Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις μπορεί να σας κούρασαν σωματικά και ψυχικά, κάνοντάς σας,  να στραφείτε σε άλλους στόχους. Η αποφασιστικότητά σας, θα σας περάσει στην απέναντι όχθη και θα ξεμπλοκάρετε τον συναισθηματικό κόσμο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχολογική διάθεσή σας, είναι αρκετά φορτισμένη αυτή την περίοδο και σας οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Ίσως τα πράγματα να μην έχουν την σοβαρότητα , την οποία λαμβάνετε, αλλά η έκταση που έχουν πάρει, να είναι μόνο στο μυαλό σας. Διατηρήστε, λοιπόν, την ψυχραιμία σας, και δείτε αλλιώς τις εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ

Οι ακραίες καταστάσεις, σας έλκουν περισσότερο σήμερα και σας γεμίζουν ενέργεια. Η τάση να ασχοληθείτε με πράγματα,  που επιθυμείτε από το παρελθόν είναι αρκετά έντονη. Η ρουτίνα δε σας καλύπτει συναισθηματικά και αποζητάτε να δραστηριοποιηθείτε σε θέματα αντισυμβατικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία συναισθηματική ψυχρότητα μπορεί να εμφανιστεί με τα άτομα, τα οποία σας περιβάλλουν στον χώρο της εργασίας σας,  και να σας στρέψει προς την απομόνωση. Η δυσκολία που μπορεί να εμφανιστεί στον τομέα της επικοινωνίας, θα είναι διαχειρίσιμη  από την πλευρά σας. Φτάνει να κινηθείτε με διπλωματία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αυτοπεποίθηση και η ανεξάρτητη σκέψη είναι στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να χειριστείτε άνετα τα οικονομικά, καθώς και τα επαγγελματικά ζητήματά σας.Μπορείτε να οργανώσετε μία επαγγελματική έξοδο και να καταθέσετε τα πρωτότυπα σχέδια σας, στους εν δυνάμει συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήσετε την ψυχολογική σας,  διάθεση, να σας καταβάλει και να σας κρατήσει μακριά από τις επαγγελματικές δραστηριότητες σας. Φανείτε ρεαλιστές και αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες, με λογική και σύνεση. Οργανώστε εξόδους, με τα άτομα, τα οποία σας ενδιαφέρουν και αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα καταναλωτικά σας,  σχέδια, θα σας αναπτερώσουν την ψυχολογία, αλλά ταυτόχρονα θέλουν και τη δική σας,  προσοχή, ώστε να μην ξεπεράσετε τα όρια σας. Η διάθεση να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας, άτομα, θα σας προσφέρει ευχάριστες στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επικοινωνία με τα άτομα που συνεργάζεστε, θα είναι αξιόπιστη, εφόσον στηρίζετε σε ειλικρινά συναισθήματα. Άτομα γυναικείου φύλου θα σας βοηθήσουν και μπορείτε να συμμετέχετε σε εποικοδομητικές συζητήσεις μαζί τους. Όσο αφορά στην επικοινωνία με οικογενειακά άτομά σας, σταθείτε πιο διαλλακτικοί, αποφεύγοντας έτσι εντάσεις και ρήξεις.

©Typologos.com 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.