Τα ζώδια της Παρασκευής 26 Απριλίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:25:00,04/26/2019

Ωροσκόπιο -Φωτογραφία από Gerhard Gellinger από το Pixabay

Τα ζώδια της Παρασκευής 26 Απριλίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Gerhard Gellinger από το Pixabay

Καρκίνοι, η επιφυλακτικότητα είναι η άμυνά  σας, απέναντι σε πλάνες που θα υπάρξουν από το γύρω περιβάλλον σας. Η ευαισθησία  σας κάνει να μειονεκτείτε σε κινήσει,  που απαιτούν μόνο λογικές αντιδράσεις. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι, σε στόχους και ενέργειες. Λέοντες, ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα πράγματα, σας κουράζει. Εστιάστε στα θέλω σας, βάζοντας τα σε προτεραιότητες. Παρθένοι, μία ρομαντική ματιά στη  σχέση σας, θα αλλάξει τα μέχρι και  τώρα δεδομένα και θα μπορέσει να την επαναφέρει στην αρχική μορφή της.

ΚΡΙΟΣ

Το φιλικό περιβάλλον σας, θα σας βοηθήσει να περάσετε ευχάριστα, δίνοντάς σας μία αισιοδοξία για το μέλλον. Η πρόθεση να βοηθήσετε τους γύρω σας,  και να τους υποστηρίξετε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, θα εστιάσει τη σκέψη σας, στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχολογία σας, βρίσκεται σε μία αρνητική κατάσταση και δε σας αφήσει να συγκεντρωθείτε σε νέα δεδομένα, που σας δίνονται. Ο επαναπροσδιορισμός της θέσης σας, οδηγεί τα πράγματα σε μία διαφορετική πορεία και αλλάζει την εικόνα,  που είχατε μέχρι και σήμερα, απέναντι στο κοντινό περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σκέψη σας να δημιουργήσετε ένα νέο περιβάλλον, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό τομέα σας, είναι πλέον πολύ ξεκάθαρη. Οι ιδέες σας,  είναι πρωτότυπου χαρακτήρα και οι ασχολίες σας, έχουν να κάνουν με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.  Αποφύγετε τρίτα πρόσωπα, τα οποία εκπέμπουν μία αρνητική ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αισιοδοξία είναι ένα προσόν, που σας κυβερνάει στη διάρκεια της ημέρας, χαρίζοντάς σας,  μία ανανεωμένη εικόνα προς τους άλλους γύρω σας. Υπάρχουν αγνές προθέσεις για να πλησιάσετε τα άτομα, τα οποία εμπιστεύεστε, ζητώντας τους,  τη βοήθεια και τη συμπαράστασή  τους. Η κίνηση αυτή θα σας φέρει πιο κοντά και θα δημιουργήσει επικοινωνιακές γέφυρες.

ΛΕΩΝ

Η οξυθυμία είναι ένα αρνητικό στοιχείο, που σας εμποδίζει να ακολουθήσετε τα σχέδια που προτείνει ο/η σύντροφός σας, για να περάσετε ευχάριστα την ημέρα σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και δώστε μία ευκαιρία να σας πλησιάσει, χωρίς να υπάρξουν παρεξηγήσεις ανάμεσά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα καθημερινά ζητήματα, δείχνετε περισσότερο ενδιαφέρον και παρουσιάζετε μία ευαίσθητη εικόνα, την οποία αφήνετε να την εκμεταλλευτούν τρίτα άτομα. Δείξτε προσοχή σε σκέψεις και χειρισμούς απέναντι στη βοήθεια,  που θέλετε να προσφέρετε. Η συγκρότηση των σκέψεων σας, είναι το όπλο για να ανταπεξέλθετε σωστά.

ΖΥΓΟΣ

Το πνεύμα της ελευθερίας και της αντισυμβατικότητας, σας κυριεύει και αφήνετε την ενέργειά σας,  να διοχετευτεί σε νέα σχέδια. Η διπλωματική στάση σας, θα συμπράξει στην ενδυνάμωση των σχέσεων  σας,  και θα φέρει στην επιφάνεια τις ικανότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επαγγελματική σκέψη σας,  και η αντιληπτικότητα, θα προβάλει τη διαφορετικότητά σας , από το σύνολο. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και προσπαθήστε να τις επεξεργαστείτε με χειρουργική ακρίβεια. Έχετε την ικανότητα να δημιουργήσετε νέους κανόνες στα επαγγελματικά σας, για την μελλοντική εξέλιξή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποδεχθείτε τα λάθη,  που έχουν υπάρξει στο παρελθόν στη διαχείριση των επαγγελματικών θεμάτων σας. Αυτό θα σας κάνει να μην αμφισβητείτε τις ικανότητές σας, αλλά να δείχνετε μεγαλύτερη προσοχή στον τρόπο που τις διαχειρίζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έντονη προσήλωση σε θέματα που εξελίσσονται μπροστά σας, αφήνει το περιθώριο να εισβάλλουν αρνητικά πρόσωπα και εσείς μπορεί να εθελοτυφλείτε σε αυτό. Δείτε με πιο ευρεία οπτική τα ζητήματα που σας αφορούν, χωρίς να αφήνετε το ενδεχόμενο εκμετάλλευσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνεργασίες που έχετε ως πρόγραμμα να συζητηθούν, σήμερα έχουν εύνοια και μπορείτε να καταθέσετε ελεύθερα τα σχέδιά σας. Η οργάνωση που έχετε, σας δίνει το περιθώριο της σιγουριάς και θα φανείτε πιο αποφασιστικοί σε κάθε ενέργειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιες απαντήσεις που έχετε να λάβετε σήμερα, ίσως να μην είναι τόσο ευχάριστες. Μην απογοητεύεστε, όμως, απλά εστιάστε όσα είναι σε εκκρεμότητα και δεν τα έχετε οργανώσει με τον κατάλληλο τρόπο. Ο προγραμματισμός και η μεθοδικότητα, θα σας βοηθήσουν να επαναφέρετε τα πράγματα στην αρχική μορφή τους.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.