Τα ζώδια της Παρασκευής 23 Αυγούστου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

05:51:03,08/23/2019
Ανεμόμυλος -Φωτογραφία από Evgeni Tcherkasski από το Pixabay

Τα ζώδια της Παρασκευής 23 Αυγούστου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Evgeni Tcherkasski από το Pixabay

Κριοί, η παρατηρητικότητα σας βοηθάει να κινήσετε τα επαγγελματικά σχέδια σας, που θα σας χαρίσουν μία καινούργια αρχή. Τα βήματά σας, θα είναι αργά και σταθερά με αποτέλεσμα να φτάσετε στο  στόχο σας. Καρκίνοι, εκμεταλλευτείτε τις νέες συναντήσεις,  που θα υπάρξουν στην επαγγελματική ζωή σας, και θα ξυπνήσουν παρελθοντικά όνειρα,  τα οποία είχατε αφήσει ανεκμετάλλευτα. Τοξότες, οι δραστηριότητές σας, θα πρέπει να έχουν μία δημιουργική πλευρά, προσπερνώντας έτσι τις αρνητικές σκέψεις, που πλαισιώνουν το μυαλό σας.

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε σήμερα την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε ζητήματα, που σας έχουν προκαλέσει αρκετά διλλήματα. Οι συζητήσεις που θα προκύψουν, θα είναι σε ήπιους τόνους και θα νιώσετε ότι φεύγει ένα μεγάλο βάρος από επάνω σας,και θα ανακουφιστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορεί είστε αρκετά μπερδεμένοι και νιώθετε ότι τα πράγματα γύρω σας, βρίσκονται σε μία μεγάλη ένταση. Η απόφαση να μείνετε στο σπίτι και να βρεθείτε αντιμέτωποι με τον εαυτό σας, είναι η λύση για να βρείτε την εσωτερική ισορροπία σας. Ασχοληθείτε παράλληλα με κάτι δημιουργικό ή με σωματικές δραστηριότητες, που θα αποβάλλουν το άγχος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συναισθηματική αστάθεια είναι το εμπόδιο σήμερα, στην επικοινωνία σας. Μπορείτε να διαφυλάξετε τη θέση σας, προσέχοντας περισσότερο τα λόγια σας. Δε χρειάζεται να υπάρχει ένταση, όταν εμφανίζονται μικρές αντιπαραθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες συζητήσεις σήμερα, μπορούν να φέρουν παρεξηγήσεις και κάποια πράγματα να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, που θα πρέπει να επιλύσετε. Αποφύγετε να αναλύσετε σήμερα, σημαντικά γεγονότα και να αναμοχλεύετε θέματα του παρελθόντος. Βρεθείτε με πρόσωπα, που εμπιστεύεστε ή με φίλους, ώστε να βελτιώσετε τη διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ

Η ευαισθησία σας, είναι αυτή που θα σας ωθήσει να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα, τα οποία  αγαπάτε και σας έχουν ανάγκη. Η επικοινωνία σας, θα νιώσετε ότι ενισχύεται, όπως και η αυτοπεποίθησή σας. Η προσέγγισή  σας, σε σοβαρά θέματα, είναι πολύ σημαντική για να φέρει το ανάλογο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις σας, μπορούν να δυσκολέψουν την επικοινωνία σας, και να οδηγηθείτε σε λάθος κινήσεις. Η διάθεση να απομονωθείτε, σας βοηθάει να ακολουθήσετε ένα διαφορετικό δρόμο, για να κατακτήσετε τους στόχους, που έχετε θέσει.

ΖΥΓΟΣ

Στην επαφή σας, με τρίτα πρόσωπα, θα πρέπει να είστε αρκετά επιφυλακτικοί, κυρίως για πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν τα επαγγελματικά σας. Οι συνθήκες που εξελίσσονται γύρω σας, μπορεί να μην είναι οι ιδανικές για να κάνετε τα επόμενα βήματα, τα οποία επιθυμείτε. Η υπομονή, όμως, θα σας ανταμείψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, η μέρα ευνοεί αγοραπωλησίες, συμβόλαια και νέες συμφωνίες, που έχετε προγραμματίσει. Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει είναι αρκετές, για να σας οδηγήσουν στην επιτυχία,. Να θυμάστε, όμως, ότι θα πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες βάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν παρατηρήσετε σήμερα, ότι βρίσκεστε σε ένταση, προσπαθήστε να ηρεμήσετε και ασχοληθείτε με δραστηριότητες, που θα σας χαλαρώσουν. Οι αθλητικές δραστηριότητες ή η γιόγκα είναι η λύση για να νιώσετε ότι απομακρύνεται η περίσσεια ενέργεια,  που έχετε ή το άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ρομαντική διάθεση θα σας ακολουθήσει στη διάρκεια της ημέρας και θα σας φέρει πιο κοντά με το/τη σύντροφό σας. Οι σκέψεις σας, θα είναι πιο ήρεμες. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία, που μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορεί να συμβούν πράγματα, που θα σας βγάλουν από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Αυτό από τη  μία, αυτό θα σας αναζωογονήσει, αλλά από την άλλη, ίσως σας πιέσει, γιατί οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει είναι αρκετές αυτό το διάστημα. Κρατήστε μία ισορροπία και αντιμετωπίστε τα, χωρίς υπερβολές.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία ψυχρότητα σήμερα, μπορεί να υπάρξει στις σχέσεις σας,  και αυτό θα σας απομακρύνει. Ίσως, δεν έχετε την ανάλογη ψυχολογία να σταθείτε απέναντι σε σοβαρές συζητήσεις. Ασχοληθείτε με θέματα, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και που θα σας χαλαρώσουν.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.