Τα ζώδια της Παρασκευής 22 Μαρτίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα,  Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:13:09,03/22/2019
Αρχαίος Πλανήτης - Image by PIRO4D from Pixabay

Τα ζώδια της Παρασκευής 22 Μαρτίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd ,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής». Φωτογραφία: Image by PIRO4D from Pixabay

Δίδυμοι, η ψυχολογική κατάστασή σας,  δεν είναι η κατάλληλη, ώστε να αντιμετωπίσετε αντιξοότητες, που θα υπάρξουν σήμερα. Η απομόνωση από το αρνητικό περιβάλλον  θα είναι το κλειδί για να βρείτε τον εαυτό σας,  και να επιδοθείτε δυναμικά στα θέματα, που σας ανησυχούν. Ζυγοί, οι αρνητικές πλευρές της ζωής, που έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο, σας έχουν κάνει να χάσετε την ενέργειά σας, και να κρατήσετε μία απόμακρη στάση. Η στροφή προς το σπίτι, θα ανασυγκροτήσει τις σκέψεις σας, και θα δείτε πιο ρεαλιστικά τα γεγονότα. Υδροχόοι, δείξτε προσοχή στην υπερβολική εκτίμηση των πραγμάτων, διότι σας αποτρέπει από τη σωστή και ώριμη αντιμετώπισή τους.

ΚΡΙΟΣ

Η μοναχικότητα είναι αυτό που σας αντιπροσωπεύει σήμερα και θέλετε να μείνετε μόνοι, ώστε να σκεφτείτε ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σας. Η απομάκρυνση από το γύρω περιβάλλον μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε κάπως ενοχικά. Όμως, θυμηθείτε ότι προέχει να ισορροπήσετε τον εσωτερικό κόσμο σας, για να μπορείτε να είστε καλά με τους άλλους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισιοδοξία και δράση για ένα καλύτερο αύριο, σας δίνει το περιθώριο ανεξαρτησίας και εξωτερίκευσης της δύναμής σας. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, την ευκαιρία που σας δίνετε και κάντε τα όνειρα σας, πραγματικότητα. Η σταθερότητα και η επιμονή σας, θα δώσει την ασφάλεια, που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προκαταλήψεις και οι αρνητικές αντιλήψεις για πράγματα, που αφορούν στις σχέσεις σας, δημιουργούν ένα αρνητικό κλίμα. Προσπαθήστε να εστιάσετε στις αδυναμίες σας,  και ζητήστε βοήθεια από έμπιστα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήνετε τις αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος, να παίρνουν ενεργό μέρος στη  ζωή σας , και να καθορίζουν τα μελλοντικά σχέδια σας. Οι αρνητικές σκέψεις, που εξελίσσονται στο μυαλό σας, έχουν την ικανότητα να δημιουργήσουν ανασφάλειες και φοβίες, δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Η διάθεση να βοηθήσετε τα κοντινά πρόσωπά σας, είναι έντονη σήμερα και προσπαθείτε να δώσετε όλη σας, την ενέργεια. Κρατήστε τις απαραίτητες αποστάσεις και αφήστε τις συμβουλές σας, να λειτουργήσουν μόνες τους, χωρίς να επιμείνετε να κάνουν αυτό που νομίζετε εσείς σωστό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχική ισορροπία σας, και η ζωτικότητά  σας, φαίνονται έντονα στους γύρω σας, και αυτό βοηθάει να εξασθενίσουν τα προβλήματα,  που έχουν υπάρξει στο παρελθόν μεταξύ των φιλικών ή κοντινών προσώπων σας. Ευνοούνται οι σχέσεις με το αντίθετο φύλο.  Θα υπάρξει μεγάλη κατανόηση μεταξύ σας.

ΖΥΓΟΣ

Το συναίσθημα είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να λάβετε τις απαραίτητες αποφάσεις.  Γι’ αυτό καλό είναι να βρίσκεστε σε ισορροπία. Οι ευθύνες που έχετε επωμιστεί, σας έχουν κουράσει αρκετά και σήμερα μπαίνετε στη διαδικασία να εξετάσετε περισσότερο θέματα,  που συσχετίζονται με αυτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα επιδιώκετε να βρεθείτε με άτομα, τα  οποία έχετε κοινό στόχο και κοινά πιστεύω, παίρνοντας την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίσετε. Η δράση σας, θα είναι έντονη και θα δείξετε τον επαγγελματισμό, καθώς και την υπευθυνότητα που σας διακατέχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα για σας, θα είναι διφορούμενη, όλα εξαρτώνται από τη δική σας,διάθεση. Οι συναισθηματικές μεταβολές που επικρατούν, φέρνουν ένα αρνητικό κλίμα με τους γύρω σας. Ασχοληθείτε με αθλητικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες, θα βοηθήσουν να ισορροπήσετε τη διάθεσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συναντήσεις με φίλους ή αγαπημένα σας,  πρόσωπα, θα σας χαλαρώσουν και θα νιώσετε ευχάριστα. Πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας,  και να υπάρξει συγκατάβαση σε συζητήσεις, που θα υπάρξουν, ώστε να μη δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην επιτρέψετε σε αρνητικά άτομα, να σας επηρεάσουν σήμερα σε αποφάσεις,που θέλετε να πάρετε. Μείνετε επιφυλακτικοί και κρατήστε τις αποστάσεις σας, χωρίς να αφήνετε περιθώρια να εισβάλλουν στην προσωπική ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, σας απασχολεί ιδιαίτερα η προσωπική ζωή σας,  και θα ψάξετε τρόπους να επιλύσετε τα προβλήματα που ήδη έχουν εμφανιστεί στις σχέσεις σας. Καταθέστε τις ανησυχίες σας,  και συζητήστε αυτό που σας απασχολεί, δείχνοντας κατανόηση, καθώς  και εμπιστοσύνη στο/στη  σύντροφό σας.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 17 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.