Τα ζώδια της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου 2019

Aπό το  Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:26:41,02/22/2019
Το δάσις των ονείρων -Pixabay

Τα ζώδια της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Κριοί, αφήστε λίγο τις επιθυμίες σας, να προσπεράσουν τις έννοιες και τις υποχρεώσεις, που κατακλύζουν τις σκέψεις σας, και σας κρατούν δέσμιους σε μία παθητική κατάσταση, η οποία δε σας αρμόζει με βάση τις ικανότητες σας. Τοξότες, οι ενέργειές σας, δείχνουν πως μπορείτε να καταφέρετε πράγματα, που μέχρι  και τώρα ήταν αδύνατα. Η τόλμη και το θάρρος είναι χαρακτηριστικά που σας οδηγούν σε κινήσεις ρίσκου. Αιγόκεροι, η αναζήτηση της πνευματικότητας σας προσδίδει μία ελευθερία κινήσεων και σας φέρνει αντιμέτωπους με κατεστημένα και κλισέ του παρελθόντος. Η ανάσα αυτή από τη ρουτίνα θα σας γεμίσει αισιόδοξες σκέψεις.

ΚΡΙΟΣ

Οι  καθημερινές συνήθειές σας, εντείνουν την απογοήτευσή σας, διότι δε σας αφήνουν ελεύθερο χρόνο να διασκεδάσετε και να προβείτε σε νέες ενέργειες, που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Αφήστε την ημέρα να περάσει σε χαλαρά επίπεδα και δημιουργήστε στο προσεχώς μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε την αποφασιστικότητα που χρειάζεται, για να οδηγήσετε την επαγγελματική σταδιοδρομία σας, σε ενέργειες που θα σας αποφέρουν κέρδη. Χρησιμοποιήστε την οξύτητα και τη διαύγεια της σκέψης σας, για να ελευθερώσετε τις ικανότητές σας, και να αναπτύξετε νέο κύκλο γνωριμιών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο έντονος συναισθηματικός σας, κόσμος, σας εμποδίζει να συνευρεθείτε με τις κοινωνικές επαφές σας, και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας δίνουν καλλιτεχνικές τάσεις.  Η υπερβολική σας, αυτή τάση θα σας στρέψει προς το σπίτι και θα ζητήσετε συμβουλές από έμπιστα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην προβείτε σε αποφάσεις που θα χαρακτηρίσουν τη σταδιοδρομία σας, μόνο και μόνον από την ενεργητικότητα της ημέρας. Ίσως τα θέματα που θα σας απασχολήσουν, να είναι περισσότερο οικονομικού χαρακτήρα και θα πρέπει να βαδίσετε σε μία σταθερότητα, που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο.

ΛΕΩΝ

Στον επαγγελματικό χώρο σας, υπάρχει μία ηρεμία, η οποία δε σας δίνει μεγάλα περιθώρια για αλλαγές και αντιφάσεις. Ίσως υπάρξει μία οικονομική συναλλαγή, με άτομα του παρελθόντος και θα σας βγάλει από την οικονομική αστάθεια, την οποία σας έχουν προκαλέσει οι υπερβολικές υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε κρίσιμα ζητήματα και μη συμμετέχετε σε συγκεντρώσεις, που θα χρειαστεί να διατηρήσετε αυξημένη την προσήλωσή σας. Ο εκνευρισμός που σας διέπει, σήμερα, είναι αρκετά έντονος και μπορεί να σας κάνει εριστικούς, καθώς και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τα άτομα, τα οποία υπάρχουν γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε με υποθέσεις παρασκηνίου, που θα σας εντείνουν την περιέργεια, δίνοντας μία νότα περιπέτειας. Προσπαθήστε να μείνετε σε απόσταση και να κινηθείτε με τρόπο, που θα σας βοηθήσει να κινηθείτε αξιόπιστα, στηριζόμενοι σε λογικές, καθώς και ώριμες σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το φιλικό περιβάλλον σας, και να περάσετε ευχάριστα μαζί τους, διασκεδάζοντας και δημιουργώντας νέα πράγματα. Ίσως δεχθείτε μία βοήθεια, την οποία δεν περιμένατε, δίνοντας σας, μία νέα οπτική στα θέματα που σας απασχολούν  για τη σταδιοδρομία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σχέδια σας, μπορούν να υλοποιηθούν σήμερα, αφού οι ενέργειες που έχετε πράξει στο παρελθόν, είναι εποικοδομητικές και οργανωμένες. Μην μείνετε, όμως, αφελείς στις κριτικές που θα υπάρξουν από το γύρω περιβάλλον σας, διότι θέλουν να σας δώσουν ένα μήνυμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τρόπος που θα κινηθείτε σήμερα, θα είναι αρκετά διασκεδαστικός και θα σας χαρίσει ένα διαφορετικό χρώμα στην ημέρα σας. Τα ταξίδια και οι περιπέτειες είναι σε πρωταρχικό σημείο των επιθυμιών σας, και η συνεύρεσή σας, με άτομα κοινού ενδιαφέροντος θα εντείνουν τα θέλω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας, και οι γραφειοκρατικές υποθέσεις  θα λάβουν χώρα στη διάρκεια της ημέρας και θα πρέπει να βρείτε τα κατάλληλα πρόσωπα, που θα σας αντιπροσωπεύσουν. Τα στοιχεία που έχετε έως και τώρα, μπορεί να είναι ελλιπή, καθώς και χρειάζονται περεταίρω έλεγχο, για να ολοκληρώσετε τα δεδομένα σας.

 ΙΧΘΥΕΣ

Ενώ θέλετε να δείξετε την δοτικότητα και την ευαισθησία σας, στα άτομα, τα οποία  σας ενδιαφέρουν, οι κινήσεις που θα κάνετε θα πρέπει να μην είναι υπερβολικές, γιατί θα σας φορτίσουν το συναισθηματικό κόσμο σας. Μπορείτε, λοιπόν, να λειτουργήσετε με τη διαίσθησή  σας και να αυξήσετε την κριτική σκέψη σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × 4 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.