Τα ζώδια της Παρασκευής 21 Ιουνίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο  Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

02:15:16,06/21/2019
Νυχτερινός ουρανός- Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay

Τα ζώδια της Παρασκευής 21 Ιουνίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay

Ταύροι, οι σκέψεις σας στηρίζονται σε μία φιλοσοφία, η οποία είναι η βάση για να επεξεργαστείτε με σοφία τα δεδομένα,  που σας δίνονται και τις προτάσεις, που έχετε δεχθεί. Καρκίνοι, οι απότομες εναλλαγές της ψυχολογίας σας, είναι αυτές που σας δημιουργούν μία ασταθή εικόνα σε θέματα σοβαρού τύπου. Μια διαφορετική ματιά στα πράγματα θα σας ξεκαθαρίσει τις αμφιβολίες, που σας έχουν κουράσει. Παρθένοι, η ενέργεια και η δυναμική των σκέψεών σας, δίνουν μία άλλη τροπή στα πράγματα. Προχωρήστε δυναμικά, φτιάχνοντας καινούργιες υποδομές για τη μελλοντική σταδιοδρομία σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι αρνητικές συγκυρίες που συνέβησαν στη ζωή σας, ήρθαν ως αποτέλεσμα να επηρεάσουν το συναισθηματικό κόσμο σας. Οι συνεχείς αναβολές των σχεδίων σας,  και η εισβολή τρίτων ατόμων στη ζωή σας, έχουν δημιουργήσει ένα οξύθυμο κλίμα. Σήμερα, ασχοληθείτε με ενέργειες που σας χαλαρώνουν, θα αποφορτίσουν την αρνητική κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι φιλοσοφημένες σκέψεις και  η καλή διάθεσή  σας, να δημιουργήσετε νέα σχέδια και να αναπτύξετε τον κοινωνικό κύκλο σας, βγαίνει έντονα στο γύρω περιβάλλον. Η δημιουργικότητα και η έμπνευση, είναι στοιχεία που σας χαρακτηρίζουν, καθώς  και οριοθετούν νέες καταστάσεις στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συγκρατείστε τη φαντασία σας, σε θέματα που έχουν πάρει θέση στη ζωή σας,  και δείχνουν ότι έχουν ανάγκη την προσοχή σας. Οι σκέψεις σας,  θα πρέπει να είναι προσγειωμένες και να αντιστοιχούν σε μία πλήρη οργάνωση, έτσι ώστε να προβείτε με ευκολία στα επόμενα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σταθερότητα των απόψεων και του χαρακτήρα σας, θα είναι ένα στοιχείο, που θα αλλάξει την εικόνα σας,  απέναντι στους άλλους. Όσο δεν παρασύρεστε από συναισθήματα, τόσο θα μπορέσετε να είστε ξεκάθαροι με τον εαυτό σας,  και με τις καταστάσεις, που συμβαίνουν γύρω σας.

ΛΕΩΝ

Ένα αίσθημα μοναξιάς και κατάθλιψης θα σας επηρεάσει κάνοντάς σας, αδύναμους απέναντι στις συγκυρίες που εξελίσσονται γύρω σας. Εφόσον, δεν αισθάνεστε έτοιμοι και δυνατοί να εκφράσετε την άποψή σας, και να την υπερασπιστείτε, καλύτερα να δώσετε χρόνο στις καταστάσεις, ώστε να μην μετανιώσετε για όσα πείτε ή αποφασίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επαγγελματικές υποθέσεις σας, θέλουν οργάνωση για να μην αισθανθείτε ότι υπερβάλετε σε θέματα, που σας απασχολούν. Μην αφήσετε να υπάρξει σύγχυση στο μυαλό σας, η οποία θα σας αποπροσανατολίσει από σημαντικές αποφάσεις,  που θα πρέπει να πάρετε.

ΖΥΓΟΣ

Οι προκαταλήψεις ή οι εμμονές του παρελθόντος  μπορούν να σας αφαιρέσουν τη  δυναμική την οποία διαθέτετε, απέναντι σε αποφάσεις,  που αφορούν κυρίως στα επαγγελματικά σας. Η ύπαρξη αυτών, μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες σε όσα θα  πρέπει αυτό το διάστημα να αντιμετωπίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος στέκονται εμπόδιο στα επόμενα βήματα,  που επιθυμείτε να κάνετε. Η θέληση να φτάσετε στο επίπεδο,  που επιθυμείτε, θα γίνει το βάθρο της επιτυχίας σας. Ακολουθήστε, λοιπόν, την καρδιά σας, και δώστε τον καλύτερο εαυτό σας, σε ότι θέλετε να κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε, να είστε πιο σταθεροί με τα οικονομικά σας και αποφύγετε τις σπατάλες, που θα σας φέρουν μία αστάθεια, στην υλική ασφάλεια σας. Η τάξη που  θα πρέπει να βάλετε, είναι σημαντική, ώστε να σας βοηθήσει να νιώσετε υπεύθυνοι και συγκροτημένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι δυσκολίες που θα  πρέπει να αντιμετωπίσετε, ίσως σας κάνουν να χάσετε τη δυναμική σας. Μην αφήσετε τις καταστάσεις, να σας επηρεάσουν και να σας δημιουργήσουν ανασφάλειες, αντιθέτως στηριχτείτε στη δυναμική που υπάρχει μέσα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη να ηρεμήσετε και να βρείτε τον εαυτό σας, είναι έντονη σήμερα και οδηγείστε σε επαφές με πρόσωπα, τα οποία  σας εμπνέουν εμπιστοσύνη. Η επαφή με τη φύση, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο χαλαροί και να ακούσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Ίσως και η επικοινωνία με το φιλικό σας,  περιβάλλον, σας χαρίσει ένα ευχάριστο κλίμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει για το μέλλον, μπορούν να προχωρήσουν ευκολότερα μέσω της έμπνευσης και της δημιουργικότητας, την οποία  διαθέτετε. Η επαναξιολόγηση αυτών είναι ένα σημαντικό στοιχείο για να τα καταφέρετε και να νιώσετε, ότι είστε έτοιμοι για νέες αρχές.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.