Τα ζώδια της Παρασκευής 16 Αυγούστου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, , PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

23:51:50,08/15/2019
Φαντασία- Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay

Τα ζώδια της Παρασκευής 16 Αυγούστου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, , PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay

Ζυγοί, τα πράγματα γύρω σας,  έχουν πάρει μία διαφορετική τροπή, την οποία είστε έτοιμοι να επεξεργαστείτε. Νιώθετε ότι έχετε τη  δύναμη, να προβάλλετε πρωτοποριακές ιδέες που θα σας ξεχωρίσουν από το σύνολο. Αιγόκεροι, η υπερβολική ευαισθησία  δε  σας αφήνει να σκεφτείτε ξεκάθαρα για θέματα, τα οποία σας απασχολούν. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε με αγαπημένα πρόσωπά  σας. Αυτό θα σας απομακρύνει από εντάσεις και θα επικεντρωθείτε στην ενδυνάμωσή σας. Υδροχόοι, κάποιος εκνευρισμός και διαφωνίες που υπάρχουν με τον περίγυρό σας, έχουν επηρεάσει τις σκέψεις, καθώς και τις σχέσεις σας. Αφουγκραστείτε τα μέχρι  και τώρα δεδομένα, χωρίς να κλείνετε τα μάτια σε αρνητικές συμπεριφορές.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, ίσως μία μικρή ένταση και ένα γεγονός δημιουργήσει μία αστάθεια στην ερωτική ζωή σας. Η ημέρα  θα σας βοηθήσει να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα,  που θέλετε και να καταθέσετε τα επιχειρήματά σας. Μπορεί να μην τρέξουν όλα με γρήγορους ρυθμούς. Δώστε τον ανάλογο χρόνο,  που χρειάζονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε τις ικανότητές σας,  και θα αποδώσουν οι προσπάθειες,  που έχετε καταβάλλει μέχρι και  σήμερα. Αυτό θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την αυτοεκτίμησή σας,  και να βγείτε  από την αρνητική ψυχολογία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θα θελήσετε να οργανώσετε μία έξοδο με τους φίλους σας ή με τα αγαπημένα πρόσωπά σας. Αυτό, θα σας δώσει το έναυσμα να ξαναβρεθείτε και να κινηθείτε πιο αισιόδοξα. Ίσως, η επικοινωνία σας, να είναι καλύτερη, με άτομα από το αντίθετο φύλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία νέα ερωτική σχέση  μπορεί να παρουσιαστεί ξαφνικά στο  δρόμο σας,  και θα σας ενθουσιάσει. Αποφύγετε συζητήσεις, που αφορούν κρυφές καταστάσεις, διότι θα σας χαλάσουν τη  διάθεση και σήμερα δεν είστε διατεθειμένοι να ασχοληθείτε, καθώς  και να πάρετε θέση.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, δεν θέλετε να κρύψετε τον έρωτά  σας και την αγάπη που τρέφετε για το/τη  σύντροφό σας. Η διάθεση για περιπέτεια μαζί του/της, είναι μία αναζήτηση των επιθυμιών σας. Μπορείτε, λοιπόν, να οργανώσετε μικρές εξορμήσεις και να έρθετε κοντά στη  φύση, λαμβάνοντας τη θετική ενέργειά της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενώ θα θελήσετε να ασχοληθείτε με θετικά πράγματα και νέα δημιουργήματα, ίσως οι πολλές υποχρεώσεις που έχετε το τελευταίο διάστημα, να σας εμποδίσουν. Μην απογοητεύεστε, όμως, απλά κάντε ότι περνάει από το χέρι σας, για να είστε καλά και να νιώσετε ευδιάθετοι.

ΖΥΓΟΣ

Το φλερτ και η διασκέδαση  είναι για σας,  πηγές ζωής και θέλετε να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Έχετε την ανάγκη να φύγετε από τη ρουτίνα, να εκφραστείτε και να δημιουργήσετε νέα σχέδια, καθώς  και να νιώσετε την ελευθερία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία υπερβολική ευαισθησία και ανασφάλεια σας ωθεί να επανεξετάσετε νέα σχέδια,  που θέλετε να προχωρήσετε. Είναι η κατάλληλη μέρα, να εστιάσετε στον εαυτό σας,  και να βρεθείτε με πρόσωπα,  τα οποία μπορούν να σας καθοδηγήσουν σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, έχετε την ανάγκη να βρεθείτε με άτομα, τα  οποία μπορούν να σας ακούσουν και να συμπαρασταθούν στις ανησυχίες, που έχετε το τελευταίο διάστημα. Μπορείτε να τους ανοίξετε την καρδιά σας, και να ζητήσετε τη βοήθεια και τη συμβουλή τους. Φτάνει να είναι άξια εμπιστοσύνης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συμπεριφορά του/της συντρόφου σας, μπορεί να γίνει το βάθρο για να έρθετε πιο κοντά και να νιώσετε τη φροντίδα και την αγάπη, που νιώθει για σας. Η ημέρα σας, θα κυλήσει ευχάριστα και θα νιώσετε ότι μπορείτε να ξεκουραστείτε, καθώς  και να περάσετε ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μη χάσετε την αυτοκυριαρχία σας,  και δημιουργηθούν εντάσεις στις σχέσεις σας. Αποφύγετε οξύθυμες συμπεριφορές και μη  νιώθετε ενοχές, για τις ενέργειες που έχετε πράξει στο παρελθόν. Απλά συνειδητοποιήστε τα λάθη,  που έχουν συμβεί και επαναξιολογήστε τα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να έχουν συμβεί αρνητικά γεγονότα στο παρελθόν και έχουν μπλοκάρει τις σκέψεις σας. Οι αθλητικές δραστηριότητες μπορούν να σας χαρίσουν ευεξία και να σας βοηθήσουν να αποβάλλετε το άγχος. Απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας αγχώνουν.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.