Τα ζώδια της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου 2019


Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:06:49,02/15/2019
Γυναίκα και φαντασόα

Τα ζώδια της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Κριοί, η αυταρχικότητα παράλληλα με την καχυποψία, είναι τα εμπόδια που μπορούν να ξεπροβάλλουν μία ψυχρότητα στις σχέσεις σας. Οι συζητήσεις σας, θα πρέπει να έχουν ένα ήπιο κλίμα, για να δώσουν την ευκαιρία να αλλάξετε τις διαθέσεις μεταξύ σας. Καρκίνοι, ενώ έχετε την θέληση να ακολουθήσετε νέους κανόνες στη σχέση σας, οι εμμονές του παρελθόντος διαμορφώνουν μία άλλη εικόνα, που μπορεί να επηρεάσει την αρμονία μεταξύ σας. Λέοντες, οι επιχειρηματικές ιδέες σας, θα προβληθούν με σθένος και θα αποφύγουν τις ανιαρές προτάσεις που θα σας περιθωριοποιήσουν. Η ισχύ του χαρακτήρα σας, είναι το δυναμικό στοιχείο σας, για να τις στηρίξετε.

ΚΡΙΟΣ

Η τάξη που είστε διατεθειμένοι να βάλετε στον οικονομικό τομέα σας, θα σας ανακουφίσει από εκκρεμότητες, οι οποίες έχουν συσσωρευτεί από το παρελθόν. Οι ριψοκίνδυνες ενέργειες που ίσως έχετε κάνει στο παρελθόν, σας έχουν φέρει μία μικρή απόγνωση και θα πρέπει να εστιάσετε στον τρόπο, με τον οποίο θα τις επιλύσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα αισθήματα που τρέφετε για τα άτομα, τα οποία υπάρχουν στη ζωή σας, είναι αρκετά μπερδεμένα και θα πρέπει να δείτε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Σήμερα, μπορείτε να κάνετε μία συζήτηση μαζί τους, με την οποία θα καταλήξετε σε κάποια συμπεράσματα, που θα βελτιώσουν τις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μοναξιά μπορεί να είναι το μέσο που θα σας φέρει σε επαφή με τον εαυτό σας, και θα ακούσετε τα θέλω του. Οι πιέσεις που έχετε δεχθεί από το γύρω περιβάλλον, έχουν στιγματίσει τη ψυχολογία σας, και σας έχουν αποτρέψει από σκέψεις, οι  οποίες μπορούν να σας δώσουν μία βελτίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι απότομες συναισθηματικές αλλαγές επηρεάζουν τη σταθερότητά σας, και σας δημιουργούν ανασφάλειες. Η συντροφικότητα και η φροντίδα αντιπροσωπεύουν το χαρακτήρα σας, και θα έπρεπε να τα ισορροπήσετε μέσα στη σχέση σας, ώστε να μην υπάρχουν υπερβολές που θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Η σκέψη να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας, είναι αρκετά έντονη σήμερα και οι πράξεις σας,  θα έχουν αναγνώριση αν καταθέσετε τα αληθινά αισθήματα, που τρέφετε για το/τη σύντροφό σας. Η συζήτηση αυτή, αν θα γίνει στα πλαίσια μιας εξόδου θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να στραφείτε καθαρά προς το/τη σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα επικοινωνίας, που υπήρξαν στο παρελθόν με τις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Ο χώρος που θα εξελιχθούν οι συζητήσεις, θα παίξει σημαντικό ρόλο. Γι’ αυτό προσπαθήστε να είναι οικείος ή ευχάριστος. Δείξτε κατανόηση στον τρόπο συμπεριφοράς, όταν εισχωρεί το άγχος και η αμηχανία.

ΖΥΓΟΣ

Η έλξη που θα νιώσετε σήμερα, θα είναι από άτομα του παρελθόντος, τα οποία είχατε αναπτύξει μία κοινή πορεία και συνισταμένη. Ίσως μέσα από αυτή την αναδρομή δημιουργηθεί μία νέα ερωτική σχέση ή ανανεώσετε μια μακροχρόνια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχαγωγία και η διασκέδαση θα γίνουν τα κίνητρα που θα διοργανώσετε εξόδους ή εξορμήσεις στην φύση  μαζί με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας.  Προσοχή στα άτομα που σας πλησιάζουν αρνητικά και θέλουν να επηρεάσουν την σχέση σας, δυσφημίζοντας εσάς ή το/τη σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ρομαντικοί περίπατοι και η γλυκύτητα των τρόπων σας, είναι αυτά που θα συγκινήσουν το/τη  σύντροφό σας, δείχνοντάς του παράλληλα και τα αληθινά συναισθήματα που τρέφετε γι’ αυτόν ή αυτήν. Οι σπατάλες και οι επιπόλαιες κινήσεις μπορεί να προκαλέσουν μία ανισορροπία στον οικονομικό τομέα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εντάσεις που θα εμφανιστούν στην πορεία της ημέρας, προσπαθήστε να τις δείτε με περισσότερη ηρεμία και με λογική, χωρίς να λάβουν μέρος εκνευρισμοί, καθώς και παρεξηγήσεις. Σήμερα αισθάνεστε ότι οι καταστάσεις σας πιέζουν αρκετά και δεν έχετε άλλη υπομονή να τις αντιμετωπίσετε. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας,  και βρείτε την ισορροπία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε σήμερα τα πράγματα, είναι αρκετά ονειρικός και ρομαντικός προβάλλοντας έτσι τον ευαίσθητο χαρακτήρα σας. Απομακρυνθείτε, όμως,  από υπερβολές, οι οποίες θα δώσουν το έναυσμα σε πρόσωπα, τα οποία θέλουν να σας εκμεταλλευτούν να κινηθούν ελεύθερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα αισθάνεστε ότι θέλετε να κάνετε κάτι συγκλονιστικό που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Το στοιχείο της πρωτοτυπίας σας χαρακτηρίζει και δίνει έναν αέρα στις κινήσεις σας, οι οποίες θα  πρέπει να θυμάστε ότι χρειάζονται και κάποιο μέτρο για να μην υπερβείτε τα όρια σας. Η ημέρα θα σας αφήσει να δημιουργήσετε.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.