Τα ζώδια της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2019


Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:39:14,01/11/2019
Σκουληκότρυπα του διαστήματος

Τα ζώδια της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Δίδυμοι, ο έλεγχος που δέχεστε από τον κοινωνικό περίγυρό  σας, μπορεί να είναι καυστικός, αλλά ταυτόχρονα σας ενδυναμώνει τον πόθο για την κατάκτηση των σχεδίων σας. Καρκίνοι, η ανάλαφρη διάθεση και τα θερμά συναισθήματα σας φέρνουν πιο κοντά με το/τη σύντροφό σας. Ζυγοί, η αρνητική ψυχολογία σας, δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία με τους γύρω σας. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο,στις σχέσεις σας, για να έχουν θετικά αποτελέσματα.

ΚΡΙΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, σας ωθεί να μείνετε μόνοι και να ονειρευτείτε, δίνοντας μία διαφορετική νότα στην καθημερινότητά σας. Προσπαθήσετε να αποφύγετε τους φόβους, που σας κρατάνε δέσμιους σε μία φυλακή και δε σας αφήνουν να εξελιχτείτε, οργανώνοντας τα απαραίτητα σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με τις τρέχουσες υποθέσεις και να εστιάσετε στη λύση τους, χωρίς να αφήνετε περιθώρια για άλλες ημέρες. Έχετε την πρόθεση να αλλάξετε τα πράγματα στη ζωή σας, και να προσπαθήσετε να παλέψετε για πράγματα, που θα σας δώσουν τη σταθερότητα και την εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία έξοδο με τον/την  αγαπημένο – αγαπημένη σας, θα ανεβάσει τη διάθεσή σας, και θα βρείτε χρόνο να έρθετε πιο κοντά. Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις σας έχουν φέρει σε απόσταση και δημιουργούν ψυχρότητες μεταξύ σας. Εκμεταλλευτείτε τη διάθεσή σας, και εκφράστε τα συναισθήματά σας, και τις ανησυχίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενώ τα πράγματα γύρω σας, βρίσκονται σε μία ηρεμία και μπορείτε να κινηθείτε επάνω σε αυτό, εσείς αναθεωρείτε τις σκέψεις σας, και έρχεστε αντιμέτωποι με τα άτομα, τα οποία αγαπάτε. Η ημέρα σας, μπορεί να χαλάσει από μικροπράγματα και να δημιουργήσει προβλήματα, που θα σας επηρεάσουν την ψυχολογία.

ΛΕΩΝ

Βάλτε τα δυνατά σας σήμερα και προσπαθήστε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, και να κατακτήσετε στόχους, που έχετε αφήσει πίσω. Η ψυχολογική κατάστασή σας, δε βοηθάει να προβάλλετε το δυναμισμό σας. Όμως, η προσπάθεια είναι η αφορμή για να τα καταφέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρόθεση να κάνετε ενέργειες αντισυμβατικού τύπου, θα γεμίσουν την ενέργειά σας, με δυναμισμό και θα ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο. Αφήστε την ημέρα σας να πάρει ένα ξεχωριστό χρώμα και μην πιέζεστε να ζήσετε περιορισμένα, αφού μπορείτε να ασχοληθείτε με τα τετριμμένα την επόμενη ημέρα.

ΖΥΓΟΣ

Η κακή ψυχολογική κατάστασή σας, δεν επιτρέπει να φέρετε εις πέρας συνεργασίες και συμφωνίες στη διάρκεια της ημέρας. Τα επαγγελματικά σχέδιά σας, γνωρίζετε ότι  θα πρέπει να τα βάλετε σε δράση και να μην υπερβάλετε σε θέματα, που μπορούν να υλοποιηθούν με ευκολία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, θα θελήσετε να διασκεδάσετε με άτομα, τα οποία έχουν κοινά ενδιαφέροντα και να κανονίσετε εξόδους που περιέχουν την περιπέτεια. Η αισιοδοξία σας, είναι το όπλο για να δημιουργήσετε πράγματα, που όλο αυτό το διάστημα, τα έχετε αφήσει ανεκμετάλλευτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο ρεαλιστές και να μην αφήνετε σκέψεις να σας τραβούν στο παρελθόν και να σας δείχνουν μία αρνητική πορεία. Έχετε περιθώριο να κάνετε πράγματα, που σας εντυπωσιάζουν και σας δίνουν νέα οπτική στην ζωή σας. Μπορείτε, λοιπόν, να φανείτε αντάξιοι των ιδεών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να οργανώσετε και να ελέγξετε, όσο μπορείτε τα καταναλωτικά σχέδια σας, χωρίς να υπερβαίνετε το μέτρο, που σας δίνεται. Η έξοδο με τα αγαπημένα πρόσωπά σας, θα βοηθήσει τη διάθεσή σας, και θα μπορέσουν να σας στηρίξουν σε νέα ανοίγματα που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επαγγελματικές επικοινωνίες σας, κυρίως με πρόσωπα του γυναικείου φύλου, σήμερα ευνοούνται και σας δίνουν μία νέα οπτική. Μπορείτε, λοιπόν, να τα πλησιάσετε και να καταθέσετε τις προτάσεις σας, και τα νέα σχέδιά σας. Οι συμφωνίες που θέλετε να κλείσουν έχουν τη δυνατότητα να συζητηθούν και να επεξεργαστούν αναλυτικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα  επαγγελματικά σας, περνούν αυτή την περίοδο κάποια προβλήματα που ψάχνετε να βρείτε μια ευνοϊκότερη λύση, για να κυλήσουν πιο γρήγορα. Ίσως, αυτή την λύση τη λάβετε μέσω κάποιων προσώπων που σας περιβάλλουν, συζητώντας τις ανησυχίες σας.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.