Τα ζώδια της Παρασκευής 1 Νοεμβρίου 2019

Με το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

10:56:48,11/01/2019
Aστρολογία- Φωτογραφία από Quique από το Pixabay

Δίδυμοι, οι κοινωνικές σας επαφές μετράνε και μπορούν να δημιουργήσουν νέες προοπτικές για τα επαγγελματικά σας. Λέοντες, σήμερα, μπορείτε να χαράξετε νέα σχέδια για τα επαγγελματικά.Φωτογραφία από Quique από το Pixabay

Δίδυμοι, οι κοινωνικές  επαφές σας, μετράνε και μπορούν να δημιουργήσουν νέες προοπτικές για τα επαγγελματικά σας. Λέοντες, σήμερα, μπορείτε να χαράξετε νέα σχέδια για τα επαγγελματικά. Να οργανώσετε ταξίδια και δικαστικά θέματα που εκκρεμούν. Παρθένοι, η στροφή προς την οικογένεια και τα άτομα που αγαπάτε, σας κάνει προστατευτικούς και νιώθετε την ανάγκη να τους φροντίσετε. Η υλική ασφάλεια είναι αυτό που σας ενδιαφέρει και ίσως η υπερβολική σας,  ευαισθησία, σας φέρει σε συγκρούσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η λήψη αποφάσεων είναι πολύ σημαντική για την επαγγελματική  σταδιοδρομία σας.Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε αποφασισμένοι για όσα έχετε να αντιμετωπίσετε. Μην προβείτε σε γρήγορες κινήσεις, αλλά με σταθερό βηματισμό φτάστε στο συμπέρασμα, που θα σας φέρει την επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ηρεμία που επικρατεί στον επαγγελματικό  χώρο σας, θα μπορέσει να σας δώσει τις λύσεις για να χειριστείτε τα οικονομικά σας. Μία ευχάριστη διάθεση θα σας ακολουθήσει στην επίλυση αρνητικών θεμάτων, που έχουν εξελιχθεί στη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε εντάσεις που θα προκύψουν στο συναδελφικό  περιβάλλον σας, εφόσον δεν μπορείτε να τις χειριστείτε με πραότητα και σοφία. Η συμπεριφορά σας, μπορεί να οξύνεται από τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με το/τη  σύντροφό σας. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποθέσεις που βάδιζαν στο παρελθόν σε κρυφά μονοπάτια, σήμερα θα έρθουν στο φως και θα σας απομυζήσουν μεγάλο μέρος ενέργειας. Η κριτική  άποψή σας, παίζει τον πρωταρχικό ρόλο στις αποφάσεις που είναι να λάβετε, εφόσον θα καταλήξετε σε συμπεράσματα, τα οποία θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

ΛΕΩΝ

Το φιλικό περιβάλλον σας , θα στηρίξει την ψυχολογική  κατάστασή σας, και θα δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε τον κύκλο σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας.  Εξάλλου,  έχετε πολλές δυνατότητες να εσωτερικεύσετε ακόμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κριτική που θα υπάρξει από το γύρω περιβάλλον σας, είναι σημαντική για σας, ώστε να εστιάσετε στις ικανότητές σας, και να τις εμφανίσετε δυναμικά. Η συνάντηση με τα κοντινά πρόσωπά σας, θα σας δείξει μία διαφορετική οπτική να ακολουθήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Οι επιθυμίες σας,  να επικοινωνήσετε με κόσμο και να ακολουθήσετε έναν ιδιαίτερο δρόμο σήμερα, δίνει την ώθηση να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά και να φτάσετε σε μία θετική έκβαση. Σήμερα, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις που υπήρξαν στο παρελθόν, με τα αγαπημένα  πρόσωπά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα, θα εξελιχθεί γύρω από τον οικονομικό  παράγοντά σας, και τα πράγματα θα κυλήσουν σε μία ρουτίνα, εμποδίζοντας το δυναμικό  χαρακτήρα σας, να λειτουργήσει ελεύθερα. Μην ανησυχείτε. Μια ημέρα είναι και θα περάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάγνωση των πραγματικών συναισθημάτων που επικρατούν γύρω σας, βοηθάει στο σωστό χειρισμό απέναντι σε τρίτους. Η δοτική  πλευρά σας, είναι βέβαιο ότι θα επαναπροσδιορίσει τη θέση σας, και θα ανοίξει ένα νέο δρόμο για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα καθημερινά ζητήματα, σήμερα, θα πάρουν ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, και θα σας απομακρύνουν από δραστήριες κινήσεις. Προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για τους φίλους σας, και αγαπημένα  πρόσωπά σας, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Εξωτερικεύστε όσα νιώθετε και όλα θα πάνε καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καθαρότητα των σκέψεών σας, είναι σε θέση να σας βοηθήσει σε αποφάσεις σήμερα και να σας αποτρέψει από κάθε τι αρνητικό μπορεί να σας εμποδίσει στο μέλλον. Σήμερα, θα νιώσετε την διάθεση να διασκεδάσετε και να περάσετε ευχάριστα με το φιλικό και οικογενειακό  περιβάλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η στροφή προς τον εαυτό σας, σας δίνει την ικανότητα να σκεφτείτε αναλυτικά τι είναι αυτό, που επιθυμείτε και θα σας κάνει ευτυχισμένους στο μέλλον. Εμβαθύνετε τις σκέψεις προς τον εσωτερικό  κόσμο σας, δομώντας τα θέλω σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.