Τα ζώδια της Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:10:43,02/01/2019
Αστρολογικό σύμβολο

Τα ζώδια της Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Ταύροι, η οικονομική σας, ευημερία σας απασχολεί ιδιαίτερα και στρέφετε την προσοχή σας, προς την απόκτησή της, ενεργοποιώντας το ταλέντο της ευφυούς και σταθερής σκέψης που διαθέτετε. Βρίσκεστε σε καλό δρόμο. Δίδυμοι, η διάγνωση των επιθυμιών από τα γύρω πρόσωπα, θα είναι το κίνητρο να αποφύγετε κακοτοπιές, που μπορούν να σας προκαλέσουν ηθελημένα. Λέοντες, η ενεργή δράση σας, και η αυτοπεποίθηση δίνουν έναν δυναμισμό στα σχέδια σας, που σας καταστούν ξεχωριστά μέλη στον επαγγελματικό χώρο σας. Παρθένοι, η υπερβολική ευαισθησία στέκεται εμπόδιο στα σχέδια που έχετε προγραμματίσει όλο αυτό το διάστημα και σας περιορίζει τη δράση.

ΚΡΙΟΣ

Η μόρφωσή σας, και η πνευματική ανάπτυξή σας, θα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν περισσότερο στη διάρκεια της ημέρας και η επαφή με το διάβασμα θα σας χαλαρώσει και θα σας δημιουργήσει νέα ερωτήματα για την προσωπική ζωή σας. Η ημέρα,  επίσης, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα με τους ανθρώπους που συμβιώνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν θέματα κληρονομικού τύπου και θα πρέπει να βρείτε τα αρμόδια άτομα, τα οποία θα σας δώσουν μία γραμμή, να ακολουθήσετε. Η συλλογή των στοιχείων, κρίνεται απαραίτητη για την αρμονική διεξαγωγή τους. Ίσως κάποιες διπρόσωπες συμπεριφορές, κάνουν την εμφάνισή τους, ταράζοντας την ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συνεργασίες που επιθυμείτε να εξελιχθούν, θα πρέπει να στηριχτούν σε μία ειλικρινή σχέση, αποφύγετε παρεξηγήσεις, οι οποίες  θα σας οδηγήσουν σε ένα αρνητικό κλίμα. Η ερωτική σας διάθεση, θα κάνει την παρουσία σας, έντονη μέσα στη σχέση σας, και θα ζήσετε καλές στιγμές με το/τη σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινότητα και η ρουτίνα θα διαβρώσει τη συναισθηματική κατάστασή σας, όπου θα δημιουργηθεί η επιθυμία να ξεφύγετε από τα κοινότυπα και να βρεθείτε με άτομα, τα οποία  θα έχετε κοινό ενδιαφέρον. Ο χρόνος μπορεί να είναι λίγος, αλλά ταυτόχρονα είναι και σημαντικός για την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ

Η δυναμική παρουσία σας, θα κάνει την εμφάνισή της, στον επαγγελματικό χώρο σας, και τα πράγματα θα πάρουν την τροπή που επιθυμείτε. Έχετε την εύνοια της ημέρας, για να πραγματοποιήσετε νέες ιδέες, που έχετε στο μυαλό σας και έχετε επεξεργαστεί όλο αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αποφυγή νέων ευθυνών στον εργασιακό χώρο σας, εμφανίζεται έντονα στη  συμπεριφορά σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας, και μην αφήνετε τα πράγματα να οδηγούνται εκτός ελέγχου. Η στροφή προς το σπίτι και τα άτομα, τα οποία σας κατανοούν, ίσως σας δώσει μία ανάσα από τις εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μην καθησυχάζεστε και κατ’ επέκταση εξαπατηθείτε από το ρυθμό, που κινούνται τα πράγματα γύρω σας. Η σταθερότητά σας, και η εκτίμηση των πραγμάτων θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας, οι οποίες θα είναι καυστικές για το προσεχές μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να λάβετε κάποια χρήματα, τα οποία περιμένετε το τελευταίο διάστημα και σας δώσουν μία μικρή ανακούφιση στον οικονομικό τομέα σας. Οι δοσοληψίες που έχουν προηγηθεί, θα συζητηθούν σήμερα εκτενέστερα και θα προσπαθήσετε να βρεθεί μία χρυσή τομή ως λύση. Η ισότητα, η οποία θα προσπαθήσετε να αποκατασταθεί, ίσως σας δυσκολέψει, ζητήστε τη βοήθεια ατόμων, που εμπιστευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην πιέζετε καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας, στηριζόμενοι σε εγωκεντρικές συμπεριφορές, οι οποίες θα σταθούν ως εμπόδιο στην αρμονική συμβίωση σας. Χαλαρώστε λίγο τους τόνους και αποδείξτε μέσα από τη διορατικότητα, που διαθέτετε τις ικανότητες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρασκηνιακές υποθέσεις θα λάβουν μέρος σήμερα και θα τραβήξουν την προσοχή σας. Προσοχή στον τρόπο που θα τις επεξεργαστείτε, διότι αρνητικές σκέψεις μπορεί να δώσουν πλασματικά συμπεράσματα, τα οποία δε θα σας βοηθήσουν να διαλευκάνετε τις υποθέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα σας βοηθάει να κάνετε τα ανοίγματα που επιθυμείτε και να κατακτήσετε τους στόχους, τους οποίους έχετε θέσει μέχρι και σήμερα. Ίσως δεχθείτε μία απρόοπτη βοήθεια, που θα μπορέσει να συμπληρώσει την εικόνα στα σχέδια, τα οποία έχετε οργανώσει. Απλά εστιάστε στις ευκαιρίες, που κάνουν την εμφάνισή τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα επαγγελματικά σας, βρίσκονται ίσως σε ένα αρεστό επίπεδο για σας,  και δημιουργούν βάσεις για το μέλλον σας. Έχετε την διπλωματία, ώστε να ανταπεξέλθετε σε καταστάσεις, που σας ενθουσιάζουν και σας τραβούν την προσοχή. Η υπομονή και η επιμονή θα είναι τα κίνητρα να φτάσετε μέχρι και το τέλος.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.