Τα ζώδια της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου 2019

Με το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:44:48,12/08/2019
Αστέρια - Φωτογραφία από Alex Myers από το Pixabay

Κριοί, κρατήστε μία ήπια στάση στον επαγγελματικό τομέα σας, αποφεύγοντας να δώσετε ερεθίσματα και αφορμές, ώστε να αμφισβητήσουν την εγκυρότητά σας.Φωτογραφία από Alex Myers από το Pixabay

Κριοί, κρατήστε μία ήπια στάση στον επαγγελματικό τομέα σας, αποφεύγοντας να δώσετε ερεθίσματα και αφορμές, ώστε να αμφισβητήσουν την εγκυρότητά σας.  Δίδυμοι, η ημέρα σας ωθεί να ενισχύσετε την κοινωνικότητά σας, και να φανείτε πιο απαιτητικοί στις προτιμήσεις σας. Ζυγοί, η διάθεση να ξεφύγετε από τα στερεότυπα και τα κατεστημένα, θα φανεί έντονα στη συμπεριφορά σας. Οι πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις έχουν τη δύναμη να αλλάξετε την καθημερινότητά σας.

ΚΡΙΟΣ

Ασχοληθείτε με θέματα καριέρας και αποφύγετε κρίσιμα ζητήματα, που χρειάζονται άμεση επίλυση. Ίσως υπάρξουν μικρές εντάσεις, που θα δημιουργήσουν μία αρνητική διάθεση, φέρνοντας εμπόδια. Ο εκνευρισμός και η παρορμητικότητα μπορούν να φέρουν αρνητικά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν υποθέσεις παρασκηνίων, που μπορεί να φέρουν εσωτερικές συγκρούσεις. Προσπαθήστε να κρατήσετε μία στάση ψυχραιμίας, χωρίς να αφήνετε αρνητικές σκέψεις, να σας παρασύρουν και να σας φέρουν σε αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση να επαναφέρετε ένα αρμονικό κλίμα στην ερωτική ζωή σας, είναι πολύ έντονη. Οι κοινές δραστηριότητες, θα σας φέρουν πιο κοντά με το/τη  σύντροφό σας και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές, κάνοντας νέα σχέδια για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, δεν είναι μία από τις καλύτερες ημέρες σας, αλλά παρόλα αυτά θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες που θα κάνετε. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας, καταθέτοντας με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σας, χωρίς -όμως –  να υπάρχει το περιθώριο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ

Η επιθυμία σας,  να συζητήσετε με πολύ κόσμο και να βρεθείτε σε χώρους, που μπορούν να βοηθήσουν τα επαγγελματικά σχέδια σας, θα δώσουν την ώθηση να συγκεντρώσετε στοιχεία, τα οποία είναι απαραίτητα για την καριέρα σας. Τολμήστε το, και κάντε τα πρώτα βήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, τα οποία έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Θα προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις, χωρίς να δημιουργούνται κενά σε θέματα, που είναι σημαντικά. Διατηρείστε μία σταθερή στάση απέναντι στις συναλλαγές, που πρόκειται να κάνετε.

.ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να κάνετε καλές νέες συνεργασίες. Η διπλωματική  στάση σας , θα βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα σχέδια σας, και να δημιουργήσετε καλές εντυπώσεις, στα επαγγελματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι υποχρεώσεις και η ρουτίνα  δε  θα σας επιτρέψουν να ξεκινήσετε νέα σχέδια. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες, οι οποίες μπορούν να αποβάλλουν την περίσσεια ενέργεια, που έχετε. Μια συνάντηση ή έξοδος μπορεί να σας ισορροπήσει συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορείτε να χαράξετε νέα επαγγελματικά σχέδια, που μπορούν να σας δώσουν νέες προοπτικές. Η αρμονία των συναισθημάτων σας, θα βοηθήσει στην κατανομή των προτεραιοτήτων σας,  και θα ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η απόφαση να μείνετε στο σπίτι ή να βρεθείτε σε χώρους, τους οποίους  νιώθετε άνετα, είναι αυτό που ισορροπεί την ψυχολογία σας. Το φιλικό περιβάλλον σας, θα σας προτρέψει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Αποφύγετε διαφωνίες σήμερα, καθώς θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και υπάρχει μεγάλη κινητικότητα γύρω σας, δεν μπορούν να αποδώσουν τα σχέδια σας,  στο καλύτερο τους. Οι προτάσεις, που θα δεχτείτε ή θα συζητηθούν δε θα έχουν τη σταθερότητα , την οποία χρειάζεστε για να υλοποιήσουν μία νέα κατάσταση. Μείνετε στα μέχρι και τώρα σχέδια, που είναι προγραμματισμένα να πραγματοποιηθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Στα επαγγελματικά σχέδια σας, υπάρχει μία ηρεμία και αυτό σας βοηθάει να επεξεργαστείτε με ευκολία τα επόμενα βήματα, που θέλετε να κάνετε. Σήμερα, μπορείτε να κανονίσετε εξόδους ή να μείνετε να απολαύσετε τη θαλπωρή του σπιτιού, με τα άτομα που αγαπάτε.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.