Τα ζώδια της Κυριακής 7 Ιουλίου 2019

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

02:09:11,07/07/2019
Φεγγάρι- Φωτογραφία από Clker-Free-Vector-Images από το Pixabay

Τα ζώδια της Κυριακής 7 Ιουλίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Clker-Free-Vector-Images από το Pixabay

Ταύροι, τα θέματα που επανέρχονται για ανάλυση, σας έχουν δημιουργήσει μία συναισθηματική πίεση και ψάχνετε έναν τρόπο διαφυγής. Η στροφή προς τον προσωπικό χώρο σας, και η απομόνωση, σας δίνει τον χρόνο να σκεφτείτε, καθώς και να αναλύσετε τις περεταίρω κινήσεις σας. Παρθένοι, ένα ενδιαφέρον στίγμα θα αποκτήσει η ημέρα σας, καθώς θα εξελιχθούν μπροστά σαςμ υποθέσεις που έχουν ένα σκοτεινό παρελθόν. Η διαπίστωση και η επεξεργασία τους, θα απαιτήσουν την προσοχή σας, και ταυτόχρονα θα νιώσετε δυναμικοί, αλλά και μετέωροι. Αιγόκεροι, το κλίμα που θα επικρατήσει θα είναι αρκετά πιεστικό, αφού θα σας απασχολήσουν μόνον οικονομικά θέματα.

ΚΡΙΟΣ

Η προσωπική ζωή σας, παίρνει ένα νέο χρώμα, αφού είστε έτοιμοι να κάνετε πρωτοποριακά πράγματα με τους φίλους σας ή πρόσωπα, τα  οποία αγαπάτε. Αφήστε πίσω την πίεση και τον εκνευρισμό, που σας έχουν προκαλέσει οι ευθύνες. Νιώστε πιο ανάλαφρα, κυνηγώντας την περιπέτεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην νιώθετε απογοητευμένοι, όταν τα σχέδια σας, δεν εκπληρώνονται, όπως εσείς θέλετε. Οι κινήσεις σας, δείχνουν μία αμφιβολία προς τις δυνατότητές σας. Το πέρασμά σας, σε δραστηριότητες που αναδεικνύουν τα ταλέντα σας, θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία νοσταλγία θα φέρει μνήμες του παρελθόντος στο προσκήνιο και θα έρθετε πιο κοντά με άτομα, με τα οποία έχετε περάσει ευχάριστα. Θα προσπαθήσετε να τους προσεγγίσετε και να νιώσετε τη ζεστασιά, που εκπέμπουν. Σήμερα, θα σκεφτείτε αρκετά θέματα, που αφορούν στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία ευθυμία θα διαπεράσει τις σκέψεις σας, και θα οδηγήσετε τη σχέση σας, σε χαρούμενες στιγμές. Η δοτικότητά σας, και ο ευχάριστος χαρακτήρας σας, θα δημιουργήσει ένα όμορφο κλίμα μεταξύ σας. Σε θέματα του γάμου θα είστε πιο διαλλακτικοί, αποφεύγοντας τις εντάσεις.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε αρκετά εκνευρισμένοι με τις υποθέσεις,  που σας έχουν αναθέσει εξαιτίας μιας ανοργάνωτης κατάστασης. Μην επιμείνετε σε λεπτομέρειες, διότι θα εξασθενήσει η ψυχραιμία, που είστε διατεθειμένοι να έχετε. Σοβαρά θέματα, θέλουν μία νέα επεξεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αναλυτικές σκέψεις, για τον τρόπο συμπεριφοράς των αγαπημένων προσώπων σας, θα σας δημιουργήσουν μία αγχωτική κατάσταση. Δε χρειάζεται να αμφισβητείτε τα συναισθήματά τους, εφόσον έχετε αναλυτική εικόνα των πραγμάτων.

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε μία οξύθυμη κατάσταση, να επικρατεί στον προσωπικό τομέα σας,  και αυτό, σας αποπροσανατολίζει από τα μελλοντικά σχέδια σας. Οι διαφωνίες και το άγχος  σας έχουν κουράσει ψυχολογικά. Σταθείτε σταθεροί σε αυτό,  που θέλετε να κάνετε και μην αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί η ημέρα για σας να μην είναι από τις καλύτερες, οι προσπάθειες –όμως – που θα καταβάλλετε, θα είναι σημαντικές για να αναδείξουν την ωριμότητα της σκέψης σας. Η βοήθεια που θα προσφέρετε στα αγαπημένα πρόσωπά σας, θα αλλάξει την αντίληψη που είχαν σε κάποια θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα ευνοεί να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα με το οικείο περιβάλλον σας, σε θέματα που μέχρι και τώρα τα βλέπατε πιο επιφανειακά. Νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε από καρδιάς και να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας. Η ειλικρινής στάση σας, θα βοηθήσει πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα προσπαθήσετε να κάνετε μία νέα αρχή με το/τη σύντροφό σας, κατανοώντας ότι οι περιστάσεις σας έχουν απομακρύνει. Η εστία των προβλημάτων μπορεί να είναι οι ευθύνες, που έχετε επωμιστεί αυτό το διάστημα και δεν έχετε χρόνο για την προσωπική ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρόθεση να αλλάξετε την κατάσταση που επικρατεί με το/τη  σύντροφό σας, έρχεται μέσα από την  αλληλοκατανόηση, που είναι το κλειδί για την ανανέωση της ερωτικής ζωής σας. Αυτό θα δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα μεταξύ σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα αρνητικά σχόλια που μπορεί να υπάρχουν από το γύρω περιβάλλον σας, έχουν αναστατώσει τα συναισθήματά σας, και νιώθετε ότι βρίσκεστε σε μία μετέωρη κατάσταση. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα πιο θετικά, ακόμα και αν τα πράγματα γύρω σας,  αλλάζουν. Το σημαντικό αυτή την περίοδο της ζωής σας, είναι να κατανοήσετε τα βήματα, που θα  πρέπει να κάνετε, για να πετύχετε τους στόχους σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.