Τα ζώδια της Κυριακής 7 Απριλίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

23:45:46,04/06/2019
Ηλιακό σύστημα- Φωτογραφία από Don Cloud από το Pixabay

Τα ζώδια της Κυριακής 7 Απριλίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής». Φωτογραφία από Don Cloud από το Pixabay

Τοξότες, η αγάπη για την περιπέτεια και το ρίσκο  σας αναπτερώνει το ηθικό, βρίσκοντας ευκαιρίες, τις οποίες θα αξιοποιήσετε και επάνω σε αυτές, θα αφήσετε το στίγμα σας. Ακολουθείστε το ένστικτό σας. Αιγόκεροι, τα πράγματα τρέχουν γύρω σας, και εσείς αισθάνεστε ότι θέλετε να απομακρυνθείτε από αυτά. Η απομόνωση  είναι ο τρόπος για να βρεθείτε με τον εαυτό σας. Υδροχόοι, η λήψη αποφάσεων δεν είναι εύκολη, αλλά παράλληλα παρουσιάζουν μία διαφορετική εικόνα τα πράγματα γύρω σας. Μην αποθαρρύνεστε. Εσείς έχετε χτίσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να ανταπεξέλθετε.

ΚΡΙΟΣ

Ενώ η ημέρα σας καλεί για χαλάρωση, εσείς σκέφτεστε ακόμα τα ζητήματα,  που σας στεναχωρούν και σας προκαλούν έναν εκνευρισμό. Οι σχέσεις σας, λοιπόν, με τους γύρω σας,  στηρίζονται σε λεπτές ισορροπίες, τις οποίες θα  πρέπει να διατηρήσετε, ώστε να μην χαθεί ο έλεγχος.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα  υπάρχει η τάση να αποκαλύψετε κρυφές καταστάσεις, που υπήρξαν στο παρελθόν και να δώσετε  μία νέα πτυχή στα πράγματα. Προσπαθήστε να μείνετε συγκροτημένοι και να μην παρασυρθείτε από αποκυήματα της φαντασίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι κοινωνικές επαφές  θα σας δώσουν μία χαρούμενη διάθεση και θα παραβρεθείτε με άτομα κοινού ενδιαφέροντος. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία, η οποία από την μία θα σας χαλαρώσει και από την άλλη θα σταθεί σταθμός για το μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κατάσταση στο οικογενειακό περιβάλλον σας, και στην προσωπική ζωή σας, βρίσκεται σε μία ταραχή και εσείς είστε διατεθειμένοι σήμερα, να επανορθώσετε. Οι ενέργειές σας, στηρίζονται στην επιθυμία να έρθετε πιο κοντά και να εκτιμηθείτε περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Η ημέρα αυξάνει την επιθυμία να βρεθείτε στη φύση μαζί με τα αγαπημένα πρόσωπά σας, και να περάσετε ευχάριστα μαζί τους. Μην αφήνετε να περάσει ανεκμετάλλευτη.  Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας, αποφεύγοντας τις παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η στάση που διατηρείτε απέναντι στα οικονομικά σας, είναι για να τα βάλετε σε μία τάξη, όσο και δύσκολο να σας φαίνεται. Βάλτε σε ενεργοποίηση την πρακτική σκέψή σας,  και την οργάνωση, που σας δημιουργεί νέες μεθόδους για να τα αντιμετωπίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η συντροφικότητα είναι ένα στοιχείο,  που φέρνει πιο κοντά το ταίρι σας, και εκμηδενίζει τις εντάσεις, οι οποίες υπήρξαν στο παρελθόν. Η ημέρα θα σας χαρίσει πολλές τρυφερές στιγμές, φτάνει να υπάρξει αλληλοκατανόηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καθημερινότητα δε θα σας αφήσει να λειτουργήσετε ελεύθερα και να βρείτε την ευτυχία, που σας αξίζει. Προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας,  και να σκεφτείτε τα πράγματα με την δική σας οπτική, χωρίς παρεμβολές από τρίτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεση να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε είναι έντονη και σας οδηγεί, σε ελευθερία κινήσεων, η οποία εκπέμπει έντονα την προσωπική λάμψη σας, στο γύρω περιβάλλον. Τα άτομα που θα συναναστραφείτε, θα διασκεδάσουν και θα ζήσουν μία έντονη ημέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έντονη ευαισθησία σας στρέφει προς το οικείο περιβάλλον και στην απομάκρυνση από πολλές δραστηριότητες. Η φροντίδα και η θαλπωρή που έχετε ανάγκη, θα βελτιώσουν τις σχέσεις με τα αγαπημένα πρόσωπά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα μπορείτε να συναντηθείτε με άτομα από το παρελθόν και να συζητήσετε για υποθέσεις, τις οποίες έχετε αφήσει στη μέση. Αυτό θα δώσει μία ευχάριστη νότα στην ημέρα σας, και θα αναβιώσετε καταστάσεις που ήταν ευχάριστες.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι προσδοκίες να αναβιώσετε τα αρχικά συναισθήματα μέσα στη σχέση σας, είναι έντονες και οι σκέψεις σας, θα είναι προσηλωμένες σε αυτό. Οι ρομαντικές κινήσεις, θα εκφράσουν την αγάπη σας,  προς το/τη σύντροφο και όλα θα εξελιχθούν ευχάριστα, καθώς  και διασκεδαστικά.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.