Τα ζώδια της Κυριακής 31 Μαρτίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα,  PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

23:08:50,03/30/2019
Αστρολογική μπάλα-Φωτογραφία από Uki_71 από το Pixabay

Τα ζώδια της Κυριακής 31 Μαρτίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Uki_71 από το Pixabay

Ταύροι, τα ταξίδια που θέλετε να οργανώσετε αυτή την περίοδο, απαιτούν την προσοχή σας,  και βάζοντας ως οδηγό τη διαίσθησή  σας, θα πάρετε τις αποφάσεις που επιθυμείτε. Αφήστε λίγο τον παρορμητισμό σε απόσταση. Παρθένοι, η αυτοδυναμία και οι αισιόδοξες σκέψεις, στηρίζουν και καθορίζουν την προσωπική, καθώς  και την  επαγγελματική εξέλιξή σας. Η διάθεση να φλερτάρετε με τη ζωή, γεμίζει με ευχάριστες στιγμές την καθημερινότητά σας. Ζυγοί, οι ρεαλιστικές σκέψεις, θα σας κάνουν να δείτε ξεκάθαρα την πραγματικότητα και θα σας αποτρέψουν από αυταπάτες. Υδροχόοι, οι ανασφάλειες και οι φοβίες στηρίζονται σε ένα επιβαρυμένο παρελθόν, που σας έχει επηρεάσει αρνητικά και ταυτόχρονα σας έχει κουράσει. Η απελευθέρωσή σας, στηρίζεται στη δική σας, αποφασιστικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Η εντύπωση που δημιουργείτε  από το γύρω περιβάλλον σας,  μέσα στον εργασιακό χώρο σας, είναι ότι υπάρχει υποστήριξη από κάποια άτομα και σας συμπαθούν. Η εικόνα που έχετε δείξει προς αυτούς, είναι θετική και σας δίνετε το περιθώριο να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας, ιδίως με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ένταση που υπάρχει γύρω σας, μεταδίδεται και στην προσωπική ζωή σας, κάνοντας σας,  να στραφείτε προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες και τα ταξίδια  είναι στοιχεία που σας δίνουν αισιόδοξα μηνύματα, για να προχωρήσετε δυναμικά στο μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία αρνητική κατάσταση σας έχει αποπροσανατολίσει από τους στόχους και τα σχέδιά σας. Εφαρμόστε μία νέα μέθοδο, η οποία δείχνει την αυστηρή στάση σας, απέναντι στα προβλήματα, χωρίς να αφήνετε περιθώρια μετατροπής των σχεδίων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήστε την ημέρα σας, να πάρει ξεχωριστό χρώμα και να σας οδηγήσει σε νέους ορίζοντες. Αφεθείτε ελεύθερα και λειτουργήστε με τη διαίσθησή σας, στα επόμενα βήματα που έχετε καθορίσει να συμβούν. Οι φίλοι και τα αγαπημένα πρόσωπά σας, θα συμμετέχουν στη διασκέδασή σας.

ΛΕΩΝ

Μία ενδεχόμενη αρνητική επικοινωνία με άτομα, τα οποία  υπάρχουν στο κοντινό περιβάλλον σας, μπορεί να δημιουργήσει μία ψυχρότητα ανάμεσα σας. Οι συζητήσεις που θα έχουν ένα κοινό στόχο, θα αποδείξουν ότι είστε σε θέση να διαμορφώσετε ένα νέο κλίμα στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα κοινωνικά όσο και τα προσωπικά ζητήματά  σας, θα λειτουργήσουν καλύτερα σήμερα. Μπορείτε να τα επεξεργαστείτε με μία ευχάριστη διάθεση. Η επιμονή και η υπομονή που δείχνετε, απέναντι στην κατάκτηση των κεκτημένων σας, απενοχοποιεί σκέψεις που σας κρατούν στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Μην επιτρέψετε στην αρνητική ψυχολογική διάθεσή σας, να σταθεί φρένο στα επαγγελματικά σας,  και να αδρανοποιήσει τις σκέψεις, καθώς και τις ιδέες σας. Θυμηθείτε ότι έχετε βάλει ένα πλάνο μπροστά σας,  και χρειάζεται δύναμη για να φανείτε ρεαλιστές απέναντι στην κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα καταναλωτικά σχέδια σας, δείχνουν να έχουν ένα χαρούμενο χρώμα, αφού η διάθεση να ευχαριστήσετε και να χαροποιήσετε τα αγαπημένα πρόσωπά σας, είναι εμφανή. Οι προτάσεις, τις οποίες κάνετε για να διασκεδάσετε,  θα πρέπει να είναι στα πλαίσια, που  να μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε σε θέση να εξισορροπήσετε τις συνεργασίες σας, και να αξιοποιήσετε νέες ευκαιρίες, για την βελτίωση των εσόδων σας και προκειμένου να αυξηθεί το οικονομικό ταμείο σας. Επομένως, οι συνεργασίες θα ευνοηθούν, όμως,  κυρίως με άτομα του γυναικείου φύλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ευνοϊκή εξέλιξη θα έχουν σήμερα τα σχέδια σας, εφόσον θα κατασταλάξετε σε συμπεράσματα, που θα σας φέρουν ένα δημιουργικό μέλλον. Οι επαφές που είναι να πραγματοποιηθούν με άτομα, τα οποία  σας ενδιαφέρουν, θα έχουν το αποτέλεσμα που εσείς θα ορίσετε, αν υπάρξει από πλευρά σας, μία διπλωματική στάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μοναξιά και η ανάγκη να ονειρευτείτε, σας απομακρύνει από τα τετριμμένα και από το γύρω περιβάλλον. Μπορείτε να εστιάσετε στις επιθυμίες της καρδιάς σας,  και να ακούσετε τους ρυθμούς, οι οποίοι  σας καλούν να ακολουθήσετε, αποκτώντας έτσι την ευτυχία,  που σας αξίζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επικοινωνία οποιασδήποτε μορφής, με άτομα που βρίσκονται κοντά σας ή επιστρέφουν από το παρελθόν  θα αναπτερώσει τον ψυχικό κόσμο σας, και θα δοθούν αισιόδοξα μηνύματα για τη μεταξύ σας, σχέση. Οι εμπεριστατωμένες αναλύσεις  περί των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν, δε  χρειάζονται να υπάρξουν. Απλά, ζήστε το σήμερα.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.