Τα ζώδια της Κυριακής 3 Νοεμβρίου 2019

  Με το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

14:39:28,11/03/2019
Παραλία τη νύχτα- Φωτογραφία από enriquelopezgarre από το Pixabay

Ταύροι, η ψυχολογική κατάστασή σας, δε βοηθάει να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Ίσως είστε μπερδεμένοι και δε ξέρετε πως θα πρέπει να συμπεριφερθείτε σε σοβαρά ζητήματα. Φωτογραφία από enriquelopezgarre από το Pixabay

Ταύροι, η ψυχολογική κατάστασή σας, δε βοηθάει να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Ίσως είστε μπερδεμένοι και δε ξέρετε πως θα πρέπει να συμπεριφερθείτε σε σοβαρά ζητήματα. Αιγόκεροι, προστατέψτε τον εαυτό σας,  σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά σας. Μην αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει και να δείξετε μία ευάλωτη εικόνα. Η σταθερότητα  είναι το κλειδί για να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία. Υδροχόοι, η συναισθηματική αστάθειά σας,  θα δημιουργήσει κενά στις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Κρατήστε μία σταθερή στάση  απέναντι στις προσδοκίες σας, και μην αφήνετε περιθώρια να σας επηρεάσουν. Ιχθύες, οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας,  θα φέρουν αλλαγές  και νέες συνεργασίες. Αξιοποιήστε τις προτάσεις που θα δεχθείτε.

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία με το γύρω περιβάλλον σας, θα έχει μικρές δυσκολίες και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με σύνεση, καθώς και συγκροτημένη σκέψη. Μην αφήσετε την ευαισθησία σας,  να σας παρασύρει σε συμπεράσματα που θα σας εγκλωβίσουν. Μείνετε μακριά από διάφορες συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχολογική κατάστασή σας, δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε μέρος σε συζητήσεις, που αφορούν οριστικές αποφάσεις. Η αίσθηση της μοναξιάς είναι έντονη σήμερα και αυτό σας απομακρύνει από τα οικεία πρόσωπα. Ο διαλογισμός και η στροφή προς την εσωτερική γαλήνή σας, θα είναι η λύση για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι έξοδοι με άτομα που νιώθετε δίπλα σας θα μπορέσουν να σας φέρουν πιο κοντά και θα λύσουν κάποιες παρεξηγήσεις, οι οποίες  υπήρξαν στο παρελθόν. Σταθείτε απέναντι στις περιστάσεις που έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό περιβάλλον και αντιμετωπίστε τις, κατάματα, χωρίς αναβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία ονειρική διάθεση θα σας βγάλει έξω από τα προβλήματα της καθημερινότητας και θα μπορέσετε να νιώσετε ευχάριστα. Η ευαισθησία σας, θα χρειαστεί να την ελέγξετε, ώστε να αποφύγετε λάθος αποφάσεις, που στη συνέχεια θα μετανιώσετε.

ΛΕΩΝ

Μία οξύθυμη συμπεριφορά μπορεί να  εμφανιστεί και να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις με κοντινά άτομά σας. Προσπαθήστε να μείνετε απομακρυσμένοι από ένα κλίμα, που δεν μπορεί να σας δώσει γαλήνη και ισορροπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία ρομαντική διάθεση θα φέρει πιο κοντά το σύντροφό σας,  και θα μπορέσετε να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Μία γλυκύτητα στη συμπεριφορά σας, θα είναι το έναυσμα να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας, και να διαμορφώσετε ένα νέο κλίμα μεταξύ σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να ακολουθήσετε τις πρωτοποριακές ιδέες που θα σας δώσουν μία άλλη διάσταση στην καθημερινότητα. Η ρουτίνα ίσως, σας έχει κουράσει και θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία ψυχρότητα μπορεί να εμφανιστεί ανάμεσα στη σχέση σας,  και να σας απομονώσει συναισθηματικά από το/τη  σύντροφό σας. Θυμηθείτε, όμως, ότι είναι κάτι επιφανειακό και δε θα δημιουργήσει ιδιαίτερα θέματα μεταξύ σας. Απλά θα σας αναταράξει λίγο τα νερά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, τα συναισθήματά σας,  θα είναι ξεκάθαρα και ειλικρινά απέναντι στο/στη  σύντροφό σας, διαμορφώνοντας ένα αρμονικό κλίμα μεταξύ σας. Μπορείτε, λοιπόν, να κάνετε συζητήσεις σε θέματα,  που χρονίζουν και να δώσετε τη λύση, η οποία  θα σας οδηγήσει στην ευτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα θετικά συναισθήματά σας,  μπορούν να σας οδηγήσουν στη συμμετοχή  σας, σε δραστηριότητες κοινωνικού περιεχομένου. Η διάθεσή  σας,  να βοηθήσετε και να αλλάξετε την κατάσταση που συμβαίνει γύρω σας, είναι αυτό που θα σας κρατήσει ενεργούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι απότομες συναισθηματικές αλλαγές που μπορεί να σας συμβούν στη διάρκεια της ημέρας, δε θα σας αφήσουν να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα γύρω σας. Η ευχάριστη συντροφιά θα είναι αυτή που θα σας ισορροπήσει συναισθηματικά και θα νιώσετε ηρεμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί με το/τη  σύντροφό σας,  όλο αυτό το διάστημα, μπορεί να σας έχουν φέρει σε μία απόσταση μεταξύ σας. Το κλειδί για να τις επιλύσετε είναι η ειλικρίνεια και τα ξεκάθαρα συναισθήματα, τα οποία  θα καταθέσετε στις συζητήσεις που θα γίνουν.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.