Τα ζώδια της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:57:42,02/03/2019
Φαντασία -Γυναίκα- Φωτιά

Τα ζώδια της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Αιγόκεροι, μην επιτρέψετε στους γύρω να εκμεταλλευτούν στη συναίσθηση που δείχνετε για το πρόβλημά τους, και στραφούν εναντίων σας, χωρίς να υπάρξει το αίσθημα της εκτίμησης. Σκορπιοί, οι πειθαρχημένες σκέψεις σας, θα οδηγήσουν τα σχέδια , που έχετε στο πλάνο σας,  σε ολοκλήρωση και θα πάρετε την ικανοποίηση που επιθυμείτε. Υδροχόοι, οι επαφές που σας ενδιαφέρουν, θα παρουσιάσουν μία ευχάριστη πορεία στη διάρκειά τους, και θα λάβετε σημαντικά μηνύματα.

ΚΡΙΟΣ

Η αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση σας ωθεί σε ενέργειες δυναμικές, ώστε να διακρίνετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στο δρόμο σας,  και που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον. Παράλληλα, θα ασχοληθείτε και με διάφορα ζητήματα, όπως είναι τα  ταξίδια, η γνώση και ότι ακόμα αισθάνεστε ότι μπορεί να επεκτείνει τους ορίζοντές σας. Οι συζητήσεις που θα προκύψουν με τα αγαπημένα πρόσωπά σας, θα έχουν την ικανότητα να ξεκαθαρίσουν θέματα που σας έφεραν σε διαπληκτισμούς στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα οικονομικού τύπου  θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα και θα σας στρέψουν την προσοχή σε πράγματα μικρά και καθημερινά. Ο χρόνος που θα σας απομείνει, θα είναι ελάχιστος, ώστε να παρακολουθήσετε με υπομονή τις εξελίξεις, οι οποίες  συμβαίνουν γύρω σας. Αφήστε την ημέρα να περάσει ανώδυνα και φορτίστε τη διάθεσή σας,  με θετική ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ειλικρίνεια που σας διακατέχει και η συμπεριφορά σας, σας τοποθετεί στα άτομα εμπιστοσύνης. Εκμεταλλευτείτε την εικόνα σας, και τον χαρακτήρα σας, παρακολουθώντας ταυτόχρονα και τις συμπεριφορές των γύρων σας, ώστε να έχετε μία ξεκάθαρη άποψη για το πώς θα πρέπει να λειτουργήσετε. Η ρομαντική διάθεσή σας, θα γεφυρώσει τα προβλήματα της σχέσης σας, και θα προκύψουν τρυφερές στιγμές με το/τη σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες, θα σας απορροφήσουν ένα σημαντικό κομμάτι ενέργειας και μπορεί να σας κουράσουν ψυχολογικά. Θυμηθείτε, να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, στηρίζοντας το συναισθηματικό κόσμο σας, στη λογική και στη δυναμική του χαρακτήρα σας. Καλό θα ήταν σήμερα, να περάσετε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπά σας , τα οποία μπορούν να σας στηρίξουν.

ΛΕΩΝ

Οι ηγετικές ικανότητες σας και η ευχέρεια να κατακτήσετε το στόχο σας, αψηφώντας τις δυσκολίες, που μπορεί να παρουσιαστούν, σας φέρνουν κοντά στην επιτυχία. Μην επιτρέψετε στο άγχος  να σας εμποδίσει και να φέρει αρνητικές σκέψεις στο προσκήνιο. Η διάθεση να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε με τη ζωή, σας γεμίζει ψυχολογικά και σας ανανεώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εντάσεις που έχουν προηγηθεί στο επαγγελματικό σας, τομέα, σας επηρεάζουν τη διάθεση και στρέφουν την προσοχή σας, προς την μοναχικότητα. Μην αποθαρρύνεστε. Εξάλλου, εσείς γνωρίζετε ότι οι δυσκολίες της ζωής, σας κάνουν πιο ανθεκτικούς και σας μαθαίνουν απλά να λυγίζετε, καθώς  και όχι να σπάτε. Έχετε το σθένος και την δύναμη, να προχωρήσετε μέχρι και το τέλος. Βρεθείτε με φίλους ή έμπιστα άτομα και ζητήστε τους, τη συμβουλή τους.

ΖΥΓΟΣ

Μία αστάθεια σε αποφάσεις, θα εμφανιστεί σήμερα στη  διάρκεια της ημέρας, κυρίως στον επαγγελματικό χώρο σας. Μην παρασυρθείτε από την κινητικότητα, που θα υπάρξει. Απλά αποκομίστε θετικά στοιχεία και έπειτα επεξεργαστείτε τα, προς την εξέλιξή σας. Η έντονη διάθεση να επικοινωνήσετε με κοντινά πρόσωπά σας, θα σας ωθήσει να τους προσκαλέσετε και να βρεθείτε μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα διδάγματα που έχετε πάρει όλο αυτό το διάστημα σταθεροποιούν τις απόψεις σας, και θα λειτουργήσετε με αρμονία στο επαγγελματικό επίπεδο σας. Μπορεί να λάβετε κάποια οικονομική ενίσχυση  από παρελθοντικές συναναστροφές. Μία αρμονία και μία ηρεμία στην συμπεριφορά σας, θα φέρει πιο κοντά το/τη σύντροφό σας. Δατηρείστε αυτά τα συναισθήματα και θα περάσετε ευχάριστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάνοντας μία σύντομη ανασκόπηση στο παρελθόν, μπορεί να εμφανίσετε μία οξύθυμη συμπεριφορά στους γύρω σας, και να εντείνετε κάποιες καταστάσεις. Μην παρασύρεστε από την παρορμητικότητά σας, αλλά σταθείτε στο ένστικτό σας, το οποίο θα σας οδηγήσει σε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Ενδυναμώστε το χαρακτήρα σας, και αναδείξτε με τα χαρίσματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσωπική   ανάμειξή σας,  σε επαγγελματικές υποθέσεις του παρελθόντος, θα έρθουν σήμερα στο προσκήνιο και θα σας ξεκαθαρίσουν κάποιες απορίες που υπάρχουν. Κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις θα ξεδιπλωθούν και θα δουν το φως της αλήθειας. Διατηρήστε καθαρή τη σκέψη σας, χωρίς να παρασύρεστε από πλασματικές καταστάσεις, επαναπροσδιορίστε τη θέση σας και υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Προσπαθήστε μέσα από ηρεμία και ισορροπία, να βγάλετε τα απαραίτητα συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι καινοτόμες ιδέες σας, παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ανησυχίες σας,  και σας ωθούν να διευρύνετε τον κοινωνικό περίγυρο σας, μέσω της επικοινωνιακής τάσης σας. Ίσως δεχθείτε μία βοήθεια από το πουθενά, εκμεταλλευτείτε το.  Η επαναστατική σκέψη σας, και η γλυκύτητα των τρόπων σας, θα βοηθήσει να γεφυρώσετε το επικοινωνιακό χάσμα με το/τη  σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ικανότητά σας, να διοχετεύετε σωστά την ενέργειά σας,  και να διαχειρίζεστε σημαντικά γεγονότα που προκύπτουν, θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει. Να θυμάστε, ότι θα  πρέπει να παρατηρείτε και τις αντιδράσεις των γύρων σας, ώστε ο δρόμος που χαράζετε να είναι πιο ασφαλής. Η επικοινωνία με κοντινά άτομά σας, θα είναι σήμερα σε ήρεμα επίπεδα.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.