Τα ζώδια της Κυριακής 27 Ιανουαρίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

12:08:10,01/27/2019
Αστρολογικό σύμβολο

Τα ζώδια της Κυριακής 27 Ιανουαρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Κριοί, η ημέρα θα κυλήσει γύρω από θέματα οικονομικού τύπου και θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας, περιορίζοντας σας, από ενέργειες και δράσεις. Καρκίνοι, η χάραξη νέων σχεδίων είναι στοχευμένη έντονα από πλευρά σας , και οι ευκαιρίες κάνουν την παρουσία τους. Ζυγοί, η θαλπωρή του προσωπικού χώρου σας,  προσφέρει αρμονία και γαλήνη στον ψυχικό κόσμο σας. Οι εντάσεις δεν έχουν θέση στην ημέρα σας.

ΚΡΙΟΣ

Θέματα οικονομικών και οργάνωσης, ίσως σας απασχολήσουν σήμερα και θα ερευνήσετε νέους τρόπους για να τα ολοκληρώσετε. Αφήστε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Εξάλλου, η ημέρα καλεί να τον προσέξετε και να του χαρίσετε ευχάριστες στιγμές και διασκέδαση.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συζητήσεις που θα προκύψουν με τα κοντινά και τα αγαπημένα πρόσωπά σας, θα σας ανοίξουν μία νέα οπτική και θα αντικρίσετε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Η αλλαγή αυτή, ίσως σας βοηθήσει να αισθανθείτε τα αληθινά αισθήματά τους, και να βγάλετε τα πορίσματα σας, όπου θα σας ξεδιπλώσουν έναν άλλο τρόπο συμπεριφοράς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα, ενώ έχει το περιθώριο να σας γεμίσει συναισθηματικά και να ασχοληθείτε με φιλικές και κοινωνικές διοργανώσεις, εσείς παρ’ όλα αυτά ασχολείστε με σκέψεις της καθημερινότητας, καθώς και των  υποχρεώσεων. Μη διστάσετε να βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπά σας. Μπορείτε να περάσετε σήμερα στιγμές χαλάρωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αισιοδοξία και τα όνειρα να αλλάξετε τη ρουτίνα που σας έχει καταβάλει ψυχολογικά, είναι αρκετά έντονη σήμερα και έχετε την αίσθηση ότι ανοίγετε τα φτερά σας,  σε νέους ορίζοντες. Αφήστε πίσω τα οικογενειακά ζητήματα, που σας περιβάλλουν και σας κρατούν δέσμιους στο παρελθόν, και κοιτάξτε μπροστά στο μέλλον. Μπορείτε να τα καταφέρετε.

ΛΕΩΝ

Οι υποχρεώσεις και οι  έντονες προσπάθειες σε διάφορους τομείς και κυρίως του επαγγελματικού σας τομέα, σας έχουν φέρει σε μία μικρή απογοήτευση. Η στροφή προς το σπίτι και η επαφή με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντός σας ή αυτούς που εμπιστεύεστε, θα σας προσφέρουν στιγμές κατανόησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα έχετε έντονη την αίσθηση να επικοινωνήσετε και να βρεθείτε με άτομα,  τα οποία  έχετε κοινό σημείο αναφοράς. Η επαφή μαζί τους, θα είναι μία πηγή για να διαφοροποιηθούν πράγματα και καταστάσεις στο μέλλον. Μία έξοδο με το/τη  σύντροφό σας, θα βοηθήσει στη συναισθηματική αποσυμφόρηση σας.

ΖΥΓΟΣ

Η γλυκιά συμπεριφορά σας,  προς τα αγαπημένα πρόσωπά σας και η τάση να τους φροντίσετε, δείχνοντας την αγάπη σας, θα είναι αρκετά έντονη σήμερα. Μειώστε λίγο την υπερευαισθησία σας, η οποία μπορεί να σας δημιουργήσει αρνητικές σκέψεις και να χαλάσει τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, δε βρίσκεστε σε θέση να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας ή να συμμετάσχετε σε ιδιαίτερα ζητήματα,τα οποία σας απασχολούν, διότι θα βγει μία ανεξήγητη ορμητική συμπεριφορά. Αποστασιοποιηθείτε και διαλογιστείτε, εξερευνώντας τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα, θα κυλήσει ευχάριστα, όμως, μπορεί να έρθουν στο φως συζητήσεις που αφορούν κρυφές παρασκηνιακές καταστάσεις, οι οποίες θα σας ταράξουν το συναισθηματικό κόσμο σας. Απομακρυνθείτε από παρορμητικές κινήσεις και προσπαθήστε να εστιάσετε στην πηγή του θέματος, ώστε να σας βοηθήσει για να βρείτε λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ένταση που έχει εμφανιστεί στο προσωπικό περιβάλλόν σας, με κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν, σας έχει πληγώσει. Εάν αποζητάτε να αποκαταστήσετε την ηρεμία, το κλειδί γι’ αυτό είναι η συμφιλίωση μαζί τους. Μην έχετε την τάση της ισχυρογνωμοσύνης και απλά ακούστε την άποψή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα μπορεί να μην έχετε την αίσθηση ότι μπορεί να είναι η καλύτερη. Όμως, η προσπάθεια για να πλησιάσετε τους αγαπημένους σας,  και να τους υποδείξετε τις καλύτερες προθέσεις σας, θα είναι μεγάλη. Η κατανόηση και η αποδοχή, που θα λάβετε θα είναι ικανοποιητική.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεσή  σας, να συζητήσετε με ειλικρίνεια θέματα, που σας έχουν φέρει σε απόσταση, θα είναι το κλειδί για να τα βρείτε με τα αγαπημένα πρόσωπά σας. Τα ξεκαθαρίσματα και οι λογικές εξηγήσεις, θα είναι σε ισορροπία με τις συναισθηματικές απαιτήσεις σας. Αφήστε τη διαίσθησή σας, να σας οδηγήσει.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

δεκαέξι − 4 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.