Τα ζώδια της Κυριακής 21 Ιουλίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:47:54,07/21/2019
Άστρα-Φωτογραφία από Kev Pask από το Pixabay

Τα ζώδια της Κυριακής 21 Ιουλίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Kev Pask από το Pixabay

Ταύροι, θέματα σχέσεων ή του γάμου σας, θέλουν περισσότερη υπομονή από μέρους σας, διότι οι συζητήσεις που θα θελήσετε να κάνετε, μπορεί να αποκτήσουν κάποια ένταση. Καρκίνοι, η φαντασία και η έμπνευση που σας διακατέχουν, γίνονται οδηγοί στα επόμενα επαγγελματικά σχέδια σας. Μην ασχοληθείτε με θέματα φίλων, ώστε να διευκρινίσετε καταστάσεις,  γιατί θα σας αναστατώσουν την ψυχολογία. Παρθένοι, η υλική ασφάλειά σας,  θα χαράξει έναν αρεστό δρόμο για τα δεδομένα σας, και θα αισθανθείτε τη σιγουριά, που έχετε ανάγκη.

ΚΡΙΟΣ

Μην παρασυρθείτε από την υπερβολική ανάλυση που θέλετε να κάνετε, απέναντι στα επαγγελματικά σας σχέδια. Η υπευθυνότητά σας και η εργατικότητα, είναι στοιχεία που ίσως κάποιες φορές σας κάνουν υπερβολικούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία έξοδο με τα αγαπημένα πρόσωπά σας, θα αλλάξει τη συναισθηματική κατάστασή  σας,  και θα νιώσετε ευχάριστα μαζί τους. Η διάθεσή σας, να διασκεδάσετε και να πρωτοτυπήσετε, είναι αρκετά έντονη, θυμηθείτε – όμως – ότι δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος, για αναλύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι φιλικές συναντήσεις σας, θα έχουν μία καλή πορεία και θα ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Οι προσπάθειες που έχετε κάνει για να υπάρξει αλληλοκατανόηση, έχουν βρει την ανταπόκριση, την οποία θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα, για σας δεν είναι από τις καλύτερες εξαιτίας απρόβλεπτων γεγονότων. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας, και μην αφήνετε τις εξελίξεις να σας ρίχνουν συναισθηματικά. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Κάποια αντισυμβατικά γεγονότα, σας έλκουν περισσότερο από τη ρουτίνα και αισθάνεστε ότι θέλετε να αλλάξετε τις καταστάσεις γύρω σας. Θυμηθείτε ότι κάποια πράγματα, μπορούν να ξεκινήσουν ξαφνικά, όμως, μπορεί να έχουν και το ίδιο τέλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αρνητική  ψυχολογική κατάστασή σας, μπορεί να μη σας αφήνει ελευθέρους να δείτε ξεκάθαρα θέματα, που σας απασχολούν. Προσέξτε τη διατροφή σας, και ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα  έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε, φεύγοντας από τη ρουτίνα. Τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει, είναι ικανά να αναδείξουν τα ταλέντα σας. Η διπλωματική ικανότητά σας, είναι ένα προσόν στις συναδελφικές σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι καταστάσεις γύρω σας, δεν είναι σταθερές και σας δημιουργούν μία ανασφάλεια. Προσπαθήστε να μείνετε σταθεροί σε αυτά, που θέλετε να κάνετε και παρατηρήστε  τις συμπεριφορές των άλλων γύρω σας, ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα  ευνοεί νέες συνεργασίες και ενάρξεις, τις οποίες μπορείτε να διαχειριστείτε, χωρίς να έχετε αμφιβολίες. Οι σταθερές αξίες σας και τα πιστεύω σας, είναι αυτά που θα σας διαφοροποιήσουν από το σύνολο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα μπορεί να σας ευνοήσει και να φέρει τύχη στις ερωτικές σχέσεις σας. Τα προβλήματα που έχουν υπάρξει στο παρελθόν, έρχονται στο προσκήνιο και βρίσκεστε στην κατάλληλη θέση να τα αντιμετωπίσετε. Δείξτε τον δυναμικό χαρακτήρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το οικογενειακό περιβάλλον σας, είναι αυτό που θα σας βοηθήσει σε θέματα, τα οποία έχουν φέρει αρνητικές εξελίξεις. Νιώθετε ότι η συμπαράσταση από τους άλλους γύρω σας, είναι αναγκαία. Κάποιο πρόσωπο, θα έρθει πιο κοντά σας, και θα σας προσφέρει τη βοήθειά του.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.