Τα ζώδια της Κυριακής 21 Απριλίου 2019

Aπό το Δρ.  Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:18:22,04/21/2019
Αστρολογικό ρολόι- Φωτογραφία από Hans Braxmeier από το Pixabay

Τα ζώδια της Κυριακής 21 Απριλίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής». Φωτογραφία από Hans Braxmeier από το Pixabay

Δίδυμοι, ο εκνευρισμός σας, οφείλεται στην αντισυμβατικότητα,  που υπήρξε ανάμεσα στις επιθυμίες σας,  και στα πρέπει. Προσπαθήστε να βρείτε τον εαυτό σας,  και μέσα από αυτή τη στάση, θα αισθανθείτε την ελευθερία που σας αξίζει. Παρθένοι, η οργανωτική σας, στάση,σας δίνει τη δυνατότητα επαναξιολόγησης κάποιων θεμάτων, φτάνοντας έτσι στο σωστό συμπέρασμα για να κατακτήσετε τον στόχο σας,  ανώδυνα. Η συγκροτημένη σκέψη δε θα αφήσει το περιθώριο να υπάρξουν λάθη. Αιγόκεροι, η ερωτική ζωή σας, παρουσιάζει μία ασυμφωνία απόψεων και αυτό οφείλεται στη μη κατανόηση των θέλω σας. Η στροφή να δείτε την πραγματική εικόνα της, σας ωθεί να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να επαναπροσδιοριστεί η θέση σας. Συζητήστε σε ήπιους τόνους και δείξτε κατανόηση.

ΚΡΙΟΣ

Οι πρωτότυπες ιδέες που έχετε, έχουν αρχίζει και ανταμείβονται από το γύρω περιβάλλον σας. Τις προτάσεις για συνεργασίες που σας έχουν γίνει, έχετε το περιθώριο να τις διαπραγματευτείτε και να αναδειχθούν ταυτόχρονα τα ταλέντα  σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εξελίξεις που υπήρχαν μέχρι και σήμερα στην επαγγελματική σταδιοδρομία σας, μπορεί να είχαν κάποιες δυσκολίες, αλλά τα πράγματα έχουν πάρει μία καλύτερη τροπή από ότι περιμένατε. Σίγουρα, χρησιμοποιείτε το δυναμικό στοιχείο σας, που είναι η σταθερότητα και η μεθοδικότητα. Η διάθεσή σας, έχει αλλάξει,  λοιπόν, και μπορεί να σας οδηγεί με σιγουριά προς την επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η άθληση ή η γιόγκα θα σας βοηθήσει να αποβάλετε την αρνητική ενέργεια, που σας έχει μεταφέρει το κλίμα γύρω σας. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι στις επαφές και στις συζητήσεις που θα προκύψουν, με τα άτομα, τα οποία  έχει υπάρξει μία διαφωνία στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η υπέρμετρη ευαισθησία που δείχνετε σε ζητήματα, τα οποία  είναι ουσιώδη, έχει την ικανότητα να σας αφήσει απροστάτευτους σε εισβολές από τρίτα αρνητικά άτομα. Προστατέψτε τον εαυτό σας,  και μην αφήνετε να σας προσβάλουν και να σας εκμεταλλεύονται. Μείνετε για λίγο μόνοι. Αυτό θα σας κάνει να σκεφτείτε πως θα πρέπει να πράξετε.

ΛΕΩΝ

Οι καινοτόμες ιδέες που προτείνετε, σας διαφοροποιούν από το σύνολο, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να κινηθείτε μέσα σε πλαίσια, τα οποία θα σας προστατέψουν από κακοτοπιές. Δώστε την απαραίτητη προσοχή, για να μην υπάρξει το περιθώριο να μετανιώσετε αργότερα για τις αποφάσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εντάσεις που προηγήθηκαν μέσα στη σχέση σας, έχουν φέρει μία ψυχρότητα και αδιαφορία ανάμεσά σας. Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να μπείτε στη διαδικασία ξεκαθαρισμάτων και θα ήταν καλύτερα να κανονίσετε έναν περίπατο στη φύση, που θα ξεκαθαρίσει τις σκέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αγάπη για το συνάνθρωπό σας, αντλείται από την ευαισθησία,  που δείχνετε προς τα προβλήματα των άλλων και ταυτόχρονα την επιθυμία να δώσετε τη βοήθειά σας. Πριν ενεργήσετε για οτιδήποτε, όμως, ελέγξτε τις συμπεριφορές τρίτων και κρίνετε,  αν είναι απαραίτητο να προβείτε σε βοήθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δοτικότητα  σας, είναι το κίνητρο να πλησιάσετε τα άτομα, τα οποία αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί τους και να αγγίξετε την καρδιά τους. Μπορείτε όμως να απομακρυνθείτε και να βρεθείτε μόνοι σας, ώστε να σκεφτείτε τι ακριβώς θα σας κάνει ευτυχισμένους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για να εξελιχθείτε στον επαγγελματικό τομέα σας, θα πρέπει να δείτε με μεγαλύτερη σταθερότητα τα βήματα, τα οποία θα  πρέπει να ακολουθήσετε. Οι συναντήσεις με άτομα που δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα, απλά θα σας κουράσουν συναισθηματικά. Οι επαφές με άτομα του γυναικείου φύλου θα είναι πιο ευνοϊκές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ευχάριστη συνάντηση θα σας φέρει μία θετική είδηση, βγάζοντας σας,  από τη ρουτίνα και κάνοντάς σας, να σκεφτείτε πιο αισιόδοξα για το μέλλον σας. Μπορείτε να αδράξετε τις ευκαιρίες, που θα εμφανιστούν, μπροστά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επαφή σας,  με τον κόσμο θα αλλάξει τη συμπεριφορά σας, και θα νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η ασχολία σας, με δημιουργικές δραστηριότητες θα αναδείξει τις καλλιτεχνικές τάσεις σας και τα ταλέντα σας. Η ημέρα θα περάσει ευχάριστα και θα γεμίσετε θετική ενέργεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι δυσκολίες που εμφανίζονται, είναι απρόοπτες και δε βρίσκεστε σε ετοιμότητα να τις αντιμετωπίσετε. Αυτό σας δημιουργεί ανασφάλεια, για τις ικανότητές σας, και γεμίζουν με ενοχές οι σκέψεις σας. Η στάση να μείνετε μόνοι σας, και να συλλογιστείτε τι ακριβώς συμβαίνει, θα βοηθήσει να αναπτερωθεί το ηθικό σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.