Τα ζώδια της Κυριακής 20 Οκτωβρίου 2018

Με το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

02:30:32,10/20/2019
Αστρολογία- Φωτογραφία από InspiredImages από το Pixabay

Ταύροι, η θαλπωρή του σπιτιού σας, μπορεί να σας προσφέρει αυτό που αναζητάτε. Λέοντες, αδράξτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και θεμελιώστε νέες βάσεις για το μέλλον σας.Φωτογραφία από InspiredImages από το Pixabay

Ταύροι, η θαλπωρή του σπιτιού σας, μπορεί να σας προσφέρει αυτό που αναζητάτε. Λέοντες, αδράξτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και θεμελιώστε νέες βάσεις για το μέλλον σας. Τοξότες, η ερωτική διάθεση σας, δεν μπορεί να κρυφτεί σήμερα και αυτό  δίνει μεγαλύτερη ένταση μέσα στη σχέση σας. Η σκέψη σας, να οργανώσετε μικρά ταξίδια με το/τη σύντροφό σας, δημιουργεί μία περιπετειώδη διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Ο τρόπος που θα επιλέξετε να περάσετε την ημέρα σας, είναι διασκεδαστικού και καταναλωτικού χαρακτήρα, εφόσον οι έξοδοι και οι αγορές θα σας τραβήξουν την προσοχή. Βρεθείτε με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος και περάστε ευχάριστα μαζί τους, κάνοντας πράγματα που αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επικοινωνία με άτομα του γύρω περιβάλλοντος, θα βελτιωθεί αρκετά και κυρίως με άτομα του γυναικείου φύλλου. Η επαφή μαζί τους, θα σας βοηθήσει να διεισδύσετε σε νέα μονοπάτια, ανοίγοντας δρόμους για ένα δυναμικό μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι εξελίξεις που θα συμβούν σήμερα, με πρόσωπα εμπιστοσύνης θα αλλάξουν την οπτική γωνία σας, απέναντι στις καταστάσεις. Η ευστροφία σας, θα παρακινήσει τις σκέψεις σας,  για νέες ενάρξεις και θα ξεδιαλύνει προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα σας. Απλά εμπιστευτείτε την.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αρνητικές σκέψεις σας, μπορούν να περιορίσουν τις κινήσεις σας. Μην ξεχνάτε ότι η εσωτερική δύναμη που διαθέτετε, είναι μεγάλη και έχει την ικανότητα να σας οδηγήσει απευθείας στο στόχο σας. Μην την αφήνετε ανεκμετάλλευτη.

ΛΕΩΝ

Μία νοσταλγική διάθεση, σας ωθεί να βρεθείτε με άτομα του παρελθόντος, που είχατε κοινές επιδιώξεις, επαναπροσδιορίζοντας τις απόψεις σας,  και ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τη μελλοντική πορεία σας. Κάποιο μήνυμα ή επαφή θα σας δώσει το έναυσμα να ξαναβρεθείτε μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κριτική που δέχεστε, από τους άλλους και ιδιαίτερα στον επαγγελματικό χώρο σας, είναι το κίνητρο να αποδείξετε την αξία σας, και ότι δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Εσείς είστε αυτοί που θα καθορίσετε το αποτέλεσμα. Η παθητική στάση ξέρετε ότι δε βοηθάει στην προκειμένη περίπτωση, αλλά αντιθέτως η ενεργητικότητα σας διαφοροποιεί.

ΖΥΓΟΣ

Οι σκέψεις σας, είναι ανάλαφρες και επιφανειακές απέναντι σε σοβαρά ζητήματα, τα οποία δεν έχετε τη  διάθεση να επεξεργαστείτε και να τα αναλύσετε. Μην επιμένετε, να πιέζετε τον εαυτό σας.  Δώστε του,  τον ανάλογο χρόνο που χρειάζεται για να αποφευχθούν αρνητικά αποτελέσματα. Ασχοληθείτε  με ότι σας ευχαριστεί και σας δίνει ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογική διάθεσή  σας, είναι αρκετά επιρρεπής σήμερα σε εισβολές τρίτων προσώπων  στην προσωπική ζωή σας. Έχετε τη  διαίσθηση ως οδηγό  να σας καθοδηγήσει σε ενέργειες, που θα σας κρατήσουν μακριά από τραύματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρωτοποριακή σκέψη σας, είναι έντονη στην διάρκεια της ημέρας και δίνει λύσεις που θα σας ξεχωρίσουν από το σύνολο. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας,  και ακολουθήστε τα όνειρά σας, χωρίς να παρασύρεστε από αρνητικές σκέψεις του παρελθόντος. Χτίστε τις βάσεις που θα σας κάνουν ικανούς ανταγωνιστές στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υπομονή και η επιμονή που διαθέτετε, είναι χαρακτηριστικά, τα οποία  θα ευνοήσουν τις αποφάσεις που θα πρέπει να λάβετε. Μην επαναστατείτε σε θέματα επαγγελματικού τύπου.  Απλά κρατήστε μία απόμακρη στάση που θα σας προσδιορίσει την άμυνά σας, απέναντι στους ανταγωνιστές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αναγνώριση των ικανοτήτων σας,  και η ξεκάθαρη εικόνα για τον εαυτό σας, δυναμώνει την αυτοπεποίθησή σας,  και είναι ένα σημαντικό στοιχείο απέναντι στις δυσκολίες. Ίσως, μία έξοδος, βοηθήσει να καταθέσετε τις νέες προτάσεις σας, ώστε να έχουν θετική πορεία τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μείνετε ρεαλιστές, σε θέματα που σας ανησυχούν και προσδιορίζουν την εξέλιξή σας. Μην επιτρέπετε σε  αρνητικές σκέψεις, να διαβάλουν την συμπεριφορά σας, βάλτε σαφή όρια, προσπερνώντας έτσι την αδυναμία συγκέντρωσης που δείχνετε. Δείξτε προσοχή στην συμπεριφορά σας, απέναντι στις σχέσεις σας, ώστε να αποφύγετε καχύποπτες σκέψεις που θα σας επιφέρουν εντάσεις.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.