Τα ζώδια της Κυριακής 2 Δεκεμβρίου 2018

0
109

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd,

Πρόεδρο  του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:00:02,12/02/2018
Τα ζώδια της Κυριακής 2 Δεκεμβρίου 2018
Τα ζώδια της Κυριακής 2 Δεκεμβρίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Ταύροι, η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός σας, θα βοηθήσουν να συλλέξετε στοιχεία και να δώσετε τις απαραίτητες λύσεις για τα επαγγελματικά σας, οργανώνοντας τα κατάλληλα σχέδια για το μέλλον. Καρκίνοι, μην σας ξεγελάει η κινητικότητα που μπορεί να υπάρξει στον επαγγελματικό χώρο σας. Δώστε περισσότερη βαρύτητα στη συμπεριφορά των γύρων σας. Σκορπιοί, η συμφιλίωση είναι το κλειδί για να μπορέσετε να βρεθείτε πιο κοντά με τα αγαπημένα άτομά  σας. Δώστε την ανάλογη προσοχή στις περιστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Οι εκκρεμότητες της καθημερινότητας θα έχουν μία δυναμική παρουσία στην διάρκεια της ημέρας. Η έμπνευση και οι δημιουργικές σκέψεις, θα απομακρυνθούν από το πλάνο σας, και θα μεταφερθούν για το προσεχές μέλλον. Σήμερα  σας δίνεται απλά η δυνατότητα να βάλετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να βάλετε επί τάπητος τα σχέδια,  που σας έχουν απασχολήσει αυτό το διάστημα και να δώσετε τη θετική ενέργειά  σας, ώστε να προβείτε σε συμπεράσματα, τα οποία θα αναδείξουν τις δεξιότητές σας. Η διάθεση να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε, θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην ημέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έντονη ανάγκη να μείνετε στο σπίτι εμφανίζεται στη συμπεριφορά σας,  και μία αποστροφή από τις ευθύνες σας χαρακτηρίζει έντονα. Η επικοινωνία με άτομα εμπιστοσύνης, θα σας ξεδιαλύνει μία μπερδεμένη εικόνα που έχετε για θέματα, τα οποία  σας απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα σχέδια και οι ιδέες, που θέλετε να πραγματοποιήσετε στον εργασιακό χώρο σας, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τα καταθέσετε και να τα αναλύσετε. Αφοσιωθείτε περισσότερο στην αποπεράτωσή τους, ανεξάρτητα από τις γνώμες τρίτων.  Στηριχτείτε απλά μόνο στη δική σας,  ικανότητα και πρωτοβουλία.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σχέδια σας, πηγάζουν από τη δική σας,  πρωτοβουλία και στηρίζονται σε καινοτόμες ιδέες και προτάσεις. Η αποδοχή από το γύρω περιβάλλον, θα είναι εφικτή και εσείς θα δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας, να αποδείξει το δυναμισμό του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εντάσεις που επικρατούν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, σας προκαλούν μία οξύθυμη συμπεριφορά, η οποία  σας οδηγεί στην απουσία του προσωπικού ελέγχου σας. Αποφύγετε συζητήσεις σε βάθος και μείνετε σε επιφανειακές, χωρίς πολλές επισημάνσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η ημέρα σας προδίδει θέματα, που έχουν λειτουργήσει υπόγεια στο παρελθόν και έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό υπόβαθρο. Σας υποχρεώνει επομένως, να κινηθείτε με χειρουργική ακρίβεια, ώστε να επιλύσετε τα ζητήματα,  που έχουν προκύψει. Μην αφήσετε τη φαντασία σας, να πάρει μέρος στην αποσαφήνιση των γεγονότων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επικοινωνιακές επαφές σας, θα έχουν μία δραστηριότητα ενεργή σήμερα και θα βοηθήσουν στη σταδιοδρομία σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία,  που σας παρουσιάζεται και δώστε την ελευθερία στην επιχειρηματική σκέψη σας, να ακολουθήσει την πρέπουσα πορεία της.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα που θα επιδείξετε στον επαγγελματικό τομέα σας, θα στοχεύσει σε ένα ευοίωνο μέλλον. Οι κριτικές των γύρων σας, θα έχουν θετικό αντίκτυπο στις σκέψεις σας, εφόσον θα τις δεχτείτε ως προκλήσεις και θα δυναμώσετε τις αντοχές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα οι σκέψεις σας, θα είναι πολυάριθμες και θα στραφούν ταυτόχρονα σε διάφορους τομείς, που σας ενδιαφέρουν. Η πρόθεση να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες,  που εμφανίζονται σας κάνει πιο δυναμικούς και ευσυνείδητους, απέναντι στον επαγγελματικό τομέα σας. Ιεραρχείστε τις επιθυμίες σας,  και κατακτήστε τις, μία – μία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά θέματα θα κάνουν την εμφάνισή τους, σήμερα και θα σας δώσουν μία διαφορετική οπτική γωνία, που θα πρέπει να εξετάσετε. Μη διατηρείτε την εσωστρεφή στάση σας,  και την απομόνωση, εφόσον έχετε την ικανότητα να δώσετε τις απαραίτητες λύσεις, που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συνεργασίες, οι οποίες υπάρχουν ή που βρίσκονται σε φάση να υλοποιηθούν, απαιτούν την κριτική άποψή σας, και την ικανότητα να διαγνώσετε τα αληθινά αισθήματα απέναντι σας.  Η διαίσθησή  σας, θα είναι αρωγός για την εξακρίβωση όλων αυτών και η υπομονή θα συμβάλει στο κατάλληλο συμπέρασμα.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

17 − nine =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.