Τα ζώδια της Κυριακής 18 Αυγούστου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

02:10:50,08/18/2019
Αστρολογικό ρολόι -Φωτογραφία από Víťa Válka από το Pixabay

Τα ζώδια της Κυριακής 18 Αυγούστου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Víťa Válka από το Pixabay

Δίδυμοι, η διπλωματική στάση σας, είναι ένα στοιχείο, που βοηθάει τη γρήγορη πρόοδο στον επαγγελματικό τομέα σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Σκορπιοί, δώστε περισσότερη σημασία στα στοιχεία, που έχετε στα χέρια σας, ειδικά στα επαγγελματικά σας, και σε αποφάσεις, τις οποίες  θέλετε να πάρετε. Τοξότες, διατηρείστε μια επιφυλακτική στάση απέναντι σε συμπεριφορές τρίτων.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπά σας, φτιάχνοντας τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσετε ευχάριστα. Η διάθεσή σας, είναι θετική και μπορεί να διαμορφώσει ένα όμορφο περιβάλλον. Μην αφήσετε τις απότομες εναλλαγές των συναισθημάτων σας, να επηρεάσουν τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι παρεξηγήσεις που υπήρξαν στο παρελθόν και οι έντονες αντιπαραθέσεις με κοντινά πρόσωπά σας, σήμερα, μπορείτε να τις επιλύσετε και να εξομαλύνετε τις καταστάσεις. Μπορείτε να καταθέσετε την άποψή σας, ώστε να ισορροπήσετε καταστάσεις και να βρείτε το δίκιο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρόθεση που έχετε να πλησιάσετε το/τη  σύντροφό σας, και να κάνετε συζητήσεις σε βάθος, θα βοηθήσει αρκετά τη σχέση σας. Οι αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν μεταξύ σας, θα σας δώσουν χαρά και ένα ευχάριστο κλίμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας, και να δώσετε μία χαρούμενη πλευρά στα πράγματα. Σκεφτείτε με ωριμότητα τα θέματα, που σας απασχολούν. Έχουν υπάρξει αρκετές αλλαγές στη ζωή σας, που ήρθαν απρόοπτα και επηρέασαν τις σκέψεις σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μία συνάντηση ή μια έξοδο με το/τη  σύντροφό σας, μπορεί να γίνει ξαφνικά χωρίς να την έχετε προγραμματίσει και αυτό  θα βοηθήσει αρκετά τη διάθεσή σας, αλλά και τη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία, για να βελτιώσετε την επικοινωνία μεταξύ σας, που μπορεί να έχει δυσκολέψει τελευταία  λόγω  των υποχρεώσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ρομαντικοί περίπατοι και οι εξορμήσεις στη φύση με άτομα, που αγαπάτε ή αισθάνεστε ότι έχετε κοινά ενδιαφέροντα, μπορούν να σας βοηθήσουν να αποβάλλετε το άγχος. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία, που θα σας δοθεί, στη διάρκεια της ημέρας για να χαλαρώσετε και να περάσετε ευχάριστα.

ΖΥΓΟΣ

Η επιθυμία σας, να κάνετε δώρα και εκπλήξεις, στα πρόσωπα που αγαπάτε ή στο/στη  σύντροφό σας, είναι έντονη και αυτό σας οδηγεί στις αντίστοιχες ενέργειες. Προσπαθήστε να μην προβείτε σε υπερβολικά έξοδα, ώστε να αποφύγετε οικονομικές δυσκολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία ρομαντική διάθεση καθοδηγεί τις ενέργειές σας, σήμερα. Δεν έχετε την πρόθεση να πιέσετε καταστάσεις, αλλά αντιθέτως θέλετε να τα βοηθήσετε και να τους συμπαρασταθείτε. Μην είστε, όμως, υπερβολικοί σε κάποια θέματα, εξαιτίας της ευαισθησίας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας, ίσως έχουν έναν αντισυμβατικό χαρακτήρα και αυτό  επηρεάζει τις σκέψεις σας. Μην αφήνετε, όμως, να επηρεάζουν την ψυχολογία σας. Μείνετε σταθεροί και σε απόσταση, παρατηρώντας τα πράγματα καλά πριν ενεργήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συναντήσεις που θα κάνετε σήμερα, θα χρειαστούν περισσότερη προσοχή. Προσπαθήστε να χειριστείτε διαφορετικά τα πράγματα, ακόμα και αν νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Προσπαθήστε να κινηθείτε πιο διαλλακτικά και να σκεφτείτε καλύτερα, όσα θέλετε να πείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν εσείς νιώθετε σίγουροι για όσα αισθάνεστε και για όσα έχετε αποφασίσει, δε θα αφήσει περιθώριο σε τρίτους, να αμφισβητήσουν τις ενέργειές σας, και την ειλικρίνειά σας. Σε σοβαρά ζητήματα προσπαθήστε να αποφύγετε αρνητικές σκέψεις και κινηθείτε πιο σταθερά. Αυτή την περίοδο κάντε σταθερά βήματα, που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σχέσεις σας, μπορεί να είναι κάπως τεταμένες αυτό το διάστημα και οι απόψεις σας, να φέρνουν κάποιες εντάσεις με τρίτους. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να βρείτε τρόπο να αποβάλλετε το άγχος που νιώθετε. Αποφύγετε να κλειστείτε στον εαυτό σας. Βρεθείτε με άτομα που θεωρείτε ότι σας κατανοούν και δείτε τα πράγματα, με μια ευρύτερη ματιά.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.