Τα ζώδια της Κυριακής 17 Νοεμβρίου 2019

Με το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα,PhD

 Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

02:39:49,11/17/2019
Γυναίκα- Φωτογραφία από Rafael Javier από το Pixabay

Καρκίνοι, η συναισθηματική κατάστασή σας, σήμερα, δημιουργεί αρκετές ανασφάλειες και φοβίες για τα επόμενα βήματα, που θέλετε να κάνετε.Φωτογραφία από Rafael Javier από το Pixabay

Καρκίνοι, η συναισθηματική κατάστασή σας, σήμερα, δημιουργεί αρκετές ανασφάλειες και φοβίες για τα επόμενα βήματα, που θέλετε να κάνετε. Προσπαθήστε να νιώσετε έτοιμοι πριν λάβετε οποιαδήποτε απόφαση και προγραμματίστε καλύτερα, όσα θέλετε να κάνετε από εδώ και πέρα. Λέοντες, η καλή εξέταση σημαντικών θεμάτων θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε όσα σας δυσκολεύουν. Ακολουθήστε σταθερά βήματα και μιλήστε με άτομα, τα οποία εμπιστεύεστε. Υδροχόοι, η αυτοπεποίθησή σας, θα στηρίξει τα σχέδιά σας. Οι διαφορές που έχετε με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας, θα μπορέσουν να ξεκαθαριστούν.

ΚΡΙΟΣ

Η αίσθηση που έχουν αφήσει αρνητικά γεγονότα του παρελθόντος, μπορεί να σας οδηγήσει να κάνετε περισσότερα έξοδα, τα οποία θα βοηθήσουν την ψυχολογία σας. Ίσως, μέσα από αυτή την κίνηση βρείτε την ισορροπία σας, αλλά φροντίστε μην το παρακάνετε και βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχετε διάθεση να συζητήσετε με το/τη σύντροφο σας, και να βάλετε νέες βάσεις στη σχέση σας, μη σταθείτε σε λεπτομέρειες, καθώς και σε αναλύσεις. Η ψυχολογία σας, δε βοηθάει να αντιμετωπίσετε αντιπαραθέσεις και εντάσεις, που μπορεί να προκύψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορεί να εμφανιστούν κάποια γεγονότα που θα στιγματίσουν τις σκέψεις σας, και θα νιώσετε υπεύθυνοι για τις εξελίξεις. Αυτό, θα διαμορφώσει τις απόψεις και τα ήδη πιστεύω που έχετε μέχρι και σήμερα. Η ισορροπία στα συναισθήματά σας, θα βοηθήσει την επαφή σας,  με τα κοντινά πρόσωπά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συναισθηματική φόρτισή σας, θα επηρεάσει τη στάση σας, απέναντι στα επαγγελματικά σχέδια σας. Ίσως, θα πρέπει να λειτουργήσετε πιο πειθαρχημένα και να μην αφήνετε τις εξελίξεις να σας επηρεάζουν τόσο. Το οικογενειακό περιβάλλον σας, μπορεί να βοηθήσει να ξεπεράσετε τις ανησυχίες σας, και να προχωρήσετε ευκολότερα νέα σχέδια σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις σε θέματα, τα οποία συσχετίζονται με τις φιλοδοξίες και τις προσδοκίες που έχετε θέσει. Η ικανότητά σας, να διαπιστώσετε τις συμπεριφορές των άλλων και να είστε σταθεροί στα λόγια σας, θα βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οργανωμένη και πειθαρχημένη συμπεριφορά σας, κάνει τους άλλους να σας εμπιστευτούν και να αποδεχτούν τις δυνατότητες, που έχετε. Ο έλεγχος που μπορεί να νιώσετε από άτομα, με τα οποία συνεργάζεστε, θα σας ωθήσει να κινηθείτε πιο δυναμικά. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, που θα σας βοηθήσει σε θέματα σχέσεων.

ΖΥΓΟΣ

Τα μακρινά ταξίδια και η διασκέδαση, σήμερα, θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες σε καθημερινά ζητήματα και θα θελήσετε να κάνετε κάτι διαφορετικό για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Δείξτε προσοχή σε επαγγελματικές προτάσεις και στο αποτέλεσμα, που μπορεί να έχουν στο μέλλον, το οποίο θα επηρεάσει τις προσωπικές σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, θα έχετε περισσότερο χρόνο να σκεφτείτε για θέματα, που συσχετίζονται με την εξέλιξη σας, και τα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε να συναντηθείτε και να συζητήσετε με αρνητικά άτομα, τα οποία μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις, καθώς και παρεξηγήσεις. Ίσως το κλίμα δεν είναι κατάλληλο, για να συζητήσετε νέα σχέδια και προτάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, θα σκεφτείτε θέματα, που έχετε αφήσει στο παρελθόν ανεκπλήρωτα. Μια έξοδος ή κάποιο ταξίδι, θα βοηθήσει την ψυχολογία σας, και θα σας ανανεώσει. Φροντίστε να έχετε μία σταθερή ψυχολογία, ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις, που συσχετίζονται με τα οικονομικά σας, και εκκρεμότητες, τις οποίες έχετε αφήσει πίσω. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι στα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια. Αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, που θα σας εμποδίσουν να προχωρήσετε δυναμικά τα σχεδία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, η διάθεση να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, θα βοηθήσει την ψυχολογία σας, που έχει επηρεαστεί από τις πιέσεις, τις οποίες έχετε δεχθεί μέχρι και τώρα. Ίσως δεχθείτε μία πρόσκληση από άτομα που έχετε καιρό να συναντήσετε. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, η οποία θα σας απαλλάξει από αρνητικές συνέπειες.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συναισθηματικές εναλλαγές που νιώθετε, μπορεί να σταθούν εμπόδιο στα επαγγελματικά σχέδια σας, και δε θα επιτρέψουν να εξετάσετε προτάσεις, τις οποίες έχετε δεχθεί. Προσπαθήστε να κινηθείτε πιο σταθερά απέναντι στα γεγονότα και στα απρόοπτα, χωρίς να κάνετε αρνητικές σκέψεις.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.