Τα ζώδια της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου 2019

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

02:47:04,02/17/2019
Αστέρια

Τα ζώδια της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Ταύροι, μην ανησυχείτε για τα επαγγελματικά σχέδια σας, εφόσον βαδίζετε σταθερά, οι αποφάσεις που  θα πρέπει να πάρετε θα παίξουν το σημαντικότερο ρόλο. Δώστε απλά τον καλύτερό εαυτό σας. Δίδυμοι, οι υπέρμετρες υποθέσεις που έχουν εξελιχθεί αυτή την περίοδο, σας φορτίζουν συναισθηματικά και προκαλούν ένα διχασμό στις αποφάσεις σας. Επικεντρωθείτε σε λανθασμένες αντιλήψεις, που υπάρχουν μέχρι και σήμερα. Παρθένοι, η διφορούμενη κατάσταση που παρουσιάζεται μπροστά σας, θα αποκτήσει κάποια αστάθεια και θα σας αναγκάσει να επανεξετάσετε τα ζητήματα, καθώς και να δώσετε ένα νέο στίγμα.

ΚΡΙΟΣ

Οι παρορμητικές κινήσεις, σας οδηγούν σε λανθασμένες αποφάσεις και θα πρέπει να συμβουλευτείτε εκ των προτέρων άτομα, τα οποία έχουν την διάθεση να σας βοηθήσουν. Οι αποφάσεις που θα λάβετε, χωρίς να έχουν τις απαραίτητες βάσεις να στηριχτούν, θα σας οδηγήσουν σε απογοήτευση. Επομένως δείξτε προσοχή στις κινήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα πρόσωπά  σας, και το/τη σύντροφο σας, καταφεύγει σε σπατάλες, καθώς και υπερβολικά έξοδα. Η συναισθηματική κατάστασή σας, βρίσκεται σε μία αναστάτωση, εφόσον αισθάνεστε ότι χάνετε την υλική ασφάλειά σας, από τις εμβόλιμες υποχρεώσεις που παρουσιάζονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα επαγγελματικά σχέδια σας, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί. Μην παραλείπετε να παρατηρείτε τις συμπεριφορές και τις κινήσεις των άλλων γύρω σας. Έχετε την ανάλογη οξύτητα να καταλάβετε, αν οι προτάσεις τους,  είναι ειλικρινείς ή αν οδεύουν σε παγίδες, που θα σας επιφέρουν αρνητικές επιπτώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αυθόρμητες κινήσεις, μπορεί να σας προσφέρουν μία χαλαρή εικόνα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά μπορεί να μη σας αντιμετωπίσουν οι άλλοι με την απαραίτητη σοβαρότητα.  Δείξτε την επαγγελματική ικανότητά σας, και αγωνιστείτε να τους αποδείξετε ότι βρίσκεστε σε ικανή θέση, για να τα καταφέρετε.

ΛΕΩΝ

Η φιλική διάθεσή σας, θα βοηθήσει να βρεθείτε με φίλους, να διασκεδάσετε, φλερτάροντας και γελώντας μαζί τους. Η ημέρα θα εξελιχθεί με απρόοπτα και ευχάριστα γεγονότα, καθώς και ίσως υπάρξουν αναθερμάνσεις στις παρελθοντικές σχέσεις σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σας, να προβάλει τη λάμψη του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να δεχθείτε προτάσεις από το φιλικό περιβάλλον σας, και οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν να φέρετε σε ισορροπία την ερωτική σχέση σας. Ενώ έχετε τη θέληση να μιλήσετε ευθέως γι’  αυτό που σας ανησυχεί στο/στη σύντροφό σας, η σκέψη σας,  να μείνετε σε χαλαρούς ρυθμούς θα εμφανίσει μία διπλωματική συμπεριφορά.

ΖΥΓΟΣ

Αν και υπήρχαν προβλήματα επικοινωνίας με το φιλικό περιβάλλον σας, η διάθεση να περάσετε ευχάριστα και να διασκεδάσετε, θα σας κάνει να τα παραβλέψετε για σήμερα. Η ημέρα θα εξελιχθεί ευχάριστα. Προσοχή, όμως, στις παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν ανάμεσά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να σας ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος και οι ερωτικές σχέσεις που έχουν διακοπεί, ίσως επανέλθουν στο σήμερα, με μία διαφορετική εικόνα και με μία διάθεση να συστηθείτε ξανά. Ίσως, η στάση αυτή σας οδηγήσει σε πιο ώριμες σκέψεις. Απλά κάντε έναν καλό έλεγχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σχέση σας, μπορεί να δεχθεί μία κρίση, την οποία θα την προκαλέσει το γύρω περιβάλλον. Οι λογομαχίες που θα εξελιχθούν με τα τρίτα πρόσωπα, θα είναι για να την υπερασπιστείτε και να ξεχωρίσετε τη θέση σας. Παρ όλα αυτά θα έχετε τη δυνατότητα να πλησιάσετε την καρδιά του/της συντρόφου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αγάπη που θέλετε να προβάλετε απέναντι στα αγαπημένα πρόσωπά σας, σήμερα θα φανεί μέσα από δώρα και εκπλήξεις, που θα δώσουν ένα διαφορετικό ύφος μέσα στη  σχέση σας. Η ανταπόκριση που θα δείτε, θα σας εκπλήξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο έρωτας και η αγάπη προς το/τη  σύντροφό σας, προβάλλονται χωρίς περιορισμούς και η ατμόσφαιρα γύρω σας, γίνεται πολύ ρομαντική. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και θα επαναφέρεται τη σχέση σας,  στο αρχικό επίπεδο. Οι έξοδοι θα σας βοηθήσουν να του/της χαρίσετε και το ανάλογο κλίμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία ρομαντική διάθεση θα φανεί έντονα από την πλευρά σας και θα δείξετε αρκετά ονειροπόλοι σε συζητήσεις, που θα αναπτύξετε με το κοντινό περιβάλλον σας. Προσπαθήστε να μην ξεπεράσετε τα όρια, που θα δώσουν το έναυσμα να σας επηρεάσουν και να σας πληγώσουν.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − nine =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.