Τα ζώδια της Κυριακής 14 Ιουλίου 2019

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:28:27,07/14/2019
Αστέρια -Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay

Τα ζώδια της Κυριακής 14 Ιουλίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay

Καρκίνοι, τα επαγγελματικά σχέδια σας, θα ευνοηθούν μέσω της επιχειρηματικότητας,  που σας διακατέχει, και  με την οποία μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε σε ζητήματα, τα οποία  μέχρι και τώρα εκκρεμούσαν. Είστε έτοιμοι, λοιπόν, να ανταπεξέλθετε σε όποια δυσκολία εμφανιστεί. Παρθένοι, οι αμφιβολίες δεν βοηθούν να φέρετε σε μία ισορροπία τις σχέσεις σας, και ειδικά, με το/τη σύντροφό σας. Υδροχόοι, η αίσθηση να διαμορφώσετε ένα ευχάριστο κλίμα με το/τη  σύντροφό σας, σας ωθεί να δημιουργήσετε πρωτότυπα σχέδια και να διασκεδάσετε. Αφήστε τη φαντασία σας, να καλπάσει και στο μόνο που έχετε να βάλετε όρια, είναι η απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σας.

ΚΡΙΟΣ

Η ψυχική διάθεσή σας, δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό μπορεί να σας απομακρύνει από αρμοδιότητες και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Το πρόγραμμα που έχετε πρόθεση να ακολουθήσετε, μπορεί να μην είναι εφικτό να υλοποιηθεί εξαιτίας των  μικρών προβλημάτων,  που θα προκύψουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα σήμερα θα πάρει ένα ξεχωριστό χρώμα, αφού θα θελήσετε να οργανώσετε με φίλους πρωτοποριακά πράγματα. Μία εκδρομή μικρής απόστασης και η επαφή σας, με τη φύση, θα σας χαρίζουν μία ευεξία, με αποτέλεσμα να γεμίζετε θετική ενέργεια. Μην αφήσετε την ημέρα να περάσει ανεκμετάλλευτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε τις επικοινωνίες με άτομα, με τα οποία  έχετε μία διένεξη, γιατί θα δημιουργηθούν επιπλέον παρεξηγήσεις. Η ημέρα σας βοηθάει να δείτε μία πλήρη εικόνα των καταστάσεων και να βγάλετε σωστά συμπεράσματα μετά από καλή σκέψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυτοπεποίθηση  θα σας βοηθήσει να δείτε με μία διαφορετική οπτική τις σχέσεις σας,  με τα αγαπημένα πρόσωπά σας. Σήμερα θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς έχει συμβεί και να κατανοήσετε  τα λάθη,  που έχουν υπάρξει. Η ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στις αποφάσεις σας.

ΛΕΩΝ

Ο κίνδυνος να φανείτε σχολαστικοί απέναντι σε συζητήσεις, που θα προκύψουν με οικεία ή συγγενικά πρόσωπα, είναι έντονος. Κρατηθείτε, λοιπόν, σε απόσταση και μην παρασύρεστε από παρορμητικές σκέψεις. Έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίζετε τα πράγματα με δυναμισμό και αυτό είναι που θα σας βοηθήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προγραμματίστε τα καταναλωτικά σχέδια σας, διότι η ημέρα σας ωθεί σε περιττά έξοδα. Η επιθυμία σας, να ευχαριστήσετε αγαπημένα πρόσωπά σας, με δώρα και εκπλήξεις, μπορεί να σας βγάλει εκτός ορίων. Κάντε τον απαραίτητο προϋπολογισμό, πριν προχωρήσετε σε ενέργειες.

ΖΥΓΟΣ

Συναντήσεις σε εξωτερικούς χώρους με το/τη  σύντροφό σας, θα κυλήσουν με ευχάριστο τρόπο. Υπάρχει, όμως, το ενδεχόμενο, να δημιουργηθεί κάποιος εκνευρισμός αν δεν προσέξετε τις απαντήσεις, που θα δώσετε σε συζητήσεις. Μείνετε χαλαροί και αφήστε την ημέρα να περάσει ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αρμονία των συναισθημάτων σας, είναι σημαντική για να φέρετε την ισορροπία στις σχέσεις σας. Προγραμματίστε τις συναντήσεις σας,  και δώστε τον καλύτερο εαυτό σας. Αφήστε τη διαίσθησή σας, να σας καθοδηγήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα βάρη και οι υποχρεώσεις που σας συνοδεύουν, σας έχουν κουράσει και νιώθετε αρκετά εξαντλημένοι. Συζητήστε με άτομα, τα οποία  εμπιστεύεστε και ακούστε την άποψή τους. Μία γυναίκα από το κοντινό περιβάλλον σας, μπορεί να σας βοηθήσει και να σας συμβουλέψει σωστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια νοσταλγική διάθεση θα σας γυρίσει πίσω στο παρελθόν και θα ανατρέξετε σε παλαιές σχέσεις σας. Αυτό θα σας κάνει να σκεφτείτε περισσότερο την μέχρι και τώρα πορεία σας. Η ημέρα θα πάρει ένα θετικό χρώμα και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα  μπορείτε να κάνετε περισσότερο πράματα που σας ευχαριστούν. Μια έξοδος για διασκέδαση θα σας ανανεώσει ή ακόμα μπορείτε να μείνετε στο σπίτι με αγαπημένα πρόσωπά σας, κάνοντας ουσιαστικές συζητήσεις. Κανονίστε ότι είναι πιο κοντά, στα ενδιαφέροντά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα υπάρξουν θερμά συναισθήματα,  που θα οδηγήσουν σε ένα αρμονικό κλίμα τις σχέσεις σας. Αν δημιουργηθεί κάποια ένταση, προσπαθήστε να την χειριστείτε πιο διπλωματικά. Προσέξτε περισσότερο τον εαυτό σας, έχετε ανάγκη να βρείτε χρόνο για όσα θέλετε να κάνετε.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.