Τα ζώδια της Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:52:41 ,10/13/2019
Αστρολογία- αρχαίος πλανήτης- Φωτογραφία από PIRO4D από το Pixabay

Ταύροι, σήμερα, μπορείτε να εξετάσετε με κάθε λεπτομέρεια θέματα σχέσεων και να επανορθώσετε λάθη, που σας έχουν εγκλωβίσει.Φωτογραφία από PIRO4D από το Pixabay

Ταύροι, σήμερα, μπορείτε να εξετάσετε με κάθε λεπτομέρεια θέματα σχέσεων και να επανορθώσετε λάθη,  που σας έχουν εγκλωβίσει. Οι ειλικρινείς συζητήσεις και ο σεβασμός που θα δείξετε απέναντι στις απόψεις του/της συντρόφου σας, θα είναι η γέφυρα για μία θετική πορεία. Λέοντες, τα νέα σχέδιά σας,  μπορεί να μην έχουν το ανάλογο υπόβαθρο που εσείς επιθυμείτε, για να αναδειχθούν τα ταλέντα σας. Ίσως, θα πρέπει να αναπτύξετε το κοινωνικό κύκλο σας, και να φροντίσετε να έρθετε σε επαφή με τα κατάλληλα πρόσωπα. Σκορπιοί, σήμερα, θα εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια για να διευρύνετε την μόρφωσή  σας και θα ασχοληθείτε με θέματα ανώτερης εκπαίδευσης. Οι μακρινοί προορισμοί θα σας μάθουν νέες συνήθειες και έθιμα, διευρύνοντας τις γνώσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σας, δεν είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με θέματα,  που απαιτούν δραστικές κινήσεις. Η στροφή προς το σπίτι και κοντινά πρόσωπά σας, είναι αυτό που θα σας δώσει τη σιγουριά και τη θαλπωρή που έχετε ανάγκη. Θα νιώσετε σήμερα, περισσότερο την ανάγκη να στρέψουν επάνω σας, την προσοχή τους, τα άτομα που αγαπάτε. Αποφύγετε, όμως, σημαντικές συζητήσεις, οι οποίες θα σας προκαλέσουν παρεξηγήσεις και εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιλογή σας,  να βρεθείτε με πρόσωπα και σε χώρους, οι οποίοι ταιριάζουν στα δικά σας, πιστεύω είναι αυτό,  που μπορεί να σας ανανεώσει. Η επικοινωνία με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα βοηθήσει να αναπτυχθείτε επαγγελματικά και να φέρετε την πρόοδο στα σχέδιά σας. Μείνετε σταθεροί σε πρωτότυπες ιδέες που έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, η εξέλιξη της ημέρας θα είναι ανάλογη με τις επιλογές,  που θα κάνετε. Στις συζητήσεις που θα προκύψουν με τα άτομα του κοντινού περιβάλλοντός σας, θα έχετε το περιθώριο να εξετάσετε περισσότερα πράγματα και να προτείνετε νέες ιδέες. Η στάση σας,  θα παίξει σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα που θα έρθει. Γι’ αυτό να είστε προσεχτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα είναι κατάλληλη να ασχοληθείτε με την οργάνωση νέων σχεδίων και με εκδηλώσεις,  που επιθυμείτε να συμμετάσχετε. Αυτό θα σας βγάλει από τη ρουτίνα και θα σας φέρει σε επαφή με νέα πρόσωπα. Μπορείτε, να εκμεταλλευτείτε επομένως προτάσεις που θα σας κρατήσουν ενεργούς και θα αφήσουν να αναδειχθούν οι ικανότητές σας.

ΛΕΩΝ

Η διάθεσή σας,  θα παίξει σημαντικό ρόλο, για να μπορέσετε να δείτε την πραγματική εικόνα κάποιων καταστάσεων. Οι αρνητικές σκέψεις, επομένως,  θα πρέπει να απέχουν και να είστε αντικειμενικοί απέναντι στα πράγματα. Επανεξετάστε όλα τα στοιχεία, που έχετε κι  έπειτα προβείτε σε συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα για σας, θα έχει αρκετά απρόβλεπτα, ιδιαίτερα στο συναισθηματικό τομέα σας. Θα νιώσετε ότι μια αλλαγή στη σχέση σας, μπορεί να σας ανανεώσει και να βελτιώσει την επικοινωνία με το/τη  σύντροφό σας. Επίσης, μία νέα γνωριμία, μπορεί να σας ωθήσει σε νέες περιπέτειες.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε ένα αίσθημα μοναξιάς, το οποίο μπορεί να σας απομακρύνει από ενέργειες και δράσεις. Η επιθυμία σας,  να μείνετε στο σπίτι ή με πρόσωπα που εμπιστεύεστε, θα είναι έντονη. Ίσως θελήσετε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας,  και να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα μέσα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, αυτό που θέλετε είναι να διασκεδάσετε και να περάσετε ευχάριστα με  πρόσωπα, τα οποία σας κατανοούν. Στο παρελθόν μπορεί να έχετε περάσει από αρνητικές καταστάσεις, που σας μετέφεραν αρκετό άγχος. Οι αποφάσεις σας, να θυμάστε ότι είναι καταλυτικές, για τα επόμενα βήματά σας. Δείτε από μία άλλη οπτική τη ζωή σας.Αυτό θα σας γεμίσει με θετική ενέργεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα, θα πρέπει να είναι αρκετά προσεχτικές, διότι μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους, κάποιες προκαταλήψεις από βιώματα του παρελθόντος. Να είστε επιφυλακτικοί στα λόγια σας, και μην κάνετε παρορμητικές σκέψεις. Η ισορροπία και η αρμονία θα επέλθει στη σχέση σας, από τις δικές σας, προσπάθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια έξοδος που έχετε προγραμματίσει σήμερα με φίλους ή το/τη  σύντροφό σας, θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το στρες και να περάσετε καλές στιγμές. Αποφύγετε να είστε απόλυτοι σε συζητήσεις. Προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί, όταν αυτό χρειάζεται. Μια διπλωματική στάση θα σας βγάλει από δύσκολες καταστάσεις, που μπορεί να προκύψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, έχετε τη  διάθεση να ακούσετε τα προβλήματα φίλων ή κοντινών προσώπων σας, και να δώσετε τις συμβουλές, που χρειάζονται οι άλλοι από σας. Η συμβουλή σας, θα είναι μία σημαντική βοήθεια για τις ανησυχίες τους,  και ταυτόχρονα θα σας βάλει σε σκέψεις για δικά σας, θέματα. Αυτό, θα βοηθήσει να διορθώσετε την επικοινωνία μεταξύ σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορείτε να επιδιώξετε να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπά σας, που στο παρελθόν είχατε απομακρυνθεί. Η θετική διάθεσή σας, θα βοηθήσει να ακούσετε την άποψή τους,  και να υπάρξει αλληλοκατανόηση. Δείξτε τα συναισθήματά σας,  και μην φοβάστε να αντιμετωπίσετε τις απόψεις των άλλων. Απλά υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, όταν αυτό χρειαστεί.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.