Τα ζώδια της Κυριακής 10 Μαρτίου 2019

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

23:49:29,03/09/2019
Φαντασία- Image by darksouls1 on Pixabay

Τα ζώδια της Κυριακής 10 Μαρτίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής». Φωτογραφία: Image by darksouls1 on Pixabay

Λέοντες, το δυνατό ένστικτό σας, μπορεί να επαναπροσδιορίσει τη θέση σας, απέναντι στην σχέση με το/τη σύντροφό σας. Συζητήσεις στηριζόμενες σε ειλικρινά συναισθήματα θα φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα ανάμεσά σας. Παρθένοι, δείξτε προσοχή σε τρίτα πρόσωπα, που επιζητούν να εισβάλλουν στη σχέση σας, και να προκαλέσουν αρνητικά αποτελέσματα. Μείνετε επιφυλακτικοί στις προτάσεις , που δέχεστε και αφήστε ελεύθερη τη διαίσθησή σας, να σας οδηγήσει στη σωστή πορεία. Υδροχόοι, η ψυχρότητα και η απομόνωση στη σχέση σας, οφείλεται από προβλήματα, που έχουν μείνει απροσδιόριστα. Εστιάστε με ακρίβεια σε αυτό που δημιουργεί κάποιο χάσμα ανάμεσά σας. Οι επιπόλαιες και αρνητικές σκέψεις δε βοηθούν στην επίλυση.

ΚΡΙΟΣ

Η ημέρα σήμερα σας βοηθάει να ηρεμήσετε και να δείτε με διαφορετική οπτική αρκετά θέματα, δίνοντας σας, περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Οι εξορμήσεις στη φύση και η διασκέδαση με αγαπημένα πρόσωπά σας, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλετε να πάρετε την ημέρα με αγαπημένα πρόσωπά σας και να βρεθείτε στη φύση, λαμβάνοντας θετική ενέργεια και αυτό θα συμβάλει στην αλλαγή της ψυχολογίας σας. Είναι που χρειάζεστε για να αποβάλετε το άγχος και την ένταση της καθημερινότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα ξεκαθαρίσματα που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην ερωτική ζωή σας, θα στρέψουν λίγο την προσοχή σας, σε πιο ώριμες σκέψεις και αποφάσεις. Παρ’ ότι η ημέρα σας ευνοεί, καλό είναι να παραμείνετε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Μην πιέζετε τις καταστάσεις. Απλά προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα αγγίζει την ψυχή σας, και η διάθεσή σας, είναι ανάλαφρη και χαρούμενη. Η επικοινωνία με τους αγαπημένους σας, είναι ευχάριστη και οι περίπατοι στη φύση σας φέρνουν πιο κοντά.

ΛΕΩΝ

Μία αρκετά φορτισμένη ατμόσφαιρα θα σας επιβαρύνει την ψυχολογία και θα σας ρίξει ψυχολογικά. Μπορείτε να βρεθείτε με τους φίλους σας, και να ζήσετε στιγμές που θα σας κάνουν και πάλι παιδιά. Εξάλλου, η ημέρα δίνει τη νότα της, και την ανοιξιάτική πνοή της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, θα τα αφήσετε για λίγο στην άκρη, όσο και αν σας είναι δύσκολο εξαιτίας της υπευθυνότητάς σας. Βγείτε και περάστε ευχάριστα με τους φίλους ή το/τη σύντροφό σας, θα σας αναζωογονήσει.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, θα ακολουθήσετε τους κανόνες της άνοιξης που είναι χαρά, διασκέδαση και ανάλαφρη διάθεση κοντά στα αγαπημένα πρόσωπά σας. Οι εκδρομές και οι εξορμήσεις στη φύση θα αναβιώσουν τα παιδικά χρόνια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιος εκνευρισμός μπορεί να έχει προκύψει από την υπερβολική κατάχρηση της ευαισθησίας και της δοτικότητάς σας. Σήμερα, όμως, μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας, που θα βοηθήσουν περισσότερο την ψυχολογία σας. Φροντίστε να βρεθείτε με άτομα,  τα οποία σας κατανοούν και μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία ρομαντική διάθεση  είναι διάχυτη στην ερωτική ζωή σας, και αναδεικνύει τον ευαίσθητο χαρακτήρα σας. Ο πόθος να βρεθείτε σε όμορφα μέρη, θα σας γεμίσει με ευτυχία και χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πρωτότυπες σκέψεις θα σας οδηγήσουν σε συναρπαστικές καταστάσεις, που θα ζήσετε με κοντινά πρόσωπά σας. Οι συναντήσεις στη φύση και οι εκδρομές θα χαρακτηρίσουν την ημέρα ως ευχάριστη και διασκεδαστική. Ο αέρας της άνοιξης θα σας φέρει πιο κοντά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία ψυχρότητα μπορεί να εμφανιστεί στη σχέση σας, αν εσείς δεν ελέγξετε τη διάθεσή σας, και δε συμβιβαστείτε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να διοργανώσετε μια εκδρομή στην φύση, παρέα με φίλους που αγαπάτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ερωτική ζωή σας, σήμερα, μπορεί να βελτιωθεί αρκετά και τα συναισθήματά σας, θα γεμίσουν χαρά και ευτυχία. Οικογενειακές ή προσωπικές στιγμές σας, θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.