Τα ζώδια της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου 2019

Aπό  το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:28:31,02/10/2019
Ονόματα Ζωδίων σε ζάρια

Τα ζώδια της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Καρκίνοι, τα θερμά συναισθήματα που τρέφετε για άτομα από το παρελθόν, θα σας ωθήσουν σε κινήσεις για να αναζωπυρώσετε τις σχέσεις σας. Η αποφασιστικότητα, θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας. Λέοντες, δεν είναι η καλύτερη περίοδος να προεκτείνετε τα σχέδια σας, διότι οι πιέσεις δε σας αφήνουν να λειτουργήσετε με ψυχραιμία. Παρθένοι, η πρωτοπορία και η τόλμη είναι στοιχεία, που σας καθορίζουν την προσωπική εξέλιξή σας, και ταυτόχρονα, σας διαφοροποιούν από το γύρω περιβάλλον.

ΚΡΙΟΣ

Η συναισθηματική ανασφάλειά σας, προκαλεί αναστολές σε σχέδια, που έχετε προκαθορίσει να πραγματοποιηθούν στον επαγγελματικό τομέα σας. Μείνετε μόνοι και δώστε το περιθώριο στις επιθυμίες σας, να αναβιώσουν και να μπορέσετε ξανά να ονειρευτείτε. Η στασιμότητα δε σας εκφράζει και μπορεί να σας οδηγήσει στην καταστολή, η οποία για σας είναι μία αρνητική στάση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα μπορείτε να κάνετε ένα λεπτομερή έλεγχο στον επαγγελματικό τομέα σας, και να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις, που θα στηρίξετε με δυναμισμό και επιμονή. Το πείσμα είναι ένα στοιχείο της προσωπικότητας σας, που θα βοηθήσει να μην επηρεαστείτε από εμβόλιμες καταστάσεις, οι οποίες θα είναι αναβλητικές για όσα έχετε προγραμματίσει να κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό τομέα σας, ίσως ακυρώσουν τις ιδέες που υπάρχουν στο πλάνο σας. Βρείτε τρόπους να αντιμετωπίσετε την κατάσταση, δείχνοντας μία διπλωματική εικόνα, η οποία θα στηρίξει την προσωπική άποψή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα θερμά συναισθήματα που διατηρούνται στις φιλικές επαφές σας, θα βοηθήσουν να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Δείξτε τα αληθινά αισθήματά σας, μιλώντας με ειλικρίνεια και αποδεχτείτε τις απόψεις τους, με σεβασμό. Η ημέρα θα κυλίσει ευχάριστα γεμάτη εκπλήξεις, αναβιώνοντας παλαιές αναμνήσεις.

ΛΕΩΝ

Η ψυχολογική κατάστασή σας, μπορεί να σας ωθήσει σε εντάσεις και διαφωνίες με αγαπημένα πρόσωπά σας. Μην αφήσετε το περιθώριο, να σας καταβάλει η ανασφάλεια και η εμμονή σε συζητήσεις, που απαιτούν αναλύσεις σε βάθος. Συμβουλευτείτε άτομα, τα οποία εμπιστεύεστε, ώστε να σας βγάλουν από το συναισθηματικό αδιέξοδο που βρίσκεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το κλίμα των διαπροσωπικών σχέσεων σας, θα κινηθεί σε ελεύθερο πνεύμα και θα τους εκπλήξετε, δείχνοντας μία νέα εικόνα. Η ρουτίνα και τα κοινότυπα πράγματα, δε σας εκφράζουν και θα ψάξετε τρόπους να ξεφύγετε και να δημιουργήσετε καινοτόμες ιδέες, αποκομίζοντας νέες εμπειρίες.

ΖΥΓΟΣ

Το αίσθημα της απομόνωσης είναι αυτό που θα ικανοποιήσει τον ψυχικό κόσμο σας, κάνοντας σας, να δείτε μία διαφορετική εικόνα του εαυτού σας. Συγκεντρωθείτε στις επιθυμίες, που έχετε και δημιουργείστε βάσεις, για να τις κατακτήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, σας δίνει έναν άλλο αέρα να κινηθείτε. Το φιλικό περιβάλλον σας, θα συμμετέχει σε αυτή την ενέργεια και θα ακολουθήσετε ευχάριστους ρυθμούς μαζί τους, οι οποίοι θα επηρεάσουν θετικά τον συναισθηματικό παράγοντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μείνετε ρεαλιστές, σε θέματα που θα καθορίσουν την ομαλή σχέση με τα αγαπημένα πρόσωπά σας ή το/τη  σύντροφό σας. Η ψυχραιμία είναι ένα στοιχείο, που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε καθαρή τη σκέψη σας, και να μην παρασυρθείτε από αποκυήματα της φαντασίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δοτική διάθεσή σας, να βοηθήσετε τους γύρω σας, και να τους χαρίσετε δώρα, είναι έντονη σήμερα, αλλά προσέξτε μην ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, και επηρεαστεί η οικονομική σταθερότητά σας.  Η επαφή με τη φύση, θα σας χαλαρώσει και θα σας προσφέρει την ευεξία, που έχετε ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνεργασίες που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον, θα μπορέσουν να σας οριοθετήσουν ένα νέο επαγγελματικό ορίζοντα. Θα ευνοηθεί περισσότερο η επικοινωνία με το γυναικείο φύλο, ώστε να μπορέσουν να κυλήσουν εύκολα τα νέα σχέδιά  σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι αρνητικές καταστάσεις και συγκυρίες που θα προκύψουν στη διάρκεια της ημέρας, θα σας αναγκάσουν να δείτε με διαφορετική οπτική την προσωπική ζωή σας. Ίσως, αυτές γίνουν το έναυσμα να κάνετε μία νέα αρχή στη ζωή σας, και να ξεφύγετε από πράγματα του παρελθόντος, που σας κρατάνε δέσμιους.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.