Τα ζώδια της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου 2019

Από το  Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:01:33,09/09/2019
Ζευγάρι κάτω από τα άστρα- Φωτογραφία από Mihai Paraschiv από το Pixabay

Τα ζώδια της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου 2019 Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Mihai Paraschiv από το Pixabay

Λέοντες, αν βρεθείτε σε δύσκολη θέση με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον σας, φερθείτε με διπλωματικό τρόπο. Η ημέρα, δεν είναι κατάλληλη για σοβαρές συζητήσεις. Παρθένοι, κάποια θέματα του παρελθόντος μπορούν να σταθούν εμπόδιο, στα μελλοντικά σχέδια σας, τα οποία συσχετίζονται με την εργασία σας. Σκορπιοί, βάλτε τάξη στα οικονομικά σας, και ασχοληθείτε με υποθέσεις που αφορούν εκκρεμότητες. Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν, χρειάζονται την προσοχή σας, για να φέρετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ

Η ανάγκη να βρεθείτε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπά σας,  και να συζητήσετε διαφωνίες, που υπήρξαν στο παρελθόν, σας κάνει πιο διαλλακτικούς σε συζητήσεις. Βρεθείτε σε χώρους που θα σας χαλαρώσουν, απομακρύνοντας αρνητικές σκέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αρνητική ψυχολογία σας, εντείνει τις απότομες συναισθηματικές αλλαγές και τα πράγματα γύρω σας, μοιάζουν ακατόρθωτα. Ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες και κοιτάξτε περισσότερο την υγεία σας, αλλάζοντας ταυτόχρονα διατροφικές συνήθειες. Βάλτε στη διατροφή σας, περισσότερα φρούτα και λαχανικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ομαδικό πνεύμα κυριαρχεί στις σκέψεις σας, και ενισχύεται η συνεργασία με νέα άτομα. Η διπλωματική στάσή  σας, θα βοηθήσει περισσότερο τα σχέδιά σας, η οποία μπορεί να στηρίξει απρόοπτες εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα από νέες συναντήσεις από το κοινωνικό περιβάλλον σας, θα βελτιωθεί η διάθεσή σας,  και θα νιώσετε ένα αρμονικό κλίμα, συνειδητοποιώντας ότι αφήνετε πίσω σας,  παλαιά κατεστημένα. Η ημέρα σας, θα πάρει μια ευχάριστη τροπή.

ΛΕΩΝ

Οι διαφωνίες και οι λεκτικές αντιπαραθέσεις που υπήρξαν στο παρελθόν με κοντινά πρόσωπά σας, έχουν φέρει εντάσεις μέσα στις σχέσεις σας. Σήμερα, καλύτερα να αποφύγετε συζητήσεις, διότι η οξύθυμη συμπεριφορά, που μπορεί να νιώσετε δε θα βοηθήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φανείτε προσεχτικοί σήμερα και κρατήστε τις ισορροπίες, με άτομα που σας ενδιαφέρουν. Προσοχή σε πρόσωπα που μπορεί να έχουν αρνητική πρόθεση απέναντί σας, και επιθυμούν να εισβάλλουν στην προσωπική ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση να πρωτοτυπήσετε και να συμμετέχετε σε κάτι νέο, είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Τα συνηθισμένα και τα κοινότυπα δε σας αντιπροσωπεύουν, αλλά αντιθέτως η περιπέτεια είναι ο στόχος σας. Σκεφτείτε απλά τα βήματά σας, περισσότερο, ώστε να μην βιαστείτε υπερβολικά σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε οικογενειακά θέματά σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες και οι αποφάσεις που θα πάρετε, θα είναι αδιάλλακτες. Ίσως, έχετε περάσει από ένα παρελθόν, που οι συνθήκες δε βοήθησαν την ομαδικότητα. Η διάθεση, όμως, να επαναπροσδιορίσετε τα πράγματα είναι έντονη, αλλά χρειάζεται το απαραίτητο μέτρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, έπειτα από κάποια ξεκαθαρίσματα που θα κάνετε με το/τη  σύντροφό σας, θα νιώσετε καλύτερα. Οι κοινές δραστηριότητες θα σας φέρουν πιο κοντά, ζώντας ευχάριστες στιγμές μαζί του/της. Η ευαισθησία σας, θα δείξει με ανάλαφρο τρόπο το χαρακτήρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να μείνετε μόνοι σας, και να απομακρυνθείτε από τις εντάσεις, γιατί νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Ο διαλογισμός και το να βρεθείτε σε χώρους, που σας χαλαρώνουν, είναι η ιδανική λύση για να ισορροπήσετε συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, η ημέρα είναι κατάλληλη για να οργανώσετε τα επαγγελματικά ραντεβού σας,  και να αναπτύξετε τα σχέδιά σας. Οι συζητήσεις που θα κάνετε, θα έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς θα αποκτήσετε την εμπιστοσύνη των άλλων. Η κοινωνικότητά σας,  είναι ένα στοιχείο, που κάνει εύκολη την πρόσβαση σε οποιαδήποτε χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι απαντήσεις που θα λάβετε από τον επαγγελματικό σας τομέα, είναι ανάλογες με τις προσπάθειες , τις οποίες έχετε κάνει στο παρελθόν. Ξέρετε ότι τα πράγματα δείχνουν δύσκολα, αλλά για σας τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, και θα πάρετε σωστές αποφάσεις.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.