Τα ζώδια της Δευτέρας 8 Απριλίου 2019

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα  PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

02:23:25,04/08/2019

Βόρειο Σέλλας- Φωτογραφία από Noel Bauza από το Pixabay

Τα ζώδια της Δευτέρας 8 Απριλίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα PhD Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Noel Bauza από το Pixabay

Ταύροι, η επιθυμία σας,  να αποκτήσετε την ασφάλεια σας ωθεί σε νέα σχέδια. Καρκίνοι, συγκροτήστε τις σκέψεις σας, και οργανωθείτε δυναμικά, ώστε να μην αφήσετε περιθώριο να παραγκωνιστούν οι ενέργειες σας, από το γύρω περιβάλλον. Οι εξελίξεις, θα επιβεβαιώσουν τις παρελθοντικές ενέργειες σας. Λέοντες, η επικοινωνία με το/τη  σύντροφό σας, θα υποδείξει την ελευθερία σκέψης που σας διακατέχει. Σκεφτείτε με ρεαλισμό και απαντήστε με λογική, σε ότι θεωρείτε περιττό και σας κουράζει. Μην αφήνετε τρίτα άτομα να σας επηρεάζουν.

ΚΡΙΟΣ

Η επαγγελματική ζωή σας, θα κινηθεί επάνω σε ένα νέο μοτίβο και μία άλλη οπτική, εφόσον θα αρχίσετε να παρατηρείτε τις συμπεριφορές και τις προθέσεις των άλλων γύρω σας, τις οποίες μέχρι  και τώρα μπορεί να τις χαρακτηρίζατε μόνο καλοπροαίρετες. Αυτό θα σας κάνει πιο προσεκτικούς, στις προτάσεις και στα επόμενα σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μείνετε υποψιασμένοι στις προτάσεις,  που θα σας γίνουν στον επαγγελματικό χώρο σας. Ίσως δεν είναι αυτό που φαίνονται. Η δοτική συμπεριφορά σας,  και η ευαισθησία του χαρακτήρα σας, είναι στοιχεία που μπορούν να πατήσουν και να σας εκμεταλλευτούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσπάθειά  σας, να έχετε ευχάριστη συντροφιά πλάι σας, θα δημιουργήσει το ανάλογο κλίμα, ώστε να προσελκύσετε τα πρόσωπα που θα σας την χαρίσουν. Η συναδελφικότητά  σας, θα φέρει ομαλά αποτελέσματα στα επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η οργάνωση μιας εξόδου με το/τη  σύντροφό σας, θα σας φέρει πιο κοντά και θα καλλιεργηθεί το κατάλληλο κλίμα για να ξεκαθαρίσετε τις διαφωνίες, που σας δημιούργησαν εντάσεις. Η αποδοχή και η αναγνώριση των προσπαθειών σας, θα βελτιώσει την αυτοπεποίθησή σας.

ΛΕΩΝ

Οι σκέψεις σας, σήμερα, θα κινούνται γύρω από ευχάριστα πράγματα και θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Οι συναντήσεις με άτομα που σας διασκεδάζουν, θα είναι στις πρώτες προτιμήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις  σας έχουν πιέσει συναισθηματικά και ίσως κοιτάτε τα πράγματα με αμηχανία. Η φόρτιση αυτή  σας κρατάει σπίτι και απομακρύνεστε από συνευρέσεις,  που θα σας δώσουν την αίσθηση χαράς. Μάλλον,  έχετε περισσότερη ανάγκη το  συλλογισμό από οτιδήποτε άλλο.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση να συνεργαστείτε και να βρείτε νέους ορίζοντες να αναπτύξετε, σας κάνει ενεργητικούς και δραστήριους. Ο πολύπλευρος χαρακτήρας σας, μπορεί να στηρίξει αυτές τις εκδοχές και να αναδειχθούν τα καλλιτεχνικά ταλέντα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενώ η ημέρα, δείχνει μία εύνοια προς το μέρος σας,  και μπορείτε να στηρίξετε νέες συνεργασίες και συμφωνίες, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις επόμενες κινήσεις ,που έχετε στο νου σας. Προσέξτε στα σχέδια, που θα αναπτύξετε να υπάρχουν γερές βάσεις, ώστε να αποφύγετε αρνητικές συνέπειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια σχέδιά σας, μπορεί να είχαν δυσκολίες στο να ολοκληρωθούν και σας κούρασαν ψυχολογικά, αποφύγετε –  όμως – να τα αφήσετε να σας προκαλούν αρνητική συμπεριφορά, την οποία ίσως κάποιες φορές δεν μπορείτε να την ελέγξετε. Εστιάστε σε τρόπους που μπορούν να σας χαλαρώσουν και να σας αλλάξουν τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχολογική διάθεσή σας, μπορεί να μη χαρακτηρίζεται από χαρά εξαιτίας των προσωπικών και οικονομικών δυσκολιών. Η πρόθεση να βρεθείτε με άτομα απολύτου εμπιστοσύνης, θα σας βοηθήσει να βρείτε την κατάλληλη λύση σε όσα σας απασχολούν. Κάντε ότι θεωρείτε ότι θα σας βοηθήσει περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, τίποτα δε  σας κρατάει προσγειωμένους, αφού θέλετε να βρεθείτε σε ένα πρωτότυπο κλίμα που θα εκτινάξει τις ιδέες σας, στα ύψη. Η διάθεσή  σας,  αυτή στηρίζεται στην αντισυμβατικότητα και το πνεύμα ελευθερίας, που σας διέπει. Μην ξεφύγετε από τα όρια σας, γιατί ίσως αργότερα το μετανιώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια ψυχρή συμπεριφορά, μπορεί να εμφανιστεί με κοντινά πρόσωπά σας ή του οικείου περιβάλλοντός σας,  και αυτό σας δημιουργεί μία αναστάτωση στον συναισθηματικό κόσμο σας. Μην προσπαθήσετε σήμερα, να αναλύσετε τα ζητήματα,  που σας απασχολούν, διότι δεν είστε σε θέση να τα οργανώσετε σωστά.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.