Τα ζώδια της Δευτέρας 7 Ιανουαρίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:01:55,01/07/2019
Ηλιακό σύστημα

Τα ζώδια της Δευτέρας 7 Ιανουαρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Λέοντες, η ειλικρινής διάθεση και η δυναμική παρουσία σας, θα επικρατήσουν στις συζητήσεις, που θα εξελιχθούν και θα χαράξουν το δρόμο για το μέλλον. Ζυγοί, σήμερα έχετε την ευχέρεια να χαράξετε τα επαγγελματικά σχέδια σας,  και να τους δώσετε την ανάλογη έμφαση. Υδροχόοι, η αυτοκυριαρχία σας, μπορεί να δώσει ένα διαφορετικό τόνο στις συζητήσεις που θα κάνετε, με τους συναδέλφους σας. Ιχθύες, κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος θα κάνουν την έναρξή τους, και θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στο χειρισμό τους.

ΚΡΙΟΣ

Οι κοινωνικές σχέσεις σας, σήμερα, θα είναι αρκετά βελτιωμένες και θα σας ανοίξουν ορίζοντες για τα σχέδια, που έχετε χαράξει τον τελευταίο καιρό. Οι φίλοι και το συναδελφικό περιβάλλον, μπορεί να σας βοηθήσουν στηρίζοντας τις ιδέες σας, οι οποίες έχουν μία πρωτότυπη πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι δυσκολίες που περάσατε όλο αυτό το διάστημα, σας έχουν βοηθήσει να κατασταλάξετε στα σχέδια σας, τα οποία  μπορούν με μία ευκολία να πραγματοποιηθούν. Τα οικεία πρόσωπα που σας περιβάλλουν, θα μπορέσουν να εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας,  και αυτό θα σας δώσει ένα αίσθημα αισιοδοξίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επιθυμίες σας, σας οδηγούν σε πράξεις που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας, και το ηθικό σας. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε θέματα,  που υπήρξαν με κοντινά πρόσωπά σας,  και να δώσετε μία διαφορετική οπτική, για το μέλλον μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σας, θα σας απασχολήσουν σήμερα σε έντονο βαθμό και μπορεί να σας προκαλέσουν μία ανασφάλεια, εφόσον θα αισθανθείτε δυσκολίες για την επίλυσή τους. Μην αποθαρρύνεστε, έχετε εξάλλου την ικανότητα και την οξύτητα της σκέψης, ώστε να βελτιώσετε τις καταστάσεις με γρήγορους ρυθμούς.

ΛΕΩΝ

Τα αισθήματα των άλλων γύρω σας, είναι καθοριστικά για τον τρόπο,  που θα εξελιχθούν οι σχέσεις σας. Γι’ αυτό θα πρέπει να μη μένετε αμέτοχοι σε συμπεριφορές αρνητικές που παρουσιάζουν. Ο ερωτισμός και το πάθος σας, απέναντι στο/στη σύντροφό σας,  είναι τα κίνητρα για να ανανεώσετε τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητα είναι αυτά, που θα σας κρατήσουν πίσω από τις ενέργειες, τις οποίες  θέλετε να ολοκληρώσετε. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, και δώστε του, την ευκαιρία να στραφεί προς τις επιθυμίες σας. Μπορείτε παράλληλα να υπάρχετε και στους δύο τομείς, καθώς και αυτό θα σας γεμίσει με αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα έχετε την κατάλληλη ενέργεια για να βρείτε τρόπους, ώστε να δημιουργήσετε νέα σχέδια για την επαγγελματική σταδιοδρομία σας. Η τόλμη που διαθέτετε, θα είναι το κίνητρο, το οποίο  θα σας πάει μέχρι το τέλος, καθώς  και θα κινητοποιήσει νέες ιδέες, που θα διαφοροποιήσουν τη θέση σας, από τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός σήμερα στρέφει την προσοχή σας,  σε σημαντικά θέματα για εσάς. Η χαλάρωση μπορεί να σας χαρίσει μία ευχάριστη ανάσα για τις επόμενες ημέρες δράσης. Το κοντινό ή φιλικό περιβάλλον σας, θα σας στηρίξει ψυχολογικά και θα περάσετε ευχάριστα διασκεδάζοντας μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κινητικότητα που υπάρχει γύρω σας, μπορεί να μην συμπίπτει με τις σκέψεις και τα σχέδια, τα οποία εσείς θέλετε να κάνετε.  Απλά επεξεργαστείτε τις καταστάσεις γύρω σας, με θετικό τρόπο. Σήμερα, ευνοούνται συναντήσεις με πρόσωπα, τα οποία θα σας προσφέρουν χαλάρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις επαγγελματικές συναναστροφές σας, δε θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, που θα σας επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη στάση και σκεφτείτε πως θα πρέπει να λειτουργήσετε μελλοντικά, για να αποκτήσετε ανοδική πορεία στο οικονομικό σκέλος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συζητήσεις που θα υπάρξουν με τα κοντινά πρόσωπά σας, μπορεί να είναι οξυμένες και θα προσπαθήσετε να δώσετε μία νέα δομή στα πράγματα. Αποφύγετε τις εντάσεις. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας, και κρατήστε χαμηλούς τους τόνους.

ΙΧΘΥΕΣ

Υποθέσεις παρασκηνίων μπορεί να πάρουν την πρωταρχική θέση στα ενδιαφέροντά σας, και θα δώσετε το στίγμα σας, στα άτομα που ίσως είναι αρνητικά προσκείμενα. Δείτε τα πράγματα χωρίς συναισθηματικούς επηρεασμούς. Οι σκέψεις σας, θα πρέπει να είναι εστιασμένες στην επίλυση αυτών των θεμάτων, διότι το αντίθετο θα σας κουράσει ψυχολογικά.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.