Τα ζώδια της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου 2019

Με το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

22:09:47,11/03/2019
Φεγγάρι- Φωτογραφία από Robert Karkowski από το Pixabay

Δίδυμοι, δεν έχετε την κατάλληλη ψυχολογία για να προβείτε σε αποφάσεις και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Φωτογραφία από Robert Karkowski από το Pixabay

Δίδυμοι, δεν έχετε την κατάλληλη ψυχολογία για να προβείτε σε αποφάσεις και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Η μοναχικότητα  θα σας βοηθήσει να βρείτε τον εαυτό σας, και να εστιάσετε στις επιθυμίες σας. Παρθένοι, η αυτοπεποίθηση που έχετε μπορεί να βοηθήσει υποθέσεις, οι οποίες  αφορούν τα προσωπικά σας. Ζυγοί, κάποια γεγονότα ίσως έχουν επηρεάσει την επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπά σας. Θα πρέπει να δείξετε πιο συγκαταβατικοί σε νέες προτάσεις, που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην είστε απόλυτοι.

ΚΡΙΟΣ

Η ημέρα  μπορεί να είναι κάπως δύσκολη, κυρίως στα επαγγελματικά σας, καθώς δε θα μπορέσετε να εξακριβώσετε θέματα, που συσχετίζονται με οικονομικές συναλλαγές. Θα πρέπει να ακολουθήσετε πιο συγκροτημένα βήματα και να μην ξεπερνάτε τα όρια ασφαλείας σας. Εξετάστε καλύτερα όσα φαίνονται μπερδεμένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ενθουσιασμός σήμερα, μπορεί να εμφανιστεί σε έναν υπέρμετρο βαθμό και αυτό να σας οδηγήσει σε παρορμητικές σκέψεις. Από τη μία, θα νιώσετε μία ελευθερία, από την άλλη όμως, μπορεί να μην ευνοηθείτε σε αποφάσεις,  που θα πρέπει να λάβετε για τη σταδιοδρομία σας. Κρατήστε απλά, μία ισορροπία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δώστε προτεραιότητα σε θέματα που επείγουν, μένοντας προσεκτικοί σε ότι σας δυσκολεύει στη ζωή σας. Μείνετε προνοητικοί και προσεκτικοί απέναντι στις εξελίξεις, παρ’ ότι η ψυχολογία σας,  δε  βοηθάει όσο πρέπει. Στηριχτείτε στις συμβουλές , που θα σας δοθούν από έμπιστα άτομα και βαδίστε σε σίγουρα μονοπάτια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα έχει αρκετά απρόβλεπτα και θα πρέπει να φροντίσετε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Σε αντιπαραθέσεις με ανταγωνιστές δε θα πρέπει να έχετε βιασύνη και αυθορμητισμό σε θέματα, που μπορούν να έχουν αρνητική κατάληξη.

ΛΕΩΝ

Μην ασχολείστε με προτάσεις που δεν είναι υλοποιήσιμες αυτό το διάστημα, γιατί αυτό δημιουργεί λάθος εντυπώσεις και μπορεί να φέρει καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Η μοναχικότητα είναι αυτό, που έχετε ανάγκη και σας ενώνει με τις χαμένες δυνάμεις σας. Προσέξτε τον τρόπο που παίρνετε σοβαρά, κάποια ασήμαντα θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συναισθηματικά είστε αρκετά ευάλωτοι και θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή σε ενοχές ή τύψεις, που νιώθετε από το παρελθόν. Στραφείτε προς τον εαυτό σας, και κάντε το καλύτερο γι’ αυτόν. Μην απογοητεύεστε από τις καθυστερήσεις, που υπάρχουν στα σχέδιά σας. Μπορείτε να τις ξεπεράσετε.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά παρ’ ότι σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε καλύτερα τις προτάσεις που δέχεστε, η εμμονή σας, στο παρελθόν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις μελλοντικές κινήσεις σας. Εστιάστε καλύτερα στην εμπειρία που έχετε αποκτήσει μέχρι  και σήμερα, καθώς  και πιστέψτε στις ικανότητες, που έχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αλλαγές των επαγγελματικών σχεδίων σας, μπορούν να στηριχτούν στις δυνατότητες, τις οποίεςς έχετε, αλλά και στις προτάσεις που θα δεχθείτε. Μπορείτε να ευνοηθείτε, αφού απομακρυνθείτε από αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος και σκέψεις ,που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε όσα επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χρήματα που μπορείτε να λάβετε από την εργασία σας, έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν να στηρίξετε τις αλλαγές, τις οποίες επιθυμείτε. Θα πρέπει όμως, να είστε προετοιμασμένοι να τα διαχειριστείτε με τρόπο κατάλληλο, ώστε να μην υπάρξουν αρνητικά αποτελέσματα και ρήξεις με τρίτα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ζωτικότητα και η θετική ενέργειά σας, μπορεί να ανανεώσει τη σχέση σας, και να δημιουργηθούν νέες υποδομές για το μέλλον. Η ημέρα,  λοιπόν, σας ευνοεί να απαλλαχτείτε από περιττές σκέψεις, που έχουν την ικανότητα να σας περιορίζουν και να σας κρατούν δέσμιους στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ασφάλεια που μπορεί να σας προσφέρει το σπίτι ή ένας οικείος χώρος, είναι αυτό, το οποίο θα σας φέρει σε ισορροπία. Μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να σας επηρεάζουν, εξαιτίας παρορμητικών κινήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν. Εστιάστε σε ότι σας επηρεάζει ψυχολογικά και προσπαθήστε να ισορροπήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορείτε να βρεθείτε με πολύ κόσμο και να προβάλλετε τα ταλέντα  σας. Προσπαθήστε να εστιάσετε στις αλλαγές που έχετε στο μυαλό σας, να υλοποιήσετε. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, και κάντε την ανατροπή, όπου χρειάζεται.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.