Τα ζώδια της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου 2019


Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:44:12,02/04/2019
Φαντασία- Ρολόι

Τα ζώδια της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παρθένοι, σήμερα μπορείτε να χαράξετε σχέδια για την επαγγελματική σταδιοδρομία σας, εφόσον η καθαρότητα σκέψης, μπορεί και σας συνοδεύει στις ενέργειές σας. Ζυγοί, η ασφάλεια που ψάχνετε, είναι αυτή που θα σας δώσει την ψυχική ισορροπία και θα στηρίξει τα μελλοντικά σχέδια σας, χωρίς ανατροπές. Σκορπιοί, μην παραιτηθείτε από τις επιθυμίες και τις ενέργειες, που θέλετε να κάνετε, βλέποντας μία μικρή φωτεινή δίοδο στο  χώρο της εργασίας σας, διότι μπορεί να μην είναι πραγματική που αποζητάτε. Υδροχόοι, τα παρασκηνιακά θέματα που θα εξελιχθούν μπροστά σας, θα απαιτήσουν ένα σταθερό τρόπο προσέγγισης, χωρίς να σας βγάζει από τα πραγματικά δεδομένα.

ΚΡΙΟΣ

Οι ιδέες και τα πρωτότυπα σχέδια μπορεί να εντυπωσιάσουν τους γύρω σας, και να διαγράψετε μία νέα πορεία στον επαγγελματικό χώρο σας. Έχετε την ικανότητα να ανταπεξέλθετε σε αντιξοότητες, που θα προκύψουν στο  δρόμο σας, χωρίς να σας καταβάλει η αίσθηση του φόβου. Μπορείτε να κάνετε επομένως το διάβημα που επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα ταξίδια και η περιπέτεια σας βοηθούν να ακολουθήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας, γίνεστε πιο τολμηροί σε οποιαδήποτε πρόκληση, που θα συναντήσετε. Αφήστε τα δύσκολα για αύριο και μην πτοηθείτε, μπαίνοντας στη διαδικασία ενοχών. Έχετε και εσείς δικαίωμα να ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, ενδιαφέροντα θέματα θα σας απασχολήσουν στη διάρκεια της ημέρας, όπως είναι τα οικονομικά, τα συμβόλαια, οι κληρονομιές, δίνοντας σας, μία αυστηρή εικόνα απέναντι στους συμμετέχοντες. Προτάξτε το διπλωματικό δαιμόνιο σας, στις συζητήσεις, που θα πάρετε μέρος και οι συζητήσεις θα είναι με το μέρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ειλικρίνεια θα είναι το βάθρο για να εξελιχθούν οι σχέσεις σας, όπως έχετε προγραμματίσει στο συναδελφικό περιβάλλον σας. Μπορείτε, λοιπόν, να ακολουθήσετε το δρόμο που επιθυμείτε, αν αυτό είναι που έχετε ως στόχο.

ΛΕΩΝ

Μπορείτε σήμερα να αφήσετε πίσω τις σκοτούρες και τα θέματα, που σας βασανίζουν και να ασχοληθείτε με την προσωπική ευτυχία σας. Οι δημιουργικές δραστηριότητες και οι αθλητικές ενασχολήσεις θα σας δώσουν μία ανάπαυλα από τα προβλήματα και οι σκέψεις σας, θα αποκτήσουν πιο γρήγορο ρυθμό και μία απρόσμενη διάθεση, να αντιμετωπίσετε ότι σας εμποδίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ιδέες για να σχηματίσετε νέα σχέδια, είναι στο πρώτο πλάνο των ενδιαφέροντών σας, και αυτό σας κάνει δυναμικούς και δραστήριους. Η διάθεσή σας, να βελτιώσετε τον επαγγελματικό σας, τομέα σας έχει καθορίσει ένα διαφορετικό δρόμο από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Μία υπερβολική ευαισθησία  μπορεί να σας ωθήσει να γίνεται πιο νωχελικοί και να μην σας επιτρέψει να δραστηριοποιηθείτε, όπως εσείς έχετε στο μυαλό σας. Αφήστε, λοιπόν, τις εντάσεις, οι οποίες σας καταβάλλουν επιπρόσθετα την ψυχολογία σας ,και βρείτε τον τρόπο να χαλαρώσετε και να επανενταχθείτε ενεργά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη να βρεθείτε με άτομα, τα οποία βρίσκεστε σε απόσταση, θα ενεργοποιήσει την επικοινωνιακή διάθεσή σας. Η μοναχικότητα από την άλλη μπορεί να είναι μία μικρή διαφυγή, την οποία θα χρησιμοποιήσετε, σε περίπτωση που θέλετε να εστιάσετε στον εαυτό σας, και στις προσωπικές ανάγκες σας

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία γαλήνια διάθεση και μία ευθυμία απέναντι στους φίλους και τα αγαπημένα πρόσωπά σας, θα σας φέρουν πιο κοντά και θα περάσετε ευχάριστα μαζί τους, χωρίς να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πίεση που δέχεστε από το γύρω περιβάλλον σας, είναι αρκετή για να σας φορτίσει το συναισθηματικό κόσμο σας, και να υπάρξουν παρεξηγήσεις, καθώς και εντάσεις με κοντινά πρόσωπά σας. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας, και σκεφτείτε με λογική, την κάθε κίνησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν υποθέσεις παρασκηνίων, οι οποίες θα έρθουν στο φως σε απρόοπτο χρόνο. Η ψυχραιμία που θα πρέπει να διατηρήσετε, είναι πολύ σημαντική για την ήρεμη διεξαγωγή τους. Η λογική σας, θα πρέπει να εντάσσεται σε κάθε σκέψη σας, ώστε να μην προβείτε σε αποτελέσματα, που ίσως μετανιώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ημέρα σήμερα, σας σπρώχνει να κοινωνικοποιηθείτε και να εκφράσετε τον καλύτερο εαυτό σας, δείχνοντας ότι οι ιδέες σας, είναι καινοτόμες και δυναμικές. Η διαφορά με τους άλλους γύρω σας, θα είναι αισθητή, ειδικότερα στον τρόπο της σκέψης και αυτό θα σας δίνει την ώθηση να ξεχωρίσετε και να πρωτοτυπήσετε. Απλά αρπάξτε την ευκαιρία.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.