Τα ζώδια της Δευτέρας 25 Μαρτίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο  του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:00:01,03/25/2019
Παραμύθια με νεραϊδες- Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay

Τα ζώδια της Δευτέρας 25 Μαρτίου 2019 Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay

 

Δίδυμοι, η κατάκτηση των επιθυμιών σας, είναι το πρωταρχικό θέμα που εξετάζετε αυτή την περίοδο. Μην αφεθείτε στις απότομες εναλλαγές των συναισθημάτων σας, διότι θα εμφανιστεί μία οξύθυμη συμπεριφορά και δε θα μπορέσετε να την υποστηρίξετε. Λέοντες, η ελευθερία των κινήσεων σας, στηρίζεται στην αποφασιστικότητα και στην αυτοπεποίθηση σας. Μπορείτε, λοιπόν, να βάλετε σε δράση ενέργειες που θα σας χαράξουν ένα αισιόδοξο μέλλον, μην ξεχνάτε να βάζετε τα όρια σας. Τοξότες, οι επαφές με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, έχουν την εύνοια να πραγματοποιηθούν και μπορείτε να τους καταθέσετε τα νέα σχέδια σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι συμφωνίες που θέλετε να κάνετε στον χώρο της  εργασίας σας, θα ευνοηθούν και εσείς θα δουλέψετε αρκετά για να φτάσετε στο στόχο σας. Μην απομακρύνεστε από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Μπορείτε να εκθέσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας, σε όσους εμπιστεύεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση που σας διακατέχει, θα σας οδηγήσουν σε αποφάσεις που θα διαγράψουν μία νέα πορεία. Η ημέρα, λοιπόν, θα είναι γεμάτη αποφάσεις που θα σας δώσουν μία ευχάριστη διάθεση. Βρεθείτε με φίλους, η άθληση θα σας κάνει να αισθανθείτε περισσότερη ευεξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η οξύθυμη συμπεριφορά, σας εμποδίζει να κάνετε συζητήσεις εις βάθος και να διατηρήσετε ένα κλίμα ήρεμο. Αποφύγετε, λοιπόν, να κάνετε αναλύσεις. Αφήστε για τις επόμενες ημέρες αυτές τις συζητήσεις και μη δώσετε βάρος σε αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φανείτε προσεχτικοί σε κάθε περίσταση που εμφανίζεται και μείνετε επιφυλακτικοί στην συμπεριφορά των άλλων γύρω σας. Έχετε την ικανότητα, να δείτε ποιοι σας πλησιάζουν για να θελήσουν να εκμεταλλευτούν τη δοτικότητά σας. Εστιάστε σε κινήσεις και λόγια, που σας δείχνουν μία παραπλανητική εικόνα.

ΛΕΩΝ

Το πνεύμα ανυπακοής και η αίσθηση της ελευθερίας είναι τα κίνητρα για να προβείτε σε ενέργειες, που θα σας βγάλουν από την καθημερινότητα. Στηριχτείτε στις ικανότητές σας, και βάλτε φρένο, όπου χρειάζεται, κυρίως σε θέματα που αφορούν στην επαγγελματική σταδιοδρομία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε, σήμερα, θα έχουν να κάνουν με την πρακτικότητα και την οργάνωση που διαθέτετε. Ότι αφορά, λοιπόν, στα επαγγελματικά θέματά σας, έχετε τη διαύγεια που θα σας οδηγήσει σε συμπεράσματα, τα οποία θα κρίνουν την μελλοντική πορεία σας. Μην επηρεάζεστε από τις γνώμες τρίτων προσώπων.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε την κριτική απέναντι στους άλλους και εστιάστε στο προσωπικό στοιχείο σας, ώστε να βρείτε τα λάθη , που έχετε κάνει μέχρι και σήμερα. Η αναδρομή αυτή θα σας δείξει με ξεκάθαρη εικόνα την πορεία σας,  και έτσι θα μπορέσετε να κάνετε τα επόμενα βήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιοι, σήμερα, μπορεί να θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν, εξαιτίας της υπερβολικής ευαισθησίας σας. Μπορείτε, λοιπόν, να καθορίσετε τη συμπεριφορά σας, απέναντί τους, σταματώντας κάθε επιρροή. Οι αποφάσεις σας, θα πρέπει απλά να είναι ξεκάθαρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ευχάριστες συναντήσεις που θέλετε να κάνετε, σήμερα, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα και θα σας κάνουν να αισθανθείτε ικανοποίηση. Η αλλαγή πορείας τους, θα γίνει μόνο στην περίπτωση, που εσείς έχετε απότομες συναισθηματικές μεταβολές. Προσπαθήστε να το χειριστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία συνάντηση, σήμερα, μπορεί να προκύψει στον επαγγελματικό τομέα σας, και η οποία δε θα είναι αρκετά ευχάριστη. Εσείς θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε με διπλωματία και σύνεση, για να φέρετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Οι ενέργειες του παρελθόντος θα καθορίσουν τη δική σας,πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σας, σήμερα, να βρεθείτε με κόσμο αναπτερώνει την διάθεσή σας, διότι θα βγάλετε προς τα έξω τον επικοινωνιακό   χαρακτήρα σας, ο οποίος θα επιβεβαιωθεί από τους άλλους γύρω σας. Επίσης, οι συζητήσεις με το/τη  σύντροφό σας, θα ξεκαθαρίσουν θέματα που σας εγκλώβιζαν μέχρι και σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ψυχολογική διάθεσή σας, θα είναι κάπως πεσμένη σήμερα, από τα προβλήματα που έχετε επωμιστεί αυτό το διάστημα. Βρεθείτε μόνοι και κάντε μία ενδοσκόπηση, βρίσκοντας τι ακριβώς σας έφερε στο σήμερα. Ένας περίπατος στη φύση ή οι χώροι που σας εμπνέουν, θα είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − fourteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.