Τα ζώδια της Δευτέρας 22 Ιουλίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

23:24:54,07/21/2019
Ηλιακή έκλειψη- Φωτογραφία από Christa F. από το Pixabay

Τα ζώδια της Δευτέρας 22 Ιουλίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Christa F. από το Pixabay

Σκορπιοί, η τάση να εμπλέκεστε σε παρασκηνιακά θέματα, σας δίνει την αίσθηση της περιπέτειας. Προσέξτε, όμως,  να μην ξεπερνάτε τα όριά σας και ως αποτέλεσμα χάσετε τον έλεγχο. Τοξότες, οι κοινωνικές ομάδες που συμμετέχετε, αναπτύσσουν το ομαδικό πνεύμα και σας κρατάνε σε εγρήγορση. Μπορείτε, λοιπόν,  να εκμεταλλευτείτε το γεγονός και μέσα από αυτό να αναπτυχθείτε επαγγελματικά. Αιγόκεροι, η εργασία και τα οικονομικά σας, θα τραβήξουν την προσοχή σας,  και θα σας απομακρύνουν από τα οικογενειακά και προσωπικά θέματά σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και επιδοθείτε εκεί, όπου κρίνετε εσείς απαραίτητο.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, σε επαγγελματικές συμφωνίες θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί, γιατί τα πράγματα δε θα έχουν σταθερή πορεία. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας,  και διατηρείστε την ψυχραιμία σας, σε ότι προκύψει στον οικογενειακό τομέα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην παρασυρθείτε από την υπερβολική ανάλυση, απέναντι στα επαγγελματικά σχέδια σας. Η υπευθυνότητα και η εργατικότητα  είναι στοιχεία που σας κάνουν να διαπρέπετε στο  χώρο σας.  Προσέξτε, να μη γίνεστε κάποιες φορές υπερβολικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η  ημέρα, είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε θέματα, που αφορούν στην ερωτική ζωή σας. Στις κοινωνικές εκδηλώσεις που θα λάβετε μέρος, θα έχετε την εύνοια να βρείτε ένα νέο σύντροφο και να κάνετε μία νέα αρχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζετε το τελευταίο διάστημα, έχουν εντείνει την ανασφάλειά σας, και τις φοβίες σας, απέναντι στη  ζωή. Η ψυχολογία σας, δεν είναι η κατάλληλη για να κάνετε κρίσιμες συζητήσεις.

ΛΕΩΝ

Αρκετά απρόοπτα μπορεί να σας συμβούν σήμερα και να νιώσετε ότι χάνετε την ασφάλειά σας. Εστιάστε στα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζετε και κινηθείτε με τρόπο, που θα σας δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα. Μην αφεθείτε σε σκέψεις αρνητικές, που σας κρατούν δέσμιους  στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία δυσκολία θα αντιμετωπίσετε στον ψυχολογικό παράγοντά  σας, αφού οι εντάσεις που υπάρχουν στο γύρω περιβάλλον σας, επηρεάζουν την ψυχολογία σας, αρκετά. Νιώστε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία, πατώντας επάνω στην εσωτερική δύναμη σας.

ΖΥΓΟΣ

Η τύχη σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει και να σας ευνοήσει στα επαγγελματικά σχέδια σας. Η διπλωματική ικανότητά σας, μπορεί να αλλάξει τις συμπεριφορές των συνεργατών σας, και θα δημιουργήσει ένα καινούργιο περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αφήνετε τη  συναισθηματική σας, φόρτιση, να σας κρατήσει στο σπίτι και να σας αποκόψει από συνεργασίες και στόχους, που έχετε ήδη οργανώσει. Η συμπεριφορά σας, απέναντι στο/ στη σύντροφό σας, θα πρέπει να είναι με ηρεμία, για να μη  δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις μεταξύ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε μία ευχάριστη διάθεση, να ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας, κάτι που θα σας ανανεώσει ψυχικά. Μην αμφιταλαντεύεστε σε προσωπικά θέματα και εστιάστε ακριβώς στο πρόβλημα, που αντιμετωπίζετε. Αφήστε πίσω τους συναισθηματισμούς και υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, όταν αυτό χρειάζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορείτε να οργανώσετε τις συνεργασίες, που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα στο παρελθόν. Επίσης, μπορείτε να διαγνώσετε τα συναισθήματα του/της  συντρόφου σας, και να του δώσετε την απαραίτητη συμβουλή, ώστε να ξεφύγει από την φόρτιση που ίσως νιώθει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αρμονία και η γαλήνη των συναισθημάτων σας, είναι αυτό που θα δώσει περισσότερη ηρεμία στις σχέσεις σας. Μπορείτε να καταφέρετε πράγματα,  τα οποία μπορεί να μην έχουν καμία αξία για τους άλλους, αλλά για σας θα είναι ένα κομβικό σημείο ζωής. Κάντε απλά αυτό που επιθυμείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα προβλήματα που επικρατούν στο κοντινό περιβάλλόν σας, είναι αυτά που σας απομακρύνουν από κάθε νέο βήμα , το οποίο θέλετε να κάνετε το διάστημα αυτό. Μείνετε λίγο μόνοι και να κάντε μία ενδοσκόπηση, που θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στις αδυναμίες σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.