Τα ζώδια της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου 2019

Με το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα,  PhD

 Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:01:40,10/21/2019
Αστρολογία- Φωτογραφία από Mira Cosic από το Pixabay

Ταύροι, το φιλικό περιβάλλον σας, και η συμμετοχή σας,σε κοινωνικές ομάδες, μπορεί να μην ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας.Φωτογραφία από Mira Cosic από το Pixabay

Ταύροι, το φιλικό περιβάλλον σας, και η συμμετοχή σας,σε κοινωνικές ομάδες, μπορεί να μην ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας. Αυτό θα σας κάνει να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στα προσωπικά σας. Λέοντες, οικονομικά θέματα και συναλλαγές με τρίτα άτομα, θα σας δυσκολέψουν περισσότερο και καλό είναι να τα αποφύγετε. Το άγχος που μπορεί να σας προκαλέσουν, δε  θα σας αφήσει να σκεφτείτε ξεκάθαρα. Ζυγοί, η ερωτική διάθεσή σας, μπορεί να αλλάξει τη  σχέση σας, καθώς οι πράξεις σας,  θα αναδείξουν τα συναισθήματά σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, είστε έτοιμοι να διαπραγματευτείτε νέες προτάσεις και να δώσετε μία διαφορετική εικόνα στα επαγγελματικά θέματά σας. Η ρουτίνα και η καθημερινότητα δε σας αντιπροσωπεύουν. Η διάθεση, όμως,  να μεταλλάξετε τη στασιμότητα σε δράση και να εστιάσετε σε καινούργια πράγματα, είναι πολύ έντονη, καθώς και θα σας οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία αυστηρή στάση θα κρατήσετε απέναντι στα πράγματα και αυτό  θα επηρεάσει την επικοινωνία σας,  με τους άλλους. Οι προσδοκίες σας, για να ικανοποιηθούν, απαιτούν περισσότερη προσπάθεια. Προχωρήστε με πιο αργά βήματα και μην απαιτείτε πράγματα, που είναι δύσκολο να υλοποιηθούν αυτή την περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις επαγγελματικές υποθέσεις σας, είναι καλό να παρατηρείτε τις αντιδράσεις των συνεργατών σας, ώστε να μπορέσετε να αποφύγετε αρνητικές συνέπειες. Οι διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν, ίσως φέρουν καταστάσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε και αυτό θα δημιουργήσει δυσκολίες σε συνεργασίες, καθώς  και συναντήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι δυσκολίες του παρελθόντος, σας έχουν κάνει αρκετά ευαίσθητους και ευέξαπτους. Ο συναισθηματικός κόσμος σας, είναι αρκετά επιρρεπής και δε βοηθάει στο να υπερασπίσετε  τον εαυτό σας. Βρεθείτε μόνοι σας, και κάντε μία αναδρομή στο παρελθόν και μέσα από αυτό μπορεί να κατανοήσετε τι σας έχει φέρει έως κι εδώ.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, στα επαγγελματικό περιβάλλον σας, θα συμβούν αρκετά απρόοπτα και μέσα από αυτά θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να στηρίξετε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Ανοιχτείτε σε άτομα που εμπιστεύεστε. Μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και θα προχωρήσουν πιο εύκολα τα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η υλική ασφάλειά σας, θα μπορέσει να ενισχυθεί, μέσω του επαγγέλματός σας. Θα μπορέσετε, λοιπόν, να αδράξετε τις ευκαιρίες, που θα παρουσιαστούν και θα αξιοποιήσετε τις ιδέες σας. Οι συζητήσεις που θα κάνετε με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας, θα έχουν μία νέα δομή και θα βοηθήσουν τις νέες ενάρξεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, οι εντυπώσεις που θα δοθούν στον κοινωνικό περίγυρο σας, είναι ικανές να σας διαφοροποιήσουν και να αναδείξουν τις ικανότητές σας. Η συμμετοχή σας,  σε εκδηλώσεις και σε χώρους που σας χαλαρώνουν, θα ενισχύσει την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογική διάθεσή σας, σήμερα, δεν είναι κατάλληλη για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους. Κρατήστε την ψυχραιμία σας,  και μείνετε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις, που μπορεί να σας δοθούν και να μείνουν ανεκπλήρωτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οξύτητα της σκέψης σας, και η ικανότητα να βρίσκετε συνεχώς λύσεις σε θέματα που σας δυσκολεύουν, σας κάνει εφευρετικούς και νιώθετε μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό σας. Η στάση αυτή θα φέρει την ανάπτυξη στον επαγγελματικό τομέα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αισιοδοξία θα βοηθήσει τα σχέδιά σας, σήμερα. Οι προσπάθειες που έχετε κάνει στο παρελθόν για την επαγγελματική αποκατάστασή σας, θα αρχίσουν να αποδίδουν και θα υπάρξει μία ανοδική πορεία. Συνεχίστε να προσπαθείτε και μην το βάζετε κάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εντάσεις που μπορεί να υπάρχουν στη ζωή σας, έχουν δημιουργήσει μία οξύθυμη συμπεριφορά. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας,  και έπειτα να πάρετε τις αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Ίσως, οι συμβουλές κάποιου έμπιστου προσώπου να σας βοηθήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, σε καθημερινά ζητήματά σας, μπορεί να δείξετε μία ευαισθησία,  που θα σταθεί εμπόδιο στις κινήσεις σας. Μπορεί να νιώθετε εγκλωβισμένοι σε σκέψεις που αφορούν στην επαγγελματική σταδιοδρομία σας και την προσωπική ευτυχία σας. Βγείτε στη φύση και ενισχύστε τη θετική ενέργειά σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.