Τα ζώδια της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου 2020

Mε το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

20:19:09,01/19/2020
Φαντασία -Γυναίκα- Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay

ΚΡΙΟΣ Μη βιαστείτε σήμερα, ιδιαίτερα στις μετακινήσεις σας, ή αν έχετε κανονίσει κάποια έξοδο ή ταξίδι. Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay

ΚΡΙΟΣ

Μη βιαστείτε σήμερα, ιδιαίτερα στις μετακινήσεις σας, ή αν έχετε κανονίσει κάποια έξοδο ή ταξίδι. Η Σελήνη, μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε πράγματα, τα οποία θέλετε καιρό. Πρέπει, όμως, να γίνουν, με προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη, μπορεί να επηρεάσει αρκετά την ψυχολογία σας, αλλά και γενικότερα ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας, και εκκρεμότητες. Είναι σημαντικό να αποφύγετε να κάνετε κάποια νέα κίνηση ή γενικότερα να πάρετε κάποιο δάνειο ή βοήθεια από τρίτους, αν δεν είστε σίγουροι για τις προθέσεις τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σκεφτείτε περισσότερο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αλλά και γενικότερα αν έχετε χτίσει τις σωστές βάσεις μέσα σε αυτές. Είναι σημαντικό σήμερα, να προσπαθήσετε να ισορροπήσετε ζητήματα που αφορούν στις σχέσεις σας, με τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε την προσοχή σας, σήμερα, σε θέματα που αφορούν στην καθημερινότητά σας, και σε όσα θέλετε να πετύχετε. Σε θέματα συνεργασιών, αλλά και θέματα έγγραφων και γραφειοκρατικών υποθέσεών σας, επανεξετάστε κάποια πράγματα πριν προχωρήσετε.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο οργανωμένα γίνεται σε ότι αφορά στα οικονομικά σας, και αποφύγετε περιττά έξοδα. Προγραμματίστε σωστά εκκρεμότητες που υπάρχουν. Η Αφροδίτη, μπορεί σήμερα να δυσκολέψει λίγο τα πράγματα στις σχέσεις σας, όμως, είναι η κατάλληλη στιγμή, για να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε από αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και τονίζει θέματα, τα οποία συσχετίζονται με το σπίτι σας, αλλά και το οικογενειακό περιβάλλον σας. Καλό είναι να προσπαθήσετε να κινηθείτε ήρεμα, σε οτιδήποτε αφορά σ’ αυτούς τους τομείς. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, για θέματα που αφορούν κάποια μετακόμιση, αγοραπωλησία ή οικογενειακά πρόσωπά σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξουν νέες προοπτικές στα επαγγελματικά σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι η επικοινωνία σας, με τους άλλους. Μη βιαστείτε να μιλήσετε και να απαντήσετε σε προτάσεις, ισορροπήστε πρώτα την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να περιορίσετε τα έξοδα και γενικότερα να ισορροπήσετε τον τομέα των οικονομικών σας. Είναι σημαντικό να είστε ήρεμοι σήμερα και να προσέξετε περισσότερο τη διατροφή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη, σήμερα, περνάει στο ζώδιό σας,  και μπορεί να σας φέρει κάποιες δυσκολίες στην καριέρα και στο επαγγελματικό περιβάλλον σας. Καλό είναι να είστε αρκετά προσεκτικοί και να εργαστείτε όσο καλύτερα γίνεται, για να ξεπεράσετε οποιοδήποτε εμπόδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

H Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, σας ωθεί να απομονωθείτε, αλλά και να σκεφτείτε καλύτερα τα σχέδια σας. Φροντίστε θέματα, ιδιαίτερα με κοντινά πρόσωπά  σας, αλλά και μέσα στο φιλικό περιβάλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε την ανάγκη να βρεθείτε με άτομα, τα οποία αγαπάτε και να περάσετε σήμερα ευχάριστα. Η αισιοδοξία που σας μεταφέρει η Σελήνη στον Τοξότη, βοηθάει αρκετά την ψυχολογία σας. Ο Άρης, όμως, μπορεί να προκαλέσει κάποιον εκνευρισμό, ειδικά σε οικονομικά θέματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και παρανοήσεις στα επαγγελματικά σας, και μέσα στις συνεργασίες σας. Κινηθείτε προσεκτικά γενικότερα στις σχέσεις σας, που μπορεί να είναι πιο ευαίσθητες. Ο Άρης, μπορεί να σας μεταφέρει κάποια νευρικότητα και να φέρει παρεξηγήσεις.

©Typologos.com 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.