Τα ζώδια της Δευτέρας 19 Αυγούστου 2019

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

03:01:27,08/19/2019
Πρίγκηπας-Φωτογραφία από Mystic Art Design από το Pixabay

Τα ζώδια της Δευτέρας 19 Αυγούστου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Mystic Art Design από το Pixabay

Ταύροι, το άγχος είναι ένα εμπόδιο που κυριεύει τις σκέψεις σας, και νιώθετε αδύναμοι, να ισορροπήσετε καταστάσεις. Σκορπιοί, η διαίσθησή σας, μπορεί να σας καθοδηγήσει σωστά, νιώθετε πιο σίγουροι για τις κινήσεις σας. Προχωρήστε με δυναμισμό και η επιμονή σας, θα σας ανταμείψει. Υδροχόοι, οι ρυθμοί μπορεί να έχουν χαλαρώσει στον εργασιακό τομέα σας, και έτσι μπορείτε να πάρετε μία ανάσα για να διασκεδάσετε και να νιώσετε πιο ελεύθεροι.

ΚΡΙΟΣ

Η περιπέτεια, σήμερα, είναι σε πρώτο πλάνο και η ημέρα σας, θα πάρει ένα ενδιαφέρον στίγμα. Ίσως εμφανιστούν παρασκήνια, τα οποία εξελίχθηκαν στο παρελθόν και θα πρέπει να πάρετε θέση. Μην επιτρέψετε σε αρνητικές ιδέες και υπερβολές, να πάρουν τα ηνία των υποθέσεων, που σας απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι κοινωνικές επαφές σας, θα συμβάλλουν στην εξέλιξή σας, μπορείτε να γνωρίσετε νέα πρόσωπα,  που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Η διάθεση να κάνετε νέα πράγματα και ανοίγματα, θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί, καθώς  και θα ενδυναμωθεί η αυτοπεποίθησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε σήμερα, τις αντιπαραθέσεις και τις παρεξηγήσεις που μπορεί να προκληθούν από συζητήσεις, οι οποίες  εκκρεμούν  για οικονομικά θέματα. Η επικοινωνιακή τάση σας, είναι το όπλο για να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία,  που θα παρουσιαστεί στο δρόμο σας,  και να εξομαλύνετε κάθε ένταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, η τύχη είναι με το μέρος σας, και μπορείτε με ευκολία να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες,  που θα εμφανιστούν στη διάρκεια της ημέρας. Επίσης, μπορείτε να κρίνετε τις καταστάσεις με περισσότερη σταθερότητα και σοφία, ειδικά για νέες συνεργασίες που έχετε στο πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, οικονομικές εκκρεμότητες ή κληρονομικά ζητήματα που θα  πρέπει να ολοκληρώσετε, θα έρθουν ξανά στην επιφάνεια και θα ζητηθούν επιπλέον στοιχεία. Μείνετε συγκεντρωμένοι, σε θέματα που έχουν πρωταρχική σημασία για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξετάστε περισσότερο τις σχέσεις σας, και όσα αισθάνονται οι άλλοι. Αυτό θα σας δώσει περισσότερη σιγουριά, ώστε να κινηθείτε σωστά απέναντί τους. Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μετέωρη κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις είναι αυτά, που θα σας απορροφήσουν ένα μεγάλο μέρος ενέργειας. Βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο για σας, και ασχοληθείτε δημιουργικά, με τον εαυτό σας. Οι συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα και κάποια έξοδος, θα μπορέσουν να σας διασκεδάσουν και να σας χαρίσουν μια χαλαρή διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις που θα σταθεροποιήσουν τον επαγγελματικό τομέα σας. Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν, είναι αρκετές και τώρα, μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχολογία σας, σήμερα, μπορεί να μειώσει την ενεργητικότητά σας. Ασχοληθείτε με χαλαρά ζητήματα και κάντε διαλογισμό, θα βοηθηθείτε συναισθηματικά και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε περισσότερο τις σκέψεις σας. Αν θέλετε να συζητήσετε όσα σας απασχολούν, φροντίστε να μιλήσετε σε όσους πραγματικά σας κατανοούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κινητικότητα που υπάρχει γύρω σας, δε  σηματοδοτεί τις αλλαγές, που εσείς περιμένετε. Μείνετε επιφυλακτικοί στις υποσχέσεις, που ίσως σας δοθούν και συνεχίστε με σταθερά βήματα, για να υπερασπίζεστε τα κεκτημένα σας. Διατηρείστε άσβεστο το ενδιαφέρον σας, προς την επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, σήμερα, μπορεί να υπάρξει η επιτυχία που επιθυμείτε και μπορεί να λάβετε κάποια χρήματα, τα οποία σας οφείλουν. Τροφοδοτήστε με θετική ενέργεια τα σχέδιά σας, και κρατήστε μια θετική στάση απέναντι στις εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποφύγετε σήμερα, να αντιμετωπίσετε κρίσιμα ζητήματα, που μπορεί να σας προκαλέσουν κάποιο εκνευρισμό και να σας κάνουν να χάσετε τον έλεγχο. Απομακρυνθείτε από βιαστικές ενέργειες, που μπορούν να σας οδηγήσουν σε αποφάσεις, τις οποίες δεν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Λειτουργήστε με τη διαίσθησή σας, και ασχοληθείτε με χαλαρά θέματα.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.