Τα ζώδια της Δευτέρας 18 Μαρτίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:42:14,03/18/2019
Γυναίκα και μυστήριο -Image by Myriams-Fotos from Pixabay

Τα ζώδια της Δευτέρας 18 Μαρτίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής». Φωτογραφία:Image by Myriams-Fotos from Pixabay

Κριοί, οι αρνητικές επιδράσεις που έχουν οι προκαταλήψεις και οι στερεότυπες ιδέες, έρχονται ως εμπόδια στην επαγγελματική, καθώς και στην προσωπική ζωή σας. Εκμυστηρευτείτε τις ανησυχίες σας, σε άτομα που εμπιστεύεστε, δίνοντάς τους, την ευκαιρία να σας βοηθήσουν.   Ταύροι, οι ψυχικές εμπειρίες του παρελθόντος αντλούν ποικιλόμορφα συναισθήματα, τα οποία μεταφέρονται στις σχέσεις σας. Δίδυμοι, μία δοτική διάθεση σας εμπνέει να σταθείτε στις δυσκολίες των αγαπημένων προσώπών σας, και να αφουγκραστείτε τους προβληματισμούς τους, δίνοντας τις ανάλογες γραμμές που πρέπει να ακολουθηθούν. Καρκίνοι, η ζωντάνια και η έκφραση των συναισθημάτων σας, δημιουργούν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα στις σχέσεις σας, και τις οδηγούν σε μία αρμονία, προσφέροντάς σας, ψυχική γαλήνη.

ΚΡΙΟΣ

Οι στερεότυπες αντιλήψεις του παρελθόντος είναι ικανές να σας δημιουργήσουν προβλήματα στις νεότερες ιδέες, που θέλετε να ακολουθήσετε  στον επαγγελματικό τομέα σας. Η ανασφάλεια μέσα στη σχέση σας, μπορεί να δημιουργήσει λογομαχίες και εντάσεις, με το σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προκαταλήψεις που σας ακολουθούν, διαφοροποιούν την πραγματικότητα, που περιστρέφεται γύρω αρνητικές συγκυρίες. Μην αφήνετε τις σκέψεις σας, να απορροφούνται από αρνητικά γεγονότα που συμβαίνουν. Στρέψτε την προσοχή σας, σε όσα θέλετε να αλλάξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρόθεση να βοηθήσετε τους άλλους, δείχνει την κατανόηση που δείχνετε απέναντι στα προβλήματά τους. Δώστε τους, το χρόνο, να σκεφτούν και να επεξεργαστούν τις προτάσεις σας, χωρίς να επιμένετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογία σας, έχει επηρεαστεί λόγω των πολλών υποχρεώσεων και μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις. Αποφύγετε σκέψεις, που σας οδηγούν σε κακή διάθεση και ενεργοποιείστε την καλλιτεχνική τάση σας, κατακτώντας νέα πράγματα.

ΛΕΩΝ

Η στροφή σας, προς το σπίτι και η ανάγκη να βρεθείτε με τα οικεία και αγαπημένα πρόσωπά σας, είναι έντονη σήμερα. Η ασφάλεια που νιώθετε, είναι αυτή που σας καθησυχάσει ψυχικά και θα δημιουργήσει ένα ήρεμο περιβάλλον γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα τετριμμένα σήμερα δε σας ενδιαφέρουν, στρέφοντας έτσι την προσοχή σας, προς νέους ορίζοντες. Η ασχολία με το κοινωνικό σας,  περιβάλλον, σας δίνει περισσότερη ενέργεια και διαφοροποιεί τις απόψεις , που έχετε για τα μελλοντικά σχέδια σας, εφόσον δέχεστε νέα ερεθίσματα.

ΖΥΓΟΣ

Οι επιπρόσθετες ευθύνες που έχετε επωμιστεί και το οικονομικό βάρος  μπορεί να σας προκαλέσουν κυκλοθυμική συμπεριφορά. Θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας,  και να μην μεταφέρετε τις προσωπικές ανησυχίες σας, στα άτομα που σας περιβάλλουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σας χαρακτηρίζουν έντονα και μπορούν να συμβάλλουν στα νέα επαγγελματικά σχέδια σας. Μπορείτε, λοιπόν, να αρχίσετε να οργανώνετε νέα σχέδια, που επιθυμείτε να ολοκληρωθούν στο προσεχώς μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορεί να σας επηρεάσουν κάποια αρνητικά γεγονότα, που θα παρουσιαστούν στη διάρκεια της ημέρας. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας,  και μην απογοητεύεστε από εμβόλιμες καταστάσεις. Έχετε την δύναμη να τις αντιμετωπίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ασταθής συμπεριφορά σας, μπορεί να επηρεάσει την αντίληψη των γύρων σας, και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Προσπαθήστε να μη μεταβάλλετε τη  γνώμη σας, χωρίς να στηρίζεται  σε πραγματικά γεγονότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σας, σήμερα, μπορεί να περιορίσει τις δράσεις, που θα απαιτήσει ο εργασιακός τομέας σας, επηρεάζοντας έτσι, τα μελλοντικά σχέδια σας. Ασχοληθείτε με την άσκηση ή με χειρωνακτικές εργασίες που θα βοηθήσουν να αποσυμφορηθεί το άγχος.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ενέργεια που αισθάνεστε, πληροί όλες τις προδιαγραφές για να κάνετε τα επόμενα βήματά σας. Συνεχίστε, λοιπόν, σε αυτό το μοτίβο που έχετε ήδη χαράξει και τα επαγγελματικά σχέδια σας, θα έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν στην επιτυχία.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.